Čtečka knih - jakou koupit?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1453
5.1.14 16:44

@madi No já si právě ten sken převedla tak, že mám na stránce jen jednu stránku, takže by se to četlo pěkně, v mobi to čtu a víceméně to jde, ale nelíbí se mi to, že místo tabulek je tam rozházený text, já v mobi přečetla už půlku té knihy právě :D Zkusím večer když bude chvilka to převést znovu a nastavit jinak kódování, v tom bude zakopaný pes.
@Pherenike Mělo by jít zapnout/vypnout a nebo i nastavovat intenzitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
5.1.14 17:30

@Terkams tabulky to nedá jakkoli :? To není v kódování. Kódování ovlivní akorát tu diakritiku, znaky. Mozna jinej konvertor, ale nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
5.1.14 17:36

@doriang jj to vím, proto to chci číst v pdf, převedla jsem do pdf a tam mi zmizeli znaky, přitom na pc jsou, ale ve čtečce ne - přijde mi to divné, protože s PDF by přece neměl prohlížeč nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
5.1.14 17:40

---omyl--

Příspěvek upraven 05.01.14 v 17:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
5.1.14 17:49

@Terkams díky za info :-) Mě šlo o to, abych ho mohla úplně vypnout…

S toustovačem atd. takhle podle mě blázní každý :-) Ono to časem většinou opadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
5.1.14 17:53

Jaj :D Ten toustovač sem uplně nepatří pardon :D To mělo být do trochu jiné diskuze…smáznu to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
6.1.14 07:52

Tak jsem zkusila změnit to kódování a otazníky mi v textu zůstaly. :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
6.1.14 09:01

@Tonyax a v původním textu nejsou? Možná jiný kódování. Já to taky musela párkrát zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
6.1.14 09:01

@Tonyax a v původním textu nejsou? Možná jiný kódování. Já to taky musela párkrát zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
6.1.14 09:03

@doriang zkusila jsem namátkou několik těch kódování a zatím nic. Když dám náhled v počítači, tak v místě otazníků písmenka chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
6.1.14 10:28

Tak si jdu pro další radu :-)

Jestli jsem to správně pochopila, tak u Kindlu je jejich formát mobi (?), do kterého je potřeba přes program Calibre převést knihy, aby byly v Kindlu k přečtení?

U Pocketbooku je také nějaký program na převádění do jejich formátu? Případně, jaký formát to je? :think:

Předem díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
6.1.14 11:10

@Pherenike Pocketbook přečte prakticky cokoliv, tam nic většinou převádět není potřeba.

U Kindle buď převedeš na mobi třeba v Calibre nebo si ho můžeš poslat mailem do čtečky s tím, že do předmětu napíšeš convert. První varianta obvykle produkuje trochu lepší výsledky. Paperwhite sám od sebe mimo vlastních formátů zvládá pdf, doc, html, txt a rtf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
6.1.14 14:01

@Pherenike ofiko format je AZW, jinak mobi

@Tonyax Jestli jsou chyby uz v puvodnim textu tak to prevodem nespravis. Musis mit dobrej puvodni text a pak teprv resit pokud se ti prevede spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
6.1.14 14:06

@doriang jakoze to mobi je i do pocketbooku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
6.1.14 14:06

@kotyk diky,takze pocketbook je pro normalniho cloveka, jako pro me :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie