Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Pherenike ne ja myslela, ze se bavime o kindlu, az ted docitam, ze se ptas i na pocketbook. mobi je kindle format. pocketbook nevim.
@Pherenike Pocketbook přečte mobi, pokud neobsahují DRM (ochranu proti kopírování).
Holky mám doma pocketbook. A teda ted jsem zjistila, že není moc knih co stáhnout, koupit… Koukám na palmknihy, idnes. knihy… všude totéž a hrozně málo toho. Kde bych si vybrala ten ebux, ale to na mojí čtečku nejde. Nevím proč to mají tak blbě ![]()
Kde kupujete knížky, české? Novinky, bestselery…
Na stahování je ulozto nebo ebookforum, případně odkazy z blogů nadšenců.
Na nakupování je eshopu plno, akorát si pohlidej, aby knížka byla ve formátu vhodném pro tvou čtečku a byla bez DMR(či jak je ta zkratka) ochrany. O ebux už tu ze začátku něco padlo, uzavrenejsi systém snad neexistuje ![]()
Zkus ještě treba kosmas.cz ale trh s eknihama je u nás zoufale malý a omezený. Stahnes ledasco, ale koupis těžko.
@scai jestli máš fcb, tak tam jsou dvě tajné skupiny, kde je knížek opravdu hafo.. kdyžtak info do sz ![]()
Nebo i tady jsem ve dvou uzavřených skupinách nebo je tady veřejná diskuse knihy v pdf.. ale zas záleží, co hledáš za žánr ![]()
Já opravdu problém s nedostatkem knih nemám, spíš naopak. To co mám nastahováno, tak to nepřečtu ani do důchodu ![]()
Děvčata prosím, jak funguje to zasílání souborů na kindlový email, aby se převedly do mobi?? mě to nějak nejde.. buď se mi to vrátí, že to převést nelze, teď se mi tedy jeden soubor podařilo poslat do toho jejich mailu, jenže jelikož nemám wifi, tak je mi to k ničemu. myslela jsem, že se mi to v mobi vrátí zpět na ten mail, ze kterého jsem to posílala
@madi a ty máš teda pocketbook taky? A to by s wifi měli jít takhle poslat? Já ale wifi taky nemám ![]()
@madi Nevrátí, převedená verze se pošle na zaregistrovaný Kindle.
Uvažuji o koupi čtečky a vybrala jsem si ji na elektronicke-ctecky-knih.cz Je tam poměrně pěkný výběr a porovnání parametrů.
Dobrý den, je to někdo, kdo má čtečku
PocketBook 650 Ultra zelená???
Zrovna jsem taky vybírala čtečku a nakonec jsem vybrala Amazon Kindle 6 Touch, tak jsem zvědavá ![]()
Ahojky, přečetla jsem celou diskuzi. Nakonec mi do oka padla tahle čtečka https://www.google.cz/…844450230164?…tečka+knih&tbas=0&bav=on.2,or. r_cp.&bvm=bv.88198703,d. ZGU&tch=1&ech=1&psi=n9QCVeSVNsu07gb__4DwBA.1426248872233.17&prds=paur:ClkAsKraX07VM2×5QixQtaoZS_5w6VdG0q59Rji7edXaYhQDZRMeRWei3nRZOvXVDIDruZh_IpUPR7u_LWbIjV2MfjX8ilS34XP-G79BU5skfxZzCBkb6qJMWRIZAFPVH72zaTFQ0-4no1dcPvqYOYA9FOgBHg&ei=_9YCVZ-5OY7U7Ab58IHwCQ&ved=0CHYQpiswAQ
Máte jí někdo? Je dobrá? Já se v tomhle vůbec nevyznám tak ať nekoupím něco co mi pak bude doma jen ležet
Obal se dá koupit přímo k tomu i v kamenném obchodě?
děkuji za každou reakci ![]()