Čtečka knih - jakou koupit?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
202
27.1.16 20:23
@kaja00 píše:
Ahoj, mám PocketBook 624, bohužel spokojená nejsem, protože mi od léta blbne, když si stáhnu novou knihu, tak mi to napíše, že to nepodporuje formát (zkoušela jsem všechny :( ) přitom knihy, co mám stažené déle to normálně otevře. Tak nevím, reklamovat to nemůžu, protože jsem blbá a nevím, kde mám záručák :roll:
takže jako před rokem bych ti ji doporučila, teď ne :mrgreen:

Tak zkus, pokud jsi aspoň trochu technicky zdatná, si stáhnout ze stránek Pocket Booku upgrade softwaru a natáhnout si ho tam - to by mělo pomoc. Mě to takhle blblo a výsledek reklamace byl, že právě provedli aktualizaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
27.1.16 20:24

Mame Kindle Touch a spokojenost. Je teda fakt, ze nepodporuje uplne vsechny formaty ale je banalita prevest knihu v pc napriklad do pdf. Levna, prakticka ctecka, nabiti je treba jednou za uherak :mrgreen: My ji zatim jeste ani nabijet nemuseli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
27.1.16 20:26

@Dianela já nepotřebuji ani moc převádět, soubory v mobi jsou běžně v obchodech i mimo ně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
27.1.16 20:52

@Dianela a musíš jí registrovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
27.1.16 20:53

@Black Tears Jj registrace tam je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
27.1.16 20:58

@Dianela a oni mají potom přehled, co tam máš za knihy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
27.1.16 21:00

@kaja00 myslíš do čtečky z knihovny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
27.1.16 21:03

@Black Tears já myslím, že snad ani nemusíš - ale nebudou ti běhat všechny funkce a k nahrávání budeš muset používat kabel.
Já ji používám už třetí rok a nemyslím, že tam někdo sleduje, co si tam nahrávám za knížky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
27.1.16 21:07

@Moise a ty taky stahuješ z uložto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
27.1.16 21:18

@Black Tears Knihy někdy stahuju, někdy od někoho dostanu, a když si ji koupím, nechám si ji poslat mejlem a do čtečky normálně nahraju. V každém případě knihy do čtečky dostávám přes počítač, mám tam svůj systém složek a líp se mi to třídí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
27.1.16 21:20

@Suzuveverka a jakou máš čtečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
27.1.16 21:27

@Black Tears tak různě, z ulozto tedy ne, ale z jiných zdrojů ano :) Já mám tedy trošku jiný systém, už jsem rezignovala na nabušenou čtečku, ale mám svůj archiv v pc roztříděný do složek a ve čtečce mám jen složku přečteno a pak volně asi dvacet knížek, které se chystám v nejbližší době číst, abych měla na výběr. Když mě knížka nezaujme, mažu ji ze čtečky úplně, ale zůstane mi v pc. Proto mě u kindlu netrápí, že nemá možnost přídavné karty. Knížky posílám jen přes email, kabel používám k nabíjení :)
U mě při rozhodování hrál velkou roli následný servis - hledala jsem na netu zkušenosti s případnými reklamacemi a tehdy před těmi třemi lety byly zkušenosti s reklamací pocketbooků dost tristní (ale možná dnes už je to jinak) - naopak amazon mění čtečky i manuálně poškozené - stalo se to kamarádce, praskl jí displej, na prodejně v elektru v ČR reklamaci odmítli, zkusila napsat na amazon, čtečku jim poslala a oni jí poslali čtečku zpět novou (už vyšší řady, protože tu konkrétní její už nevyrábí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
27.1.16 21:30

@Black Tears PocketBook 622 Touch, mám ji už něco přes 3 roky, myslím, možná 4. Tehdá to byla novinka, když jsem si ji přála k vánocům :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
27.1.16 21:36

@Moise Kindl má mín negativních recenzí, než pocketbook. A ty máš tlačítkovou, nebo na dotek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
27.1.16 21:42

@Black Tears je to taková klasika, pro mnoho lidí srdeční záležitost, něco jako iphone mezi mobily :) Ale je fakt, že někomu nevyhovuje anglické rozhraní, formát mobi nebo to, že to nic dalšího neumí. Já jsem četla hodně, takže využitá byla a snad zase bude maximálně a na to ostatní mám tablet :) Já mám starší model kindle 5 - tlačítkový nepodsvícený. Šlape už dlouho jako hodinky :) Plánuju ale koupi novější modelu, chci hlavně podsvícený a asi i dotykový, tam je mi to celkem fuk, tlačítka mi nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák