Čtečka knih - jakou koupit?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3800
28.1.16 09:47

@Moise ono se to dá nastavit od 0 až do 24, ale zajímalo by mne jak to vypadá v reálu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
28.1.16 09:48

@lennis2 už jsem záhadu vyřešila, jsem magor :mrgreen: Sice mi nejde stahovat přímo na čtečce, tedy jde, ale neotevře se to a ani to není ve čtečce dohledatelné, ale když si čtečku napojím na USB kabel, nabídne mi to dvě možnosti-nabíjení nebo připojení k PC (ano, předtím jsem si toho nevšimla :mrgreen: ), tak jsem si knihy stáhla do počítače a z něj jsem to zkopírovala do čtečky a jde to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
28.1.16 09:51
@Black Tears píše:
@Moise ono se to dá nastavit od 0 až do 24, ale zajímalo by mne jak to vypadá v reálu

není to podsvícené jako mobil, spíš „nasvícené“. Taky jsem to neviděla, v elektru většinou mívají ty levnější modely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
28.1.16 10:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
28.1.16 10:16

@Black Tears V realu to vypada jako nepodsvicene, kdyz je to na minimu. Ja si treba to podsviceni nechavam alespon trochu, lip se mi to cte a mam pocit, ze se oci i mene namahaji. Docela casto tim nastavenim podsviceni hybam, protoze v kazde mistnosti je jine svetlo a treba dva stupinky - nebo + je veliky rozdil. Ovladani podsviceni je velmi snadne. Ridim se tim, jak je to prijemne mym ocim, coz se docela lisi od oficialniho navodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
28.1.16 10:24

No já když na to teď koukla, co je v nabídce, tak bych asi šla do PocketBook Aqua. Ale tu vodě a prachuodolnost většina normálních smrtelníků asi nevyužije :-)

U čtečky s dotykovým displejem krom čtení ráda hraju sudoku, to nevím, jak je u nedotykových. Většinu funkcí čtečky jsem ani nevyužila, třeba poslech hudby, internetový prohlížeč a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
28.1.16 10:27

@Suzuveverka už jsem četla i o čtečce utopené ve vaně, takže někomu se ta voděodolnost hodit bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
28.1.16 10:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
28.1.16 10:31

@Suzuveverka @Moise tak já ve vaně nečtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
28.1.16 10:32

@Moise Jo, to je pravda. Do vany jsem si čtečku brávala taky, ale utopit se mi ji nepovedlo :-) Víc mi vadilo čtení třeba venku v dešti při čekání na autobus, to jsem čtečku pořád kryla. Nebo jsem si čtečku brala na dovolené, jezdili jsme na takové outdoorové, kde prach a voda byly. Snad teda zas jezdit budu, až povyrostou děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
28.1.16 10:33

@Suzuveverka a jak máš velké děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
28.1.16 11:10

@Black Tears Dceři budou v březnu dva a druhé se má narodit zase v březnu.
Jinak čtečka a dítě, to je taky kapitolka :mrgreen: Mám pouzdro na zip, což malou hrozně zajímá a jeden čas ho pořád rozepínala a zapínala. Lampička a zvídavé dítě taky nejde moc dohromady. Když někde jezdíme, čtu ze čtečky pohádky, abych nemusela tahat knížku, takže se k ní malá občas dostane.
Mít odolný telefon se mi s dítětem už vyplatilo, čtečka není tak používaná, takže zatím funguje. Klasický mobil bych za ty necelé dva roky s dítkem měnila už minimálně pětkrát (utopeno v kaluži, přejeto autem, hozeno do hrnku s čajem…) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
28.1.16 11:21

@Suzuveverka u nás mají děti na čtečku embargo, obě ví, že na ni sahat nesmí :D A ani pro ně není zajímavá, jsou tam jen písmenka, žádné obrázky, hry. Takhle noťas nebo tablet, to je jiná :lol: Mám ji většinou v ložnici na nočním stolku a tam přes den nějak moc nechodí nebo když byla ta mladší batole, tak jsem ji měla ve výšce. Je teda fakt, že dětem pořád čtu z klasických knížek, protože rádi se koukají se mnou na ilustrace, ze čtečky by je to asi nebavilo.
Já si myslím, že když vyloženě neupadne nebo se neutopí, tak že slouží dlouho. Já jí mám v provozu už třetí rok a to čtu hodně a šlape pořád a jistě ještě nějakou dobu bude :mrgreen:
A jinak ve vaně taky nečtu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
28.1.16 11:31

@Suzuveverka Je to ženská a tohle je pro ni zajímavé. Co jí dát prázdný obal, ať si s ním hraje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
28.1.16 18:54

Ja mam PocketBook 623 lux-podsvicenou asi 3rokya spokojenost.
Knížky mi stahuje manžel, posílá na mail a přes WiFi si je stahnu, resp. když zapnu čtečku a ta se připojí na WiFi, stáhnou se knížky samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák