Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak ještě jednou.. https://www.google.cz/…844450230164?…tečka+knih&tbas=0&bav=on.2,or. r_cp.&bvm=bv.88198703,d. ZGU&tch=1&ech=1&psi=n9QCVeSVNsu07gb__4DwBA.1426248872233.17&prds=paur:ClkAsKraX07VM2×5QixQtaoZS_5w6VdG0q59Rji7edXaYhQDZRMeRWei3nRZOvXVDIDruZh_IpUPR7u_LWbIjV2MfjX8ilS34XP-G79BU5skfxZzCBkb6qJMWRIZAFPVH72zaTFQ0-4no1dcPvqYOYA9FOgBHg&ei=_9YCVZ-5OY7U7Ab58IHwCQ&ved=0CHYQpiswAQ
@kaja00 Zrovna před pár dny jsem se do výběru čtečky také ponořila a jako vítěz mi vyšel v podstatě asi ten typ, který jsi napsala ty. Zkušenost zatím nemám, chci si ji přát na narozeniny v létě, jen, že jsem dospěla ke stejnému závěru, jako ty:-) Nebojím se, že by mi doma ležela, čtu ráda.
Jen syn se ptal, jestli se tam dají kupovat i dětské knížky (bude mu 10, už nepotřebuje velký obrázek s dvěma řádky textu) a zatím jsem toho o dětských knížkách moc nenašla.
@zuzkasim Děkuju, já bych jí tedy raději hned ale asi si jí pořídím taky až k narozeninám(též v létě
) uvidím ![]()
Děkuji ![]()
Holky, moc prosím o radu… Rozbila jsem si čtečku a uvažuju, že si koupím novou - lepší. Můžete mi prosím poradit? Mám tyto podmínky - dotykový displej, možnost poslechu mp3, podsvícení by bylo fajn. Dá se taková čtečka pořídit do Kč 3000,–-? Hodně lidí si chválí Kindle Paperwhite 2, ale tam asi nejde přehrávat hudba…
Ahoj, jakou máte čtečku? A jak jste s ní spokojeni? Vůbec nevím jakou koupit.
Mám PocketBook Touch 622 a jsem spokojená, tuhle značku jsem chtěla hlavně kvůli podpoře formátů, přečte skoro všechno. Je to ještě model bez podsvícení, v době, kdy jsem ji dostala ještě ty se světlem nebyly. Teď bych možná volila něco s integrovaným světlem, manipulace s externí lampičkou je někdy nešikovná a lampička samozřejmě moc zajímá mé dvouleté dítě ![]()
@Black Tears No já jí z toho na cestách čtu pohádky, někdy musím použít tu lampičku a to pak uspávání neprobíhá moc dobře ![]()
Taky mam Pocket Book 622, jsou to 3 roky, jsem maximalne spokojena. Baterie vydrzi skvele a vyhodou je externi karta, kterou si zvetsis kapacitu. Bez tehle moznosti bych ctecku nechtela. Jo a tenhle model ma moznost prehravani hudby - je to trosku nesikovny prehravac, ale na to, abys treba neslysela rozhovor v cekarne (to me osobne rozptyluje od cteni), to staci.
Taky mám Pocket a jiný bych nebrala. Jsem s ním naprosto spokojená a neměnila bych, důležitý pro mě bylo, aby přečetl všechny formáty a to tento umí ![]()
Je to můj nejlepší kámoš
Beru ho všude ven, na cesty, do postele
![]()
Ahoj, mám PocketBook 624, bohužel spokojená nejsem, protože mi od léta blbne, když si stáhnu novou knihu, tak mi to napíše, že to nepodporuje formát (zkoušela jsem všechny
) přitom knihy, co mám stažené déle to normálně otevře. Tak nevím, reklamovat to nemůžu, protože jsem blbá a nevím, kde mám záručák ![]()
takže jako před rokem bych ti ji doporučila, teď ne ![]()
@Black Tears já si je stahuji z uložto
Je pravda, že ne všechny tam mají, tak si ji kdyžtak půjčím v knihovně ![]()
@Black Tears píše:
Ahoj, jakou máte čtečku? A jak jste s ní spokojeni? Vůbec nevím jakou koupit.
za mě podsvícený kindle
![]()