Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Moise já si před lety koupila tablet s tím, že budu na něm číst, ale bolí mne z něj oči.
Já chci něco levnýho, ne moc drahýho.
@Black Tears z tabletu bolí oči, čtečka má úplně jiný displej. Pokud chceš něco levného, tak ten základní model je kindle 6 - dotykový a nepodsvícený
@Black Tears verze s reklamami je levnější (tenkrát to dělalo necelých 500 ten rozdíl), ale reklamy nijak čtení neruší (že by vyskakovala okna, to ne), objevují se jen jako spořič. Když si ho nezaregistruješ, tak se neobjeví vůbec. Ty reklamy se týkají knih na amazonu, nejsou to žádné produkty nebo tak.
Já mám verzi bez reklam, nějak na ně mám averzi a nejsem na to vůbec zvědavá, tak místo reklam tam mám hezké obrázky ![]()
@Black Tears sponzorovaná verze je verze s reklamami, tudíž levnější - stačí dát hledat v googlu. Dávej ale bacha, ty ceny se tak liší, že dneska na netu seženeš verzi sponzorovanou klidně stejně drahou jako v jiném eshopu bez reklam.
@Moise rozhoduji se mezi
http://ctecky-elektronickych-knih.heureka.cz/…dle-6-touch/
@Black Tears ta dražší je podsvícená, to dělá ten rozdíl.. Taky je maličko těžší, ale to je v řádech gramů. Jestli ten rozdíl uplatíš, tak by šla do paperwhitu.
@Black Tears záleží jak moc to využiješ, kde čteš. Jestli doma v obýváku pod lampičkou, tak je to zbytečné. Někdo třeba čte v posteli jen se čtečkou, já mám radši lampičku - to světlo se rozptýlí a není tak ostré. Jinak pokud třeba čteš ve vlaku nebo při uspávání dětí
, tak se to hodí ![]()
Mam podsviceny Kindle asi pul roku. Predtim jsem mela nepodsviceny, tlacitkovy, vydrzel pres 4 roky a milovala jsem ho. Ten novy je ale lepsi, na ovladani jsem si zvykla hodne rychle a svetlo je pro mne hodne prijemne plus, da se hodne ztlumit a pak to vypada, ze ani podsviceny neni. Oci z nej neboli vubec. Takze doporucuji podsviceny ![]()
@Black Tears chybu určitě neuděláš
Já jsem šla do nepodsvícené hlavně z finančních důvodů a taky jsem šla do nejistoty, tehdy ještě tak rozšířené nebyly a nevěděla jsem, jestli mi to bude vyhovovat nebo ne, tak jsem nechtěla moc investovat. Teď hledám, komu bych tu svou „pětku“ věnovala a mohla si koupit lepší
Není špatná, ale to podsvícení mi docela chybí.
Jediný co je rozdíl je, že u kindlu myslím to podsvícení nejde úplně vypnout. Jen hodně ztlumit. Ale naživo jsem to neviděla