Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@scai já jsem na tom podobně jako ty a taky tápu. K čemu se nakonec přikláníš?
@Tonyax asi spíš k té pocketbook…ale musím ješrě načíst recenze. Co ty?
ta kindle asi bude lepší, ale víc lidí, říká, že to je opruz ten jejich systém. Pak tu zase někdo píše, že není…já teda nevím
No a hlavně neumím anglicky. Ta pocket bokk má snad v menu i češtinu?
@scai já taky anglicky moc ne, ale menu bych snad zvládla. Na tu pocketbook jsem se koukala a mají mimi, ta je pro mě moc malá a pak už jsou moc drahé
. Já bych tak do 2500
Přikláním se ke kindle a nebo eReading.cz START 2
Ale jsem v tomhle fakt nepolíbená..
Mám pocketbook 622 a je v čj a nemůžu si stěžovat
pravdou je, že jsem zatím žádný formát nemusela převádět, překousne všechno. což u kindlu se musí převádět a to by mě nebavilo
@Magnumka hm, už se taky víc kloním ke pocketbooku ![]()
@Tonyax @Tonyax já naštěstí finančně limitovaná nejsem… teda ani nevím kolik stojí ten pocketbook, musím mrknout ![]()
Taky jde o to co to za ty 2800,– umí, já se dočetla že Kinde 5 je naprostá novinka s nejnovější technologií iknoustů - hodně realistické a podobné papíru. U Kindlu je podle toho co jsem četla jediný „opruz“ registrace, ale to se musíš registrovat i když si poprvé zapneš smartphone s androidem.. pokud zvládete chodit sem na forum, tak nemůže být problém si převést nějaký ten formát, nevím..já osobně si raději koupím co nejlépe vybavenou čtečku za moje peníze i za tu cenu, že si knihu převedu, stejně budu knihy stahovat z netu, takže je tak jako tak v pc mít budu a převést to je otázka pár kliknutí. Menu v angličtině je pak asi to nejmenší. KOukala jsem i na ty pocketbooky, faktem je že zkousnou většinu formátů, ale jsou mnohem dražší, za ty 3 tisíce člověk koupí několik let starý model a nebo tu „mini“ která u mě nepřipadá v úvahu a 5 tisíc do čtečky fakt dávat nechci, zdá se mi to moc. Nevím, možná budu litovat..ale já se rozhodla pro Kindle 5. Mamce to registruji a vysvětlím, nevidím v tom problém
Teď jsem našla na netu akci za 4000,– dotovaný kindle 5 stím že 2 500kč z té ceny je kredit na nákup knih, to vypadá docela zajímavě.)
@Terkams švagrová ma dotovany Kindle 4, registrace není nutnost, pokud dotovany Kindle nezaregistrujes tak se te reklamy na setrici obrazovky netykaji. Zatím jediný podstatný omezení, který vznikne pokud se nezaregistrujes je, ze si knihy nemůžeš radit do adresářů - nevadí to pokud tam tech knížek mas nahraných 10-svagrova to tak ma, co docte hned maže, já jich tam mám asi 300 a mám je prave razeny podle autoru nebo sérií.
Jinak k těm cenám - dotovany starsi typy Kindle jsou jedny z nejlevnějších… Me byla koupena nedotovana s obalem s integrovanou lampou a obal byl dražší než čtečka.
@Tonyax Jojo, prostě jak se zaregistrujes tak místo pěkných obrázků ti jako spořič obrazovky nabihaji reklamy.
@Terkams a ten kredit na nákup knih co jsi našla. To si můžeš koupit i české knihy (myslím knihy v češtině?) a kde se to kupuje? ![]()
Nehodíte odkaz at si udělám obrázek jak to vypadá, co tam je a i podle toho se rozhodnu?
Dík!
Tak si moje nejstaršátko právě napsalo Ježíškovi o čtečku.
Na rovinu říkám, že půjdu po ceně - zatím uvažuji Kobo Mini za necelých 1200,– Kč. Co myslíte?
http://img.netzwelt.de/…i_SD.mp4.jpg
@scai odkaz na dotovaný kindle 5 ![]()
@Lesina vypadá to šíleně malé na to aby se z toho dalo pohodlně číst…nevím..pokud řešíš peníze, tak se zkus podívat na Amazon Kindle 5, cena 2099.- i s dopravou. Velikost už je 6 palců.
@Terkams To už bych za 2k koupila NOOKa. Měla bych stejný názor, ale kamarádka má toho KOBO má a hodně si ho pochvaluje.
@Lesina Dotovaný Kindle by mohl jít pod dva tisíce. Nevím, já koukala v této cenové kategorii na Pocketbooky a ty mě odradily tím, že jsou to jen ty verze mini, které mi přijdou hrozně malinké. Už u klasické 6tky si říkám, jestli to bude dost velké na to, aby se do toho člověk dobře dokázal začíst. No a co třeba toto, to už je 6 wooky