Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám Pocketbook touch 622 a nemůžu si vynachválit!
Nemá sice podsvícení, ale to mi vůbec nevadí, vždycky čtu večer s lampičkou, bez lampičky by mi to asi vadilo. Pocketbook jak již bylo napsáno je v češtině a podporuje různé formáty. Zatím se mi nestalo že by něco „neskousla“. Takže já doporučuji Pocketbook 622! ![]()
Ahoj holky, jsem moc ráda, že jsem narazila na vaší VELMI POUČNOU diskuzi ![]()
Chtěla bych hlavně aby měla:
Váhám teď jestli PocketBook 623 a nebo PocketBook A7 - a nebo je ještě nějaká od této značky, kterou by jste mi nasadily brouka do hlavy?
Moc děkuji za každou radu a pomoc. ![]()
Kindle je takový král mezi čtečkami a je v dostání v několika verzích a ty starší modely jsou za rozumnou cenu, ale jinak obecně vzato je důležité aby to mělo technologii elektronického inkoustu - nezáří a imituje klasicky potištěný papír. Dělají se už i podsvícené čtečky, aby bylo možné číst i po tmě. Ten pcoketBook je fajn vzhledem a je i dotykový. PocketBook A7 má podle mě tu výhodu, že na něm běží android, teda jestli se nemýlím.
No já si myslím že android mají oba uvedené typy PocketBook.
O Kindle jsem si taky načetla mraky hodnocení a referencí ale pořád mi to vychází tak že ten PocketBook má méně reklamací a vůbec jejich životnost je prý lepší.. proto jsem se rozhodla pro něj.. ale jak říkám moc - nebo spíše vůbec tomu nerozumím a tak se nechám ráda poučit.
Tak na Alze k pocketBooku Touch ten adnroid neuvádí, zatímco u A7 ano, tak nevím. Nejsem si jistá. Jinak je pravda, že kamarád reklamoval Kindle dvakrát prý sice vždy bez problémů a hned po donesení domů - tj. vadné kusy, takže bude nejlepší se rozhodnout podle čtenářských referencí a tech. parametrů. Ta A7čka má větší výkon a větší display i rozlišení.
No asi mi nic jiného nezbyde.. tak ještě mám chvilku čas na výběr takže si to pročtu ještě důkladněji a snad něco vyberu.. i tak moc děkuji
![]()
Krásný den přeji
taky už jsem došla do stádia, kdy chci čtečku ![]()
téměř rozhodnutá jsem pro PocketBook TouchLux 623, ale zajímalo by mě, zda si do nové čtečky rovnou kupujete paměťovou kartu? ![]()
Já jsem to nakonec přehodnotila a koupila si tablet
kde jsem si stáhla program pro čtečku, který mi podporuje téměř všechny formáty
používám ho převážně pro čtení knih ale vím že když si ho kdekoliv sebou vemu a budu potřebovat něco najít tak se dostanu všude ![]()
@ibbu Čtečka samotná má velkou paměť takže není potřeba
. Ale kdyby jsi tam chtěla mít hódně moc knížek tak se to vyplatí.
Tak to je nakonec obrat o 180°
ten tablet je na dlouhodobější čtení nic moc… stejně tak čitelnost na slunci, ale zase na druhou stranu toho zvládne s připojením k internetu mnohem víc. Jaký tablet jsi pořídila?
Nakonec jsem vybrala tento http://www.czc.cz/…3483/produkt a od pátku teda čtu celé dny co mi na to zbývá čas a paráda.. čtu hodně venku i doma a zatím nemám nejmenší problém.. stáhla jsem si dobrý program takže podsvícení měním jedním pohybem aniž bych vyjela z knížky a má to i noční podsvícení takže já jsem zatím max. spokojená ![]()
MeMO pad je v pohodě, ale s tím svícením se divím. Mně z toho večer vždy bolely oči i na menší intenzitu jasu (iPad). Nicméně na odreagování doporučuji logickou hru Cogs ![]()
No tak zatím jsem četla večer v kuse cca 5hod. a bylo to dobrý.. je pravda že postupně si podsvícení upravuju a četla jsem pod světlem a ne na noční režim. Takže uvidíme. Zatím jsem ale moc spokojená ![]()
na tu hru určitě kuknu díky ![]()
Mám Kindle paper white s podsvícením a je super, jsme moc spokojený
Holky tak já jsem nakonec nalomená spíš pro ten PocketBook TouchLux 623,líbí se mi že jde u něj vypnout úplně podsvícení což u paperwhite jde jen tlumut na minimum jestli se nemejlím?