Čtečka knih - jakou koupit?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
81
27.9.13 14:53

Mám Pocketbook touch 622 a nemůžu si vynachválit! :D Nemá sice podsvícení, ale to mi vůbec nevadí, vždycky čtu večer s lampičkou, bez lampičky by mi to asi vadilo. Pocketbook jak již bylo napsáno je v češtině a podporuje různé formáty. Zatím se mi nestalo že by něco „neskousla“. Takže já doporučuji Pocketbook 622! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
29.9.13 09:45

Ahoj holky, jsem moc ráda, že jsem narazila na vaší VELMI POUČNOU diskuzi :-)

• takže já jsem 100% rozhodnutá pro PocketBook, ale teď bych potřebovala poradit přesný typ - protože se v tom vůbec ale vůbec nevyznám.

Chtěla bych hlavně aby měla:

• wifi
  • podsvícení (šlálu více možností)
  • šla používat i na sluníčku
  • elektronický inkoust
  • slušnou výdrž baterie
  • slušnou paměť
  • videa už asi přehrávají všechny (i když jistá si tím nejsem)

Váhám teď jestli PocketBook 623 a nebo PocketBook A7 - a nebo je ještě nějaká od této značky, kterou by jste mi nasadily brouka do hlavy?

Moc děkuji za každou radu a pomoc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
30.9.13 10:43

Kindle je takový král mezi čtečkami a je v dostání v několika verzích a ty starší modely jsou za rozumnou cenu, ale jinak obecně vzato je důležité aby to mělo technologii elektronického inkoustu - nezáří a imituje klasicky potištěný papír. Dělají se už i podsvícené čtečky, aby bylo možné číst i po tmě. Ten pcoketBook je fajn vzhledem a je i dotykový. PocketBook A7 má podle mě tu výhodu, že na něm běží android, teda jestli se nemýlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
30.9.13 11:13

No já si myslím že android mají oba uvedené typy PocketBook.
O Kindle jsem si taky načetla mraky hodnocení a referencí ale pořád mi to vychází tak že ten PocketBook má méně reklamací a vůbec jejich životnost je prý lepší.. proto jsem se rozhodla pro něj.. ale jak říkám moc - nebo spíše vůbec tomu nerozumím a tak se nechám ráda poučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
30.9.13 11:19

Tak na Alze k pocketBooku Touch ten adnroid neuvádí, zatímco u A7 ano, tak nevím. Nejsem si jistá. Jinak je pravda, že kamarád reklamoval Kindle dvakrát prý sice vždy bez problémů a hned po donesení domů - tj. vadné kusy, takže bude nejlepší se rozhodnout podle čtenářských referencí a tech. parametrů. Ta A7čka má větší výkon a větší display i rozlišení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
30.9.13 11:52

No asi mi nic jiného nezbyde.. tak ještě mám chvilku čas na výběr takže si to pročtu ještě důkladněji a snad něco vyberu.. i tak moc děkuji :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
7.10.13 09:46

Krásný den přeji

taky už jsem došla do stádia, kdy chci čtečku :-)

téměř rozhodnutá jsem pro PocketBook TouchLux 623, ale zajímalo by mě, zda si do nové čtečky rovnou kupujete paměťovou kartu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
7.10.13 13:00

Já jsem to nakonec přehodnotila a koupila si tablet :-) kde jsem si stáhla program pro čtečku, který mi podporuje téměř všechny formáty :-) používám ho převážně pro čtení knih ale vím že když si ho kdekoliv sebou vemu a budu potřebovat něco najít tak se dostanu všude :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
7.10.13 15:32

@ibbu Čtečka samotná má velkou paměť takže není potřeba :). Ale kdyby jsi tam chtěla mít hódně moc knížek tak se to vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.10.13 08:34

Tak to je nakonec obrat o 180° :D ten tablet je na dlouhodobější čtení nic moc… stejně tak čitelnost na slunci, ale zase na druhou stranu toho zvládne s připojením k internetu mnohem víc. Jaký tablet jsi pořídila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
8.10.13 10:56

Nakonec jsem vybrala tento http://www.czc.cz/…3483/produkt a od pátku teda čtu celé dny co mi na to zbývá čas a paráda.. čtu hodně venku i doma a zatím nemám nejmenší problém.. stáhla jsem si dobrý program takže podsvícení měním jedním pohybem aniž bych vyjela z knížky a má to i noční podsvícení takže já jsem zatím max. spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
9.10.13 08:46

MeMO pad je v pohodě, ale s tím svícením se divím. Mně z toho večer vždy bolely oči i na menší intenzitu jasu (iPad). Nicméně na odreagování doporučuji logickou hru Cogs ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
9.10.13 09:41

No tak zatím jsem četla večer v kuse cca 5hod. a bylo to dobrý.. je pravda že postupně si podsvícení upravuju a četla jsem pod světlem a ne na noční režim. Takže uvidíme. Zatím jsem ale moc spokojená :-)
na tu hru určitě kuknu díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
9.10.13 09:43

Mám Kindle paper white s podsvícením a je super, jsme moc spokojený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
13.10.13 15:34

Holky tak já jsem nakonec nalomená spíš pro ten PocketBook TouchLux 623,líbí se mi že jde u něj vypnout úplně podsvícení což u paperwhite jde jen tlumut na minimum jestli se nemejlím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák