Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Milujem ji, zapékáme v troubě se syrem, buchta, pizza, bramboraky, do smesy s rajčaty a houbami, polivku, do leca
@lucielorenc píše:
Já dělám něco jako placičky…nastrouhám cuketu, přidám vajíčko, nastrouhanou nivu, trošku strouhanky a dělám placičky, které pak ještě obalím ve strouhance a osmažím. Výborné jak teplé, tak studené
To zni dobre, rada bych zkusila. Nastrouhat muzu na hrubo? A asi vymackat vodu, ze? A jaky prosim pomer ingredienci dejme tomu na jednu stredni cuketu?
@verusak.berusak Ano vodu vymačkám, nivu nastrouhám na hrubo, vajíčko, strouhanka - už nijak neochucuju, ta niva je dost slaná ( kupuju jihočeskou Madetu ). Já dávám 1-2 střední cukety a jednu nivu - záleži jak moc máte nivu rádi ![]()
@lucielorenc a vajicka kolik na to mnozstvi? Asi ma vzniknout hmota cca jak na bramborak, ze?
@verusak.berusak dávám jedno vajíčko, ale jinak vše dělá tak nějak od oka, aby vznikla hmota, ze které jdou dělat placičky ![]()
Ahoj holky, můžete přidávat své recepty sem ![]()
Jinak u nás už začíná také pěkná úroda ![]()
Cuketu pak dávam všude možně, nejvíc jí milujeme v těstovinách a taky když už je jí opravdu hodně, tak marmeládku ![]()
@lucynka25 píše:
Ahoj holky, můžete přidávat své recepty semJinak u nás už začíná také pěkná úroda
Cuketu pak dávam všude možně, nejvíc jí milujeme v těstovinách a taky když už je jí opravdu hodně, tak marmeládku
Cuketová marmeláda? Prosím o odkaz na recept.
@lucynka25 píše:
@Tiger-lily vlozim recept az budu doma
@Tiger-lily Tak tady je cuketová marmeláda , včera jsem nestíhala ![]()
@lucynka25 píše:
@Tiger-lily Tak tady je cuketová marmeláda , včera jsem nestíhala
@Tiger-lily jj chutna po zazvoru,me moc chutná.Dynovy kompot jsem nemela, tak nemuzu srovnat.
Nejlepsi je na chleba s maslem za me
jinak jsem ji vlastne ani nezkousela.
@lucynka25 píše:
Našla jsem zajímavý recept na cuketovou bábovku
Cuketovou buchtu - perník děláme často, tak vyzkoušíme i tuto malou změnu. ![]()