Cukroví-kde se stala chyba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3364
8.12.10 13:18

Tak já horký vzduch zapínám, jen když mám více plechů v troubě… Nebo je dobrý i na cukroví, když se peče na jednom plechu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.12.10 13:21
KalinkaIvča píše:
Gladys píše:
Kalinko, též se mi dělá krusta z drobenky, s tou drobenkou, co měla třeba moje babička na koláči se to nedá vůbec srovnat, ta byla sypká
A jak to pečeš, v horkovzduchu? Mě se to právě stalo, až jsem vyměnila troubu …

No právě že v horkovzduchu. Já tu troubu snad už ani na nic jiného neumím pustit, nevyznám se v těch značkách, zkrátka vždycky na vrtulku a jedem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
8.12.10 13:21

Jak tady psala Marka76, strasne moc zalezi na masle a mouce. Ja ted delala pernicky. Jeden recept, poprve byli uzasne a podruhe testo teklo. Takze jsem tam musela pridat opravdu hodne mouky, aby se z toho dalo neco vubec delat. Pouzila jsem jine maslo. Takze moje rada, najit maslo, ktere vyhovuje a nemenit znacku. Spousta masel je humus, plne vody, ja mam osvedcene klasicke ve stribrnem obalu s nazvem Cerstve maslo, je chutne a bez vody, proste poctive maslo. Ale kdyz ho nemaji, tak jsem namydlena :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.12.10 13:27
Alenka píše:
Jak tady psala Marka76, strasne moc zalezi na masle a mouce. Ja ted delala pernicky. Jeden recept, poprve byli uzasne a podruhe testo teklo. Takze jsem tam musela pridat opravdu hodne mouky, aby se z toho dalo neco vubec delat. Pouzila jsem jine maslo. Takze moje rada, najit maslo, ktere vyhovuje a nemenit znacku. Spousta masel je humus, plne vody, ja mam osvedcene klasicke ve stribrnem obalu s nazvem Cerstve maslo, je chutne a bez vody, proste poctive maslo. Ale kdyz ho nemaji, tak jsem namydlena :roll:

Já kupuji a (pekla jsem) z másla Dr.Halíř, který mám dojem dopadl v testech velice dobře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
8.12.10 13:52
Gladys píše:
KalinkaIvča píše:
Gladys píše:
Kalinko, též se mi dělá krusta z drobenky, s tou drobenkou, co měla třeba moje babička na koláči se to nedá vůbec srovnat, ta byla sypká
A jak to pečeš, v horkovzduchu? Mě se to právě stalo, až jsem vyměnila troubu …
No právě že v horkovzduchu. Já tu troubu snad už ani na nic jiného neumím pustit, nevyznám se v těch značkách, zkrátka vždycky na vrtulku a jedem :lol:

Tak to je tím :wink: … jak máš značený horkovzduch - dvě čárky, nahoře a dole plus vrtulka? Jestli jo, tak čárka nahoře a dole bez vrtulky je normál klasika pečení … to zkus :wink:

A k dotazu co tu byl … horký vzduch používám ikdyž je jen jeden plech, šetří energii jsem se dočetla v manuálu, protože je to dřív hotové. Třeba maso nebo brambory mám taky jeden plech a používám horký vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
8.12.10 14:02
kmacek píše:
Alenka píše:
Jak tady psala Marka76, strasne moc zalezi na masle a mouce. Ja ted delala pernicky. Jeden recept, poprve byli uzasne a podruhe testo teklo. Takze jsem tam musela pridat opravdu hodne mouky, aby se z toho dalo neco vubec delat. Pouzila jsem jine maslo. Takze moje rada, najit maslo, ktere vyhovuje a nemenit znacku. Spousta masel je humus, plne vody, ja mam osvedcene klasicke ve stribrnem obalu s nazvem Cerstve maslo, je chutne a bez vody, proste poctive maslo. Ale kdyz ho nemaji, tak jsem namydlena :roll:
Já kupuji a (pekla jsem) z másla Dr.Halíř, který mám dojem dopadl v testech velice dobře :nevim:

ano dr Halíř je vítězem testu másel, porazil dokonce i Tradiční irské máslo, jedno biomáslo a tak. Ale 50 procent hodnocení dělala chuť. (pak samo složení, roztíratelnost, jestli je hygienicky OK…) Ovšem Halíř se vyrábí bu´d v Německu (Alimpex) nebo u nás (mlékárna Čejetičky). ten dobrý halíř je z Čejetiček, Alimpex naopak nic moc. Jak Čejetičky někde vidím, hned nakupuju do zásoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.12.10 14:25
madlicka píše:
kmacek píše:
Alenka píše:
Já kupuji a (pekla jsem) z másla Dr.Halíř, který mám dojem dopadl v testech velice dobře :nevim:
ano dr Halíř je vítězem testu másel, porazil dokonce i Tradiční irské máslo, jedno biomáslo a tak. Ale 50 procent hodnocení dělala chuť. (pak samo složení, roztíratelnost, jestli je hygienicky OK…) Ovšem Halíř se vyrábí bu´d v Německu (Alimpex) nebo u nás (mlékárna Čejetičky). ten dobrý halíř je z Čejetiček, Alimpex naopak nic moc. Jak Čejetičky někde vidím, hned nakupuju do zásoby.

Taky mám Čejetičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
8.12.10 14:36

Jééé :-D tak Halíře mám taky na mrazáku…takže skvělá zpráva, že je to naše NEJ másílko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
8.12.10 15:14

Kde najdu test masel? To bylo v D-testu nebo kde? Je fakt, ze me Dr.Halir taky prekvapil, chutnal, ale malokdy na nej natrefim..

Uz jsem ho nasla http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?…

Prijde mi zvlastni, ze je stejne vsude temer shodne voda/tuk a kdyz to koupim, tak je to hodne rozdilny znat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.12.10 20:57
Alenka píše:
Kde najdu test masel? To bylo v D-testu nebo kde? Je fakt, ze me Dr.Halir taky prekvapil, chutnal, ale malokdy na nej natrefim..

Uz jsem ho nasla http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?…

Prijde mi zvlastni, ze je stejne vsude temer shodne voda/tuk a kdyz to koupim, tak je to hodne rozdilny znat. :think:

Já jsem test viděla v televizi myslím v Černých ovcích, takže logicky myslím, že by měl být i v D-testu. Já kupuji Dr.Halíře v Lidlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí