Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Cinkilinki, já jsem jezdila do Olomouce za fyzioterapeutkou Hulínovou. Našla jsem ji na netu. Nevím, jak daleko jsi od Olomouce, já 30km. Jezdila jsem tam jednou za měsíc, takže i kdyby jsi byla z větší dálky, tak by se to zvládlo.
Procedura zahrnovala cviky, které jsem cvičila doma. Když jsem něco nevěděla, znovu jsme je projely. Jinak jsem si začala měřit BT, což jsem taky předtím nedělala. A u ní mě vždycky prohřála bederní oblast, pak byla mobilizace přes konečník a občas nějaké protažení.
Kdybys měla nějaký dotaz, klidně napiš SZ.
Ahoj holky, děkuju moc za rady ![]()
Darcy, dívala jsem se na stránky léčebné rehabilitace Zdraví Olomouc - chodila jsi tam?
Hezký den!
Ahoj hokly, čtu tady ,že máte zkušenosti s cvičením podle Mojžíšové. Jsem z Prahy a ráda bych někam začala chodit. spíš na soukroné hodiny, jak píše třeba Ugluk. Pokud máte některá nějakou ověřenou cvičitelku, můžu vás poprosit o kontakt? děkuji za pomoc
Ahoj holky, prosím podařilo se něktré z vás sehnat kde se cvičí podle Mojžíšové v Ústeckém kraji nejlépe Teplice, Ústí či Most?
@palomi píše:
Ahoj holky, prosím podařilo se něktré z vás sehnat kde se cvičí podle Mojžíšové v Ústeckém kraji nejlépe Teplice, Ústí či Most?
ahoj, mojžíšovou cvičím já, ale jsem teď na mateřské…potom v Masarykově nemocnici v Ústí a v tuším, že v nemocnici v Mostě…kontakty nemám, ale myslím, že když zavoláš, tak ti dají bližší informace ![]()
@Smudlinka Ahoj. Mně v Květnu 2015 zjistili endometriozu. Podstoupila jsem operaci, hormonální léčbu do letošního ledna. Od začátku Února se opet snažíme. Před zjištěním nemoci jsme se snažili téměř rok a půl. Před měsícem mi zjistili zablokovanou celou pravou stranu zad, špatně fungující malou pánev… Momentálně chodím na klasické rehabko, aby se zada celá uvolnila a poté začneme se cviky dle Mojžíšové. Ale určitě ti nedoporučuji cvičit sama doma, jen s nějakou knížkou. Lékařka mi to ihned vymluvila jelikož se na těch cvikach dá dost zkazit aniž by sis to uvědomila. Takže nejlepší najít, lékaře který cviky provádí a docházet na ně k odborníkovi. Jinak tedy pokud je nemáš doporučené svým lékařem pojišťovna je nehradí, musíš sama. Ale mně paní doktorka říkala že jsou to asi dvě stovky. Což není tak drastické. Jinak pokud bys je chtěla mít proplacene pojišťovnou, musela by jsi mít doporučení zřejmě od gynekologa. Jinak přeji hodně štěstí a nevzdávat se. Vím jak těžké a náročné hlavně na psychiku to je. Ale musíš pevné věřit, že jednou se podaří, tak jako já.
![]()