Cvičení pro maminky s dítětěm

Napsat příspěvek
Velikost písma:
208
5.12.11 12:37

Taky me to mrzi. Ja urcite nic zatim platit nebudu. Na jejich strankach pisou, ze si muzem zaplatit jakoby testovaci hodinu za 150,– kc. Takze v lednu to tak zkusim a uvidim. Valkil, kdybyste se chteli pridat budeme moc radi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
5.12.11 12:40

Luci a bavíte se o kurzu pro maminky fitmaminka a nebo cvičení prcku?
hodina na zkoušku by mohla být fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
5.12.11 12:43

Juuu ahoj, tohle je neco noveho. Fitmami myslim, ze cvici v sokolovne na Chodove. Ja tam jeste nebyla, ale zasla bych tam. Mela bych se zacit trochu hybat :-) a i Dandovi by to urcite prospelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
5.12.11 12:44

Jooo a jinak jsem volala do Squashpointu a lekce opravdu zacinaji od ledna. Bala jsem se, jestli to neni zase nejky podvod. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
5.12.11 12:47

Tak to mame podobne. Doma si nezacvicim, hlidani take nemam (manzel chodi pozde z prace a o vikendu chceme byt spolu - rodinka) Ja myslim, ze vydrzel - to utece - a prckove si muzou hrat spolu. To spis, aby treba muzika nebyla moc nahlas. :-)

martiiik píše:
valkil, proč myslíš, že je to reklama?? :nevim:
Uvažovala jsem už o cvičení i s malým (hlídat nemá kdo), jen se bojím, že by tam nevydržel :( To jde přijít jen na 1 hodinu a vyzkoušet??
Doma samotná se ke cvičení nedokopu, ale shodit bych potřebovala…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
5.12.11 12:49

Ne ja myslela tady na těch stránkách ale nevím co myslíte .

Fit maminka

10-týdenní intenzivní program změny postavy a životního stylu

Mravenci

Cvičení a hraní pro děti 6-18 měsíců

Cvičení a hraní pro děti 19-36 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
5.12.11 12:52

Joooo aha :-) tak to je - kralovny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
5.12.11 12:53

I kdyz to cviceni pro deti by se mi taky libilo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
5.12.11 12:55

tak na ty jsem nekoukala tak tomu už pak rozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
5.12.11 12:59

JJ, to máme stejné :palec:
No malý bude mít v lednu 8 měsíců, předpokládám, že chodit ještě nebude (i když si už sám stoupá :nevim: ) , takže se obávám aby ho větší běhající děti neušlapaly, když poleze… A hlavně, on si třeba klidně vydrží hrát na zemi sám tak půl hoďky, ale pak potřebuje změnu…tak nevim, zas si ale říkám, že bude mít rozptýlení - na co koukat (jakože hýbající se lidi a děti) :think:

luckar77 píše:
Tak to mame podobne. Doma si nezacvicim, hlidani take nemam (manzel chodi pozde z prace a o vikendu chceme byt spolu - rodinka) Ja myslim, ze vydrzel - to utece - a prckove si muzou hrat spolu. To spis, aby treba muzika nebyla moc nahlas. :-)
martiiik píše:
valkil, proč myslíš, že je to reklama?? :nevim:
Uvažovala jsem už o cvičení i s malým (hlídat nemá kdo), jen se bojím, že by tam nevydržel :( To jde přijít jen na 1 hodinu a vyzkoušet??
Doma samotná se ke cvičení nedokopu, ale shodit bych potřebovala…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
5.12.11 13:08

Ja tedy osobne bych klidne chodila na oboji. A Valkil ma pravdu a hlavne zakladatelka se tady uz neobjevila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
5.12.11 13:13

tak reklama to bude a má efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
5.12.11 13:15
valkil píše:
je to reklamka, ale docela šikovně ukrytá.
zakldatelka vytvořila profil v den, kdy založila téma. Moc jiných diskuzních příspěvků fakt nemá. Pak ná ještě pěkně nabádá, abychm si údaje po sobě pěkně zkontrolovali :)
a nakonec když píšu, že maj na stránkách chybu, tak si ji promptně opraví.Neříkám, že je to cvičení špatné, jak královny, nebo mravenci, jen mě „zlobí“ že je to prostě záměrná propagace.

Jo, tak to mi taky přišlo divný, že píše o zkontrolování údajů :lol: Jen tak by to určitě člověk nepsal…
Jen bych se bála platit vše dopředu, spíš možná vyzkouším tu jednu hodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
31.1.12 10:34

Tak co, nevyzkoušel někdo náhodou toto cvičení???  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
1.2.12 14:04

Ahoj, Danda je tedkon porad nemocny, ach jo. Az bude zdravy a nejake prijatelne pocasi, zkusime to a dame vedet. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková