Těhotenské cvičení Strakonice

753
14.7.13 09:45

cvičení Strakonice

Ahoj nenajdu zde partacku na tehotenske cvičení a od září i plavání ve Strakonicích? Nebo okolí? Je mi 28 a jsem v 22 týdnu, takže v listopadu budeme mít holčičku;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
753
14.7.13 09:51

Ahoj;-) nu plavání je až od září :-( což mě pěkně štve, ale cvičení pro těhotné je každou středu od půl páté. Ještě jsem tam ale nebyla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
14.7.13 09:59

Jo jo určitě bych šla;-) jen se mi nechtělo samotné;-) a co jsem zjišťovala tak tenhle týden není, ale jinak by mělo být pravidelně;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
14.7.13 10:08

To by bylo super;-) ja tam pro jistotu zítra zavolám a ověřím info a dám vědět;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
14.7.13 10:15

Tak to jsme na tom stejně;-)
Jinak přeji peknou neděli;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.13 10:22

Ahoj holky, já chodím na plavčo (které je ted zrušené, bohužel, přes léto) a i na cvičení a je to mooc super! Vede to porodní asistentka Martina Bláhová, moc sympatická osůbka. Zatím je nás tak 4-5 těhulek, tak budem rády za posílení řad. Cvičení je protahovací, uvolňovací a dýchací, nic náročného. Cítím se po něm moc dobře.
jinak, kdybyste chtěly mezi strakonické těhule maminy a snažilyk - prostě Strakoňandy, tak tady jsme, požádejte o přístup a pokecáme :-) Lenka
 https://www.emimino.cz/…inky-149073/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.13 10:24

Jinak cvíčo opravdu ted 17.7. není, ten další týden ano a pak zas není.
S sebou nepotřebujete nic, jen pohodlné oblečení, pití. Pomůcky (podložky, míče, atd tam mají) :-) stojí to 50Kč. Pilates studio za Hangárem(u mateřské školky) středy od 16.30h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
14.7.13 10:25

@LenazeStrakonic. Tak to je super, a to je to cvičení ve středu? Nebo ještě jiné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
14.7.13 10:26

Paráda, takže příští středu v16:30;-)
Tesim se a dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.13 10:27

Nene, tohle je jediné. Já před 5 lety chodila k Hance Hanzlíkové (ta dělá to těhu plávo), ale ta už cvičení nedělá. V té době ještě bylo cvíčo i v porodnici, vedla to p. Jurášková. Ted je to v tom PIlates studiu. A překvapilo mně, že sme chodily fakt 3-4 těhule, pak jsem přitáhla kamarádku, tak jsme 4 co chodí pravidelně. No ale ty dvě těhule už budou brzo rodit tak odpadnou :-) takže s ebudem těšit na vás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.13 13:30

Rigousek: nene nemusíš se objednávat, prostě přijdeš :-) Jde se tam jakoby od restaurace Hangár,(naproti Prioru) projdeš kolem něj takovu uličkou, jdeš kolem plotu mateřské školky a na konci plotu se dáš doprava - tam stojí taková moderní budova a parkoviště, to je ono.

ps: budete rodit ve Strakách???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
14.7.13 13:51

@LenazeStrakonic nu, ja tu pracuju na operačních sálech a bydlim vedle nemocnice, tak když mě to nestihne někde na výletě, tak určitě tady;-) co ty? K jakému Mudr chodís? Ja k Razakovi a ten si většinou své pacientky snaží rodit sám;-) tak snad;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.13 15:40

Wena: já chodím k dr Vokatému. Razáčka jsem zažila, když mi dělal opětovnou revizi dělohy po potratu.(v 2007) první revizi mi dělala Bočánková a nechala ve mně kousky a měla sem dost hrozný zánět-takže Razáček zlatý mně opravil, to mu nezapomenu. Také bych si ho přála, páč tyhle nové doktory neznám co tam sloužej (mimo dr. Vokatého a dr. Razaka)
ps: týýjo, tak jsi lékařka? nebo sestra na sálech? To budeš mít protekci :-) a aspon víš, do čeho jdeš, v nemocnici to znáš. :-) já to tam znám jen od mamky, dělá na oddělení (dříve kožní, nyní ODN) jsem původně vystudovaná sestra, ale nikdy jsem to nedělala, vystudovala jsem nakonec na sociální pracovnici.
ps: to jseš na nemocenské že? (já ano, hned jak jsem to zjistila)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
14.7.13 16:06

@LenazeStrakonic Kdepak jsem jen sestra :) A nevím nevím jestli je dobré vědět až do detailu do čeho člověk jde :) Naštestí jsem ale dělala jen na operačních sálech, takže císaři, a to můžu říct, že těch bych se tady nebála :))
Jo jo hned po zjištění jsem na neschopnosti:)
Jinak si myslím, že si ty nové doktory většinou chválí, tak snad to tak bude, osobně je také neznám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.13 17:40

Rigousek, to je tedy síla :-/ chudák sestra, to je strašné. Nemoct mít děti,,to by pro mně byla zkáza. 8o no já to měla v 12tt což si myslím, že je dost dlouhá doba (už si člověk na těhu zvykl) takže jsem šla ze dne na den na tu revizi - a to bylo týden před mou svatbou upozorňuju! - no a jelikož pak probíhaly komplikace, chodila jsme v předklonu, horečka, bolesti a lilo to ze mně,,,tak mi bejvalej primář diagnostikoval to, co ve mně zůstalo-plus streptokok. Takže moje další revize byla dva dni před svatbou,,,holky,,,bylo to těžký to vám řeknu. Ale naproti tomu jsem si svatbu užila, nejlepší pařba mýho života :-)
Tomík se pak povedl hned druhý měsíc, co jsme se mohli snažit. Ted Matyášek až pátý měsíc od snažení.
Rodit tu chci taky, jak jinak :-) Když jsem měla rodit Tomíka, měla jsem domluvenou dr Pokornou, která jeden víkend prostě nemohla(byla pryč) a já zrovna ten víkend porodila :-) dva týdny před termínem :-) měla jsem dr Ullmanovou a byla super…
wena : tak to je fakt, víš do čeho jdeš,,,vidět císař asi také stojí za to :-))
Já byla jednou na praxi (chodila jsem na zdravku v Táboře) na oper. sále, bylo to něco gynekologickýho a pamatuju si tmu a probuzení na lůžku - normálně jse tam omdlela. :mrgreen:
rigousek: jééé Prachatice, tam jsem byla tři roky na škole, miluju je. A tam nechceš rodit teda jo? Máš to tak stejně daleko do Strak nebo Pt?
ps:
nechcete přijít do té skupiny Strakonice a okolí? Jsme uzamčené…páč tady na oficiálním foru to fakt může číst kdekdo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková