Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj nenajdu zde partacku na tehotenske cvičení a od září i plavání ve Strakonicích? Nebo okolí? Je mi 28 a jsem v 22 týdnu, takže v listopadu budeme mít holčičku;-)
Ahoj;-) nu plavání je až od září
což mě pěkně štve, ale cvičení pro těhotné je každou středu od půl páté. Ještě jsem tam ale nebyla ![]()
Jo jo určitě bych šla;-) jen se mi nechtělo samotné;-) a co jsem zjišťovala tak tenhle týden není, ale jinak by mělo být pravidelně;-)
To by bylo super;-) ja tam pro jistotu zítra zavolám a ověřím info a dám vědět;-)
Ahoj holky, já chodím na plavčo (které je ted zrušené, bohužel, přes léto) a i na cvičení a je to mooc super! Vede to porodní asistentka Martina Bláhová, moc sympatická osůbka. Zatím je nás tak 4-5 těhulek, tak budem rády za posílení řad. Cvičení je protahovací, uvolňovací a dýchací, nic náročného. Cítím se po něm moc dobře.
jinak, kdybyste chtěly mezi strakonické těhule maminy a snažilyk - prostě Strakoňandy, tak tady jsme, požádejte o přístup a pokecáme
Lenka
https://www.emimino.cz/…inky-149073/
Jinak cvíčo opravdu ted 17.7. není, ten další týden ano a pak zas není.
S sebou nepotřebujete nic, jen pohodlné oblečení, pití. Pomůcky (podložky, míče, atd tam mají)
stojí to 50Kč. Pilates studio za Hangárem(u mateřské školky) středy od 16.30h
@LenazeStrakonic. Tak to je super, a to je to cvičení ve středu? Nebo ještě jiné?
Nene, tohle je jediné. Já před 5 lety chodila k Hance Hanzlíkové (ta dělá to těhu plávo), ale ta už cvičení nedělá. V té době ještě bylo cvíčo i v porodnici, vedla to p. Jurášková. Ted je to v tom PIlates studiu. A překvapilo mně, že sme chodily fakt 3-4 těhule, pak jsem přitáhla kamarádku, tak jsme 4 co chodí pravidelně. No ale ty dvě těhule už budou brzo rodit tak odpadnou
takže s ebudem těšit na vás ![]()
Rigousek: nene nemusíš se objednávat, prostě přijdeš
Jde se tam jakoby od restaurace Hangár,(naproti Prioru) projdeš kolem něj takovu uličkou, jdeš kolem plotu mateřské školky a na konci plotu se dáš doprava - tam stojí taková moderní budova a parkoviště, to je ono.
ps: budete rodit ve Strakách???
@LenazeStrakonic nu, ja tu pracuju na operačních sálech a bydlim vedle nemocnice, tak když mě to nestihne někde na výletě, tak určitě tady;-) co ty? K jakému Mudr chodís? Ja k Razakovi a ten si většinou své pacientky snaží rodit sám;-) tak snad;-)
Wena: já chodím k dr Vokatému. Razáčka jsem zažila, když mi dělal opětovnou revizi dělohy po potratu.(v 2007) první revizi mi dělala Bočánková a nechala ve mně kousky a měla sem dost hrozný zánět-takže Razáček zlatý mně opravil, to mu nezapomenu. Také bych si ho přála, páč tyhle nové doktory neznám co tam sloužej (mimo dr. Vokatého a dr. Razaka)
ps: týýjo, tak jsi lékařka? nebo sestra na sálech? To budeš mít protekci
a aspon víš, do čeho jdeš, v nemocnici to znáš.
já to tam znám jen od mamky, dělá na oddělení (dříve kožní, nyní ODN) jsem původně vystudovaná sestra, ale nikdy jsem to nedělala, vystudovala jsem nakonec na sociální pracovnici.
ps: to jseš na nemocenské že? (já ano, hned jak jsem to zjistila)
@LenazeStrakonic Kdepak jsem jen sestra
A nevím nevím jestli je dobré vědět až do detailu do čeho člověk jde
Naštestí jsem ale dělala jen na operačních sálech, takže císaři, a to můžu říct, že těch bych se tady nebála ![]()
Jo jo hned po zjištění jsem na neschopnosti:)
Jinak si myslím, že si ty nové doktory většinou chválí, tak snad to tak bude, osobně je také neznám ![]()
Rigousek, to je tedy síla :-/ chudák sestra, to je strašné. Nemoct mít děti,,to by pro mně byla zkáza.
no já to měla v 12tt což si myslím, že je dost dlouhá doba (už si člověk na těhu zvykl) takže jsem šla ze dne na den na tu revizi - a to bylo týden před mou svatbou upozorňuju! - no a jelikož pak probíhaly komplikace, chodila jsme v předklonu, horečka, bolesti a lilo to ze mně,,,tak mi bejvalej primář diagnostikoval to, co ve mně zůstalo-plus streptokok. Takže moje další revize byla dva dni před svatbou,,,holky,,,bylo to těžký to vám řeknu. Ale naproti tomu jsem si svatbu užila, nejlepší pařba mýho života
…
Tomík se pak povedl hned druhý měsíc, co jsme se mohli snažit. Ted Matyášek až pátý měsíc od snažení.
Rodit tu chci taky, jak jinak
Když jsem měla rodit Tomíka, měla jsem domluvenou dr Pokornou, která jeden víkend prostě nemohla(byla pryč) a já zrovna ten víkend porodila
dva týdny před termínem
měla jsem dr Ullmanovou a byla super…
wena : tak to je fakt, víš do čeho jdeš,,,vidět císař asi také stojí za to ![]()
Já byla jednou na praxi (chodila jsem na zdravku v Táboře) na oper. sále, bylo to něco gynekologickýho a pamatuju si tmu a probuzení na lůžku - normálně jse tam omdlela. ![]()
rigousek: jééé Prachatice, tam jsem byla tři roky na škole, miluju je. A tam nechceš rodit teda jo? Máš to tak stejně daleko do Strak nebo Pt?
ps:
nechcete přijít do té skupiny Strakonice a okolí? Jsme uzamčené…páč tady na oficiálním foru to fakt může číst kdekdo…