Cvičíte doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
340
29.7.16 16:02

Máme stepper, když mě to chytne, tak ho docela využívám, ale pak přijde lenivé období..no musím být na sebe přísnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiku.str
29.7.19 21:14

Já vás teda obdivuju, já bych doma cvičit nemohla, protože bych se prostě nedonutila :( Navíc bych ty cviky ani nedělala dobře a ještě bych si spíš ublížila :/ Takže já pokud, tak jedině někam docházet a ani na to nemám úplně moc času :(

• Citovat
  • Upravit
385
29.7.19 21:49

re

Doma na to nemam klid chodim do fitka a jsem maximalne spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
29.7.19 22:02

@Linduš91 to je docela čilá, že vstává v 5:30 a přes den nespí. Bych ji asi šoupla do ohrádky :mrgreen: Nebo jestli jí aspon trochu sama, tak cvičit když ona snídá?
Předně bych ti ale asi doporučila dojít si k fyzio, která ti ukáže vhodný cviky na bolavý záda apod. Ono se to pak jinak cvičí, když si seš jistá, že to děláš dobře a má to smysl. Já třeba cvičim hned ráno, ještě před snídaní. Dcera 7m ráno jíst nechce, takže ji jen přebalim a mám chvíli čas.
A na to abys hubla cvičení nepotřebuješ, je to bohužel hlavně o stravě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
31.7.19 22:05

re

5:30 blaznivy :D ja jsem rada ze vstanu v 7 do prace, chodim po praci a nemohu si na nic stezovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
31.7.19 22:42

Doma posilují každý den, za fitness centrum nechci utrácet :jazyk:..

Dneska jsem se zaregistrovala, tak snad vám nevadí, že už tu pisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.8.20 20:41

Také nejraději cvičím doma v klidu. Jsem silnější postavy a tak se ve veřejném fitku stydím. S jakými stroji máte nejlepší zkušenost na doma? Koukala jsem www.fitham.cz ale je tam obrovský výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
21.8.20 20:44

Mám doma běžecký (chodící :lol: ) pás, protože v práci pouze sedím a jezdím. A cvičím pilates, ale x let jsem chodila na kurzy, jinak bych si asi netroufla. Bohužel, nemám pravidelnou práci a na skupinové cvičení (joga, pilates, zumba) chodit konstantně nemohu. A s trenérem mě to neba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.20 07:48

Nikdy jsem nechodila do fitka a po porodech jsem vždy zhubla cvičením doma.. každý den jsem cvičila cca 30 minut a většinou cardio, core a trochu posilování.. vždycky jsem bez problémů zhubla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.20 10:36

Jestli nemáš místo, pořiď si BOSU, rolovací podložku a dvě 2-3kg činky. Zabere to minimum prostoru a zacvičíš si na tom dobře, projdeš všechny partie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.9.20 10:25

I my nakonec dobře pořídili :) děkuji za tipy a inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková