Dal někdo dítě k adopci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
275
6.6.23 12:18
@noiretblanc píše:
A zvládla bys odcitovat, kde jsem napsala „urážku“?
:roll:

Příspěvek upraven 06.06.23 v 13:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.23 12:18
@bertoldina píše:
No to by mě skutečně zajímalo (bez ironie, jsem z oboru). 3 tam jsou, ale měsíce. Určitě ne roky. To už jsou ty děti zpravidla dávno v nezrusitelnem osvojení.

Chápu ale já tenkrát dostala tyhle informace s tím, že pokud je to po těch 3 měsících už je to složitější a soud to nemusí schválit, takhle mi to ta paní na OSPODu řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
6.6.23 12:30
@Katherine811 píše:
Ano, první věta :roll: Měj se.

To v žádném případě není urážka. Myslím, že jen nedokážeš svůj původní názor podpořit nějakým smysluplným argumentem, tak se tady jakože urážíš nad blbostma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
6.6.23 12:45
@Katherine811 píše:

Takže trváš na svém výroku že všem dětem je vždy nejlépe u své biologické matky?

• Citovat
  • Upravit
275
6.6.23 13:00
@noiretblanc píše:
To v žádném případě není urážka. Myslím, že jen nedokážeš svůj původní názor podpořit nějakým smysluplným argumentem, tak se tady jakože urážíš nad blbostma.

Přeber si to jak chceš :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.6.23 13:05
@Katherine811 píše:

Vždyť má pravdu a vyjádřila to velmi eufemisticky. Já narovinu napíšu, že takový blábol může vyplodit jen někdo chudý rozumem.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
6.6.23 13:06
@Katherine811 píše:
@Katherine811 píše:

Takže trváš na svém výroku že všem dětem je vždy nejlépe u své biologické matky?

• Citovat
  • Upravit
56505
6.6.23 13:13
@Katherine811 píše:
Dobrý zas paní chytrá.. ješte něco? Nemusíš mě hned urážet. Buď tak laskavá!!

Nepiš tu bludy. Mnoha dětem je lépe jinde než u vlastní matky. Řekla by si toto týraným dětem? Ne všechny mámy jsou milující bytosti. Jsou mezi námi i tyranky a těm děti nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.6.23 13:17
@Katherine811 píše: …

Smůla holka. Byla jsi citovaná. :mavam:

Příspěvek upraven 06.06.23 v 13:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18249
6.6.23 13:23
@Simona12323 píše:
Chápu ale já tenkrát dostala tyhle informace s tím, že pokud je to po těch 3 měsících už je to složitější a soud to nemusí schválit, takhle mi to ta paní na OSPODu řekla.

Což je ovšem jiné vyznění než v původním prispevku, kde je jen to, že je to těžší. Těžší a obvykle nemožné je přesnější. Nedá se s tím nějak počítat.

Stouram v tom kvůli zakladatelce, neber si to prosim osobne. Tohle je natolik vážne rozhodnutí, že je nutné, aby si nevytvářela nějaké naděje, že třeba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
6.6.23 13:33
@Katherine811 píše:

Není moc co přebírat, protože ty se k podstatě té věci vlastně nevyjadřuješ. A znovu píšu, že nebylo mým cílem tě urazit, ale říct ti, že ně každé mateřství je stejné, jako třeba to tvoje. A že lidé mohou mít s mateřstvím opravdu závažné problémy, které nejde takhle bagatelizovat, jak jsi to udělala ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.23 13:57
@bertoldina píše:
Což je ovšem jiné vyznění než v původním prispevku, kde je jen to, že je to těžší. Těžší a obvykle nemožné je přesnější. Nedá se s tím nějak počítat.Stouram v tom kvůli zakladatelce, neber si to prosim osobne. Tohle je natolik vážne rozhodnutí, že je nutné, aby si nevytvářela nějaké naděje, že třeba..

Já jsem taky nenapsala, že se s tím dá počítat. 🤷‍♀️ Já jsem zakladatelku seznámila s možnostmi a s tím co mi bylo tehdy řečeno, nejsem odborník.
Kdyby to bylo nemožné tak ta možnost přece neexistuje. 🤷‍♀️ A v žádném případě nechci nikomu dávat nějaké falešné naděje, jen sděluji svoji zkušenost a že mi to paní která tomu rozumí řekla takhle za to já nemohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18249
6.6.23 14:31
@Simona12323 píše:
Já jsem taky nenapsala, že se s tím dá počítat. 🤷‍♀️ Já jsem zakladatelku seznámila s možnostmi a s tím co mi bylo tehdy řečeno, nejsem odborník.
Kdyby to bylo nemožné tak ta možnost přece neexistuje. 🤷‍♀️ A v žádném případě nechci nikomu dávat nějaké falešné naděje, jen sděluji svoji zkušenost a že mi to paní která tomu rozumí řekla takhle za to já nemohu.

Protože to není obecne zcela nemožné. Vyhrát Sportku taky není nemožné. Ale třeba v případě nezrusitelne osvojeneho dítěte lze bezpečne říct, že to nemožné je.
Alespoň má zakladatelka podnět, pokud by ji toto zajímalo, ať si to nechá podrobne vysvětlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.23 14:48
@bertoldina píše:
Protože to není obecne zcela nemožné. Vyhrát Sportku taky není nemožné. Ale třeba v případě nezrusitelne osvojeneho dítěte lze bezpečne říct, že to nemožné je.
Alespoň má zakladatelka podnět, pokud by ji toto zajímalo, ať si to nechá podrobne vysvětlit.

Tak v tomto případě je to jasné ale myslela jsem si, že takový případ je ve chvíli kdy dojde k odebrání dítěte biologickým rodičům a ne hned po porodu kdy s tím matka souhlasí. Jak jsem už jednou psala, nejsem odborník. Jsem ráda za tvé vysvětlení. Určitě nechci nikomu předávat špatně informace když je asi někdo tehdy předal mě. Děkuju za vysvětlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18249
6.6.23 15:13
@Simona12323 píše:
Tak v tomto případě je to jasné ale myslela jsem si, že takový případ je ve chvíli kdy dojde k odebrání dítěte biologickým rodičům a ne hned po porodu kdy s tím matka souhlasí. Jak jsem už jednou psala, nejsem odborník. Jsem ráda za tvé vysvětlení. Určitě nechci nikomu předávat špatně informace když je asi někdo tehdy předal mě. Děkuju za vysvětlení.

Já si nemyslím, že Ti to řekli špatně. Ale je tam tolik co by kdyby, že nějaká část informací snadno zapadne nebo nepůsobí důležité. Nebo je to v dusledku snahy o zestrucneni. Je úplně normální, ze to laik nemůže naraz pojmout a ještě u tak emočně náročné věci. A všechno tohle může být pro zakladatelku také důležité. Proste i ty emoce okolo toho jsou důležité a ty do toho zase neumím promítnout já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí