Dálkové studium OPF Karviná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Alue
18.9.12 18:55

A to se týká jakého studia? Já jdu dálkově na účetnictví a daně, a poprvé tam jedu 19. října v pátek odpoledne. A pak to jako bude bývat čt, pá, so? No takže už vím na co vyberu dovolenou :(

• Citovat
  • Upravit
18.9.12 20:09

No, e-learning byl pro studijní obor Marketing a management a Ekonomika v podnikání a v službách. A ostatní studijní programy jedou formou tutoriálů- 3dny v měsíci (kombin. forma studia). První tutoriál je 19. října a pak 20.října celý den. Bohužel letos e-learning pro dva výše uvedené obory zrušily a jede se jen na prezenční a kombinovanou (tutoriály) formu studia. Taky z toho nadšená nejsem, ale co se dá dělat. Jen mě zarazilo, že na netu o zrušení nic nebylo, až včera to vylezlo ze studijních referentek. :( Je tu někdo, kdo nastupuje na Bc. kombin.na Marketing a management? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verunaaaa
18.9.12 20:12

Ja jsem navazujici dalkovy..marketingmanagement.....ale ziju s tim, ze vyuka je 11-13.10…a toho 19.10 v 17:15 je uvodni administrativni soustredeni!…ale logika, ze…newim:_D..zacina me to sr- :zed: át..už ted:D

• Citovat
  • Upravit
18.9.12 20:30

Uvidíme :) Vy to máte v jiném termínu, dříve, než my, tak dej třeba vědět, jak vše probíhalo, popř. jak to bude s těmi tutoriály :nevim: Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.9.12 21:09

No já jdu na kombinované účto a daně a první hodinu máme 19.10. od 17:15 a tam se snad dovíme víc a rozvrhy v prvním ročníku už máme dané akorát tam eště nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alue
19.9.12 21:18

JJ já jdu na to samé, tak se tam uvidíme :) No jsem zvědavá na ty rozvrhy :))

• Citovat
  • Upravit
fuuu
20.9.12 08:26

Já jsem bc. MM, ale o zrušení e-learningu mi také nikdo nic neřekl. A ty tutoriály budou opravdu každý měsíc 3 dny? Na netu jsem našla jen „V průběhu jednoho semestru se účastní studenti dvou třídenních soustředění (čt, pá, so)“
Tak jak teda, to je informovanost :/

• Citovat
  • Upravit
20.9.12 09:32

Ahoj, před chvílí jsem napsala na forum na studijní odd. OPF dotaz, jak bude probíhat výuka u Bc. studijního programu MM v kombinované formě studia. Až mi odpoví, tak vám dát vědět. Jelikož se ale jedná o stejnou studijní referentku- Kateřina Piwková, se kterou jsem hovořila v pondělí, tak se obávám, že se nic nového, pro nás pozitivního, nedozvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fuuu
20.9.12 09:41

Kukni tady:

http://zam.opf.slu.cz/…e_Bc_kom.pdf

Měly by to tedy být 3 soustředění za semestr.

• Citovat
  • Upravit
20.9.12 09:42

Já vím, to jsem četla… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verunaaaa
20.9.12 10:04

Tam chipnem!:_D :zed:

• Citovat
  • Upravit
verunaaaa
20.9.12 10:05

Jakože chcccccííííípnem:_D
:jazyk:

• Citovat
  • Upravit
20.9.12 10:23

Tady je odpověď: „Dobrý den, obory Marketing a management i Ekonomika podnikání v obchodě a službách mají od letošního akademického roku sjednocenou výuku s klasickým kombinovaným studiem. Podpora e-learningu ovšem zrušena nebyla - všichni studenti kombinovaného studia (tj. všech oborů) získají přístup do připravených online kurzů a budou vyučováni s e-learningovou podporou. Veškeré informace vám budou sděleny na organizačním soustředění dne 19.10.2012.
Přeji hezký den.
Monika Kováčová“

• tak se necháme překvapit 19.října :) :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
22.9.12 22:59

Zdravím, má tu už někdo vyzvednutý studentský průkaz. Stále mi přes jejich stránky u průkazů nic neukazuje. Kde tu někdo na imatrikulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alue
23.9.12 08:40

No podle mě se to týká denního studia ne? No o imatrikulaci teda já nic nevím, ale vím, že to mívali kámoši normálně na denním studiu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze