Dálkové studium OPF Karviná
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Tak podnikovou ekonomii nemam. Mám tam jen 5 předmětů za 24 kreditů. Tak nevím kde je chyba. Mám sice veřejnou ekonomiku a zprávu. U rozvrhu je předmět vyučující a pod tím kde se se přednáška koná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak trochu to tam znám, jezdila jsem na fakultu tehdy se známou. I na osvobození jsem se účastnila přednášek sní a to jsem student nebyla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak si budu muset jeden povině volitelný zapsat. http://ects.slu.cz/plan/48701? Podle toho co u toho píšou. Každopádně radši ještě nic nebudu zapisovat. Máš to dobře nastavené. Ty nemusíš nic zapisovat. Skvělé jsem mimo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tu někdo kdo mi poradí. Pokud má taky tento problém. Má jich jen 5 a chybí celkový součet 30 kreditů. Zbytek si musí zapsat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukám na stránky fakulty a nejsem s toho vůbec moudrá. Tak to asi tak bude 24 kreditů za zimní semestr. Nevím proč to stále řeším a budu doufat že je to správně. Pokud někdo studující tomu rozumí tak prosím ať písne. Složité, to ani nevím kde se učebny nachází jen 3 ty přesně vím kde jsou. Tak GPS navigaci. Kdyby to vysvětlily po lopatě a ne tak složitě. Jak se co zapisuje bych potřebovala ukázku a ne tisíc u toho blbosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já nejsem moudrá z toho jestli máme teda v ten pátek 19. přijet podle rozvrhu a nebo jít až na tu administrativní hodinu v 17:15, psala jsem na studijní, ale tam mi teda napsali že veškeré inforamce naleznu na: http://zam.opf.slu.cz/…e_Bc_kom.pdf a tam jsme se stejně nic nedozvěděla! Tak neví tady někdo jak to v ten pátek bude?? Díky moc ![]()
- Citovat
- Upravit
Já jedu na na 12:15 hod. na přednášku. Uvidím jak to mají ostatní s tím oborem co mám já. K večeru se dozvíme zbytek doufám. Budu si muset vyřešit ten rozvrh. Na koho se obrátit to nevím, oni jen odkazují na ty jejich stránky. jednou je to tak a pak zase jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem si propočítala a dám si předmětů více pokud teda projdu v dalším akad. roce. Budou mi chybět 4 kredity. za akademický rok. Doufám že to nevadí. samozřejmě nepočítám druhý jazyk. Doufám že máme jen jeden. Doučování mám vyřešené. Učitele matiky a jazyka. Škola mi příjde pěkně draho, no aby to stálo za to. Nebudu si lámat sama hlavu. Že já jsem nešla na práva. A tak jsem je chtěla studovat. Kvanta bych nejradši vyhodila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, tak karty studijní referentky nepředávají ani na administrativním soustředění. U pokladny. Hlavně že je na stránkách napsané něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím prosím neví někdo klíč na zápis kurzu na elearning obecná ekonomie kombinované studium akademicky rok 2012/2013, učitel Tuleja, mám napsaný klíč BEZMI2012, ale píše mi to že to není správné heslo. tak prosím prosím kdo poradí ![]()
- Citovat
- Upravit
Pro kombinovanou formu je BKZMI. A e- lernig je ten co jsi psala. Je to stejný já se tam v pohodě dostanu. I nformatiku pro ekonomy mám asi špatný klíč, nedostanu se tam. Začínámi K2012. Což je blbě má to začít na 2.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JJ díky moc
no taky mi ta informatika zezačátku nešla a pak mi to to heslo šlo, dala jsem ten klíč K2012DV, protože mám učitele vymětala a šlo mi to v pohodě!
- Citovat
- Upravit
Já jsem se spletla Dala jsem od vymětala a mám Fraňka. Co teď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak koukni na to podle mě to podle toho sedí, sjed si myší uplně dole http://ects.slu.cz/plan/48701?…