Dálkové studium OPF Karviná
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
To naštěstí umím. To je jen za 3 body posloupnosti. Na ostatní mám jen posup jak se co počítá. S posupem vypočítám dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Budu potřebovat k průběžáku studentskou kartu. Stále ji nemám. Mají tam zmatek. Jsem si všimla že ji teprve zadali. Hlavně že jsem s Bodským mluvila před měsícem a řešila jsem ji. A bude hotová do 15 dnů. A teď jsem z netu zjistila tohle. Mě trefí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helen111 Nemusíš ji mít. Stačí i jiný doklad totožnosti, třeba občanka.
- Citovat
- Upravit
sociologie
Ahoj holky, píšeme průběžák ze sociologie už tento pátek na tutoriálu???Nevíte?
Děkuju:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdo bude chtít tak si ho napíše a má zk.za sebou. Jak dopadne blbě nevadí brát to nebude. Já psát pokusím už teď si ji napsat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji:-)takže další termín až v lednu? Taky se pokusím:-))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jaký je přesný nazev skript do té informatiky. Jaké přesne chce maám jich vypsaných několik. Zelené to vím, ale které. Kdo ví ať poví. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kvanta
Ahoj lidičky neví tady někdo co se týče 1.ročníku kombi studia ohledně opravného testu s matiky u Stoklasové. Máme se někde zapsat, ohledně opravného testu. Slyšela jsem že jo, což se mi nezdá. A popřípadně kdy bude ta opravná zk. Platí jeden termín buď středa nebo sobota.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, máte některá zkušenost s Ing. Petrem Vlčkem nebo Ing. Martou Wilczkovou. Oba učí logistiku. Neznám ani jednoho a budu psát na logistické téma diplomku, kterého z těch dvou by jste mi doporučily jako vedoucího práce? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zajímavě vypadá ještě khanacademy. Část z ní je i přeložena od scia na http://khanovaskola.cz/
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, mám strašnou radost, že jsem toto našla… Vzhledem k tomu, že v Opavě mám tchánovce (bydlíme ale v Praze), můžu si dovolit dojíždět až do Karvinné, pro děti mám hlídání, takže jsem nadšená ![]()
Koukala jsem na ty přijímačky. To je opravdu jen z toho?
A nic jiného tam nikdy není???
Já se normálně těším jako malá.
Chtěla jsem se zeptat, jaký obor je podle vás přínosnější… Asi půjdu na obor Marketing a management.. Nebo je lepší si zvolit druhý obor… Mám na mysli učitele a tak, třeba jestli ten jeden není o hodně těžší díky nějakému učiteli a tak.. Moc děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, je tady ještě někdo kdo studuje nebo se chystá studovat na OPF Karviná? Jdu 10.6. na přijímačky na obor Veřejná ekonomika a správa, v kombinované formě. Ráda si o této škole a studiu popovídám. Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, někdo kdo se chystá na 2. kolo přijímaček na navazující magisterské studium? Mám z toho docela obavy, protože přecházím z jiné školy a nevím, jestli to bude v mých silách. Nevíte některá, jak jsou přijímačky těžké, popř. kde sehnat vzorové testy z let minulých? Díky moc. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojda, no ja jsem delala prijimacky na 1.kolo a mela jsem z toho strach, protoze jsem na baklarskym nemela ani matematiku ani statistiku i tak jsem ty prijimacky dala. Myslim, ze se tam dostane skoro kazdy, protoze pro prijeti stacilo asi 90 bodu, coz byla myslim asi polovina z plneho poctu. Na co se hlasis? Ja jdu na dalkove Ekonomika v obchode a sluzbach. Nevíte jestli existuje nejaky web pro studenty podnikatelske fakulty, kde by se mohli resit ruzne problemy a dotazy, psat dojmy z pisemek a tak?
- Citovat
- Upravit