Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Crystal87 my máme stridavku, taky kdo by to do nás řekl, že spolu nebudem, když máme malou armádu děti
a je to docela masakr.
@Anonymní píše:
@g.sandova zase… Náš příjem při rodičovské by byl okolo 40.tis. Po rodičovské až bych se vrátila do zaměstnání, by to bylo o skoro 11.tia víc. Já napíšu že by jsme měli při rp příjem 40tis a všichni z toho dedukují, že MÁME příjem 40tis. Nemáme. Teď když pracují máme příjem přes 48tis a alimenty. Jde mi jen o tu dobu na RP!
Tak co resis, kdyz mas pocit, ze to utahnete, l cemu ti je, ze i tak ti nekdo napise, ze i tak by to bylo malo, kazdy to ma jinak..
@Crystal87 píše:
A proč by měla skončit sama? Kdyby takhle každý premyslel tak děti asi moc nebude…sám si člověk to dítě taky neudělá.
Ja nevím, třeba ho srazí blesk… Ale každý asi uvažujem jinak. S minimální mzdou si dítě neporadím, dokud si nezvýší kvalifikaci. S patnactkou si pořídím jedno a ne 4.
JEŠTĚ JEDNOU PRO TY CO NEUMÍ ČÍST. POČÍTALA JSEM MANŽELOVO PŘÍJEM A MŮJ PŘÍPADNÝ RODIČOVSKÝ PŘÍSPĚVEK. NIKDE NEPADLO ANI SLOVO O TOM, ŽE MÁME TEĎ PŘÍJEM 40 TISÍC.
![]()
@Anonymní píše:
JEŠTĚ JEDNOU PRO TY CO NEUMÍ ČÍST. POČÍTALA JSEM MANŽELOVO PŘÍJEM A MŮJ PŘÍPADNÝ RODIČOVSKÝ PŘÍSPĚVEK. NIKDE NEPADLO ANI SLOVO O TOM, ŽE MÁME TEĎ PŘÍJEM 40 TISÍC.![]()
![]()
Tak kolik budete mit cca 55 tis? 4 deti? Mne to prijde malo i tak, jako prezit se s tim da, ale nic vic, muj nazor.. Ale ty jsi presvedcena, ze vam to staci, tak ok.. Kazdy ma jina ocekavani, jako utahnete to, ale zadna pecka to nebude.. Ale vy s tim treba budete spokojeni..
@Lama Lama s jakou patnáctkou? Já psala, že výdaje máme 15tis. A ptala jsem se na to, zda by se dalo v pohodě zvládnout dítě s rodicakem, kdy by jsme měli přes 40tis dohromady. Já nevím, že tady 80% odpovídajících neumí číst
![]()
@Anonymní píše:
@g.sandova zase… Náš příjem při rodičovské by byl okolo 40.tis. Po rodičovské až bych se vrátila do zaměstnání, by to bylo o skoro 11.tia víc. Já napíšu že by jsme měli při rp příjem 40tis a všichni z toho dedukují, že MÁME příjem 40tis. Nemáme. Teď když pracují máme příjem přes 48tis a alimenty. Jde mi jen o tu dobu na RP!
Jo, v pohodě. Vždyť píšu, že s výdaji, které máte, je to v pohodě.
Ka zase naopak uvažuji, že bych se do práce vrátila jen na částečný úvazek, příjem neprijem. Ctyri děti a domácnost je prostě masakr. Peníze taky nejsou všechno, když je co do huby.
@Anonymní píše:
@Lama Lama s jakou patnáctkou? Já psala, že výdaje máme 15tis. A ptala jsem se na to, zda by se dalo v pohodě zvládnout dítě s rodicakem, kdy by jsme měli přes 40tis dohromady. Já nevím, že tady 80% odpovídajících neumí číst![]()
![]()
Píšeš, že až nastoupí do práce, budeš mít o 10 tis víc, než na rodicaku. Tak sorry, 17 tis. ![]()
Mě prostě pu
Rujde, že to je na knop. Ty prostě chceš, tak do toho jdi a neptej se.
@astoret nejsem přesvědčená, že nám to stačí. Nejsem ani přesvědčená, že další dítě chci. Jen mě dokáže naštvat, když se na něco zeptám, jasně tam napíšu že by jsme v době rodicaku měli okolo 40.000 a všichni mi tu píšou, že když máme jen 40tis, tak do toho další dítě je blbost. Chápeš mě? Vůbec se nerozčiluju kvůli názorům, ale kvůli tomu, že tady nikdo nedokáže pořádně přečíst, na co jsem se ptala…
@Lama Lama nebudu to psát znova, pokud chceš, přečti si co jsem odepsala pod tebou
@Anonymní píše:
@astoret nejsem přesvědčená, že nám to stačí. Nejsem ani přesvědčená, že další dítě chci. Jen mě dokáže naštvat, když se na něco zeptám, jasně tam napíšu že by jsme v době rodicaku měli okolo 40.000 a všichni mi tu píšou, že když máme jen 40tis, tak do toho další dítě je blbost. Chápeš mě? Vůbec se nerozčiluju kvůli názorům, ale kvůli tomu, že tady nikdo nedokáže pořádně přečíst, na co jsem se ptala…
Většina ti odpověděla, aniž by narážela na váš rozpočet. Ty jsi zas nedokázala odpovědět, co by si dělala, jak by si to utáhla, kdybyste se rozešli a zůstala na děti sama
![]()
@Anonymní píše:
Tak výdaje nemáte nijak vysoké, tak co. Jrle, já vyzila na rodicaku se třemi dětmi.
@Anonymní píše:
@Lama Lama nebudu to psát znova, pokud chceš, přečti si co jsem odepsala pod tebou
Píšeš jen o příjmu partnera a společném. O tvém padlo, že by sis s prací polepšila o desítku. Na dotaz, jestli bys děti byla schopna uživit sama jsi nereagovala. Nebo mi něco uniklo?