Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pane jo! To je krasa! Taky mam v planu, az nasetrim dat si refren jedny pisnicky a jmeno dcerky! Jmeno, datum a hodiny, srdicka, hrdlicky a podobny kycoviny se mi vubec nelibej! Co trebas " moje srdce, moje krev" a jmeno? Mimochodem mas bod za cestinu!! ![]()
@vodnarka2013 nezlob se, ale aby Ti cizí radili s Tvojí kérou, na památku Tvého dítěte? nenechávej si to udělat, dokud Tě samotnou něco nechytne, neasi ![]()
@vodnarka2013 Omlouvám se za OT, ale kolik plánuješ dětí?
Jinak souhlasím s @martina.se, něco tak osobního Ti nikdo jiný nevymyslí. To musíš cítit sama, který citát je Ti nejbližší. Dala bych tomu čas a ono se to vyvrbí samo.
@vodnarka2013 píše:
Holky u prvního sem si nechala na zada vytetovat : Krystof je me srdce, žijící mimo mě tělo… ale teď mám dilema, jaký citát použit u druhého?… Krystufka mám na zádech a druhé mimco půjde na boknějaké nápady?
@martina.se
@kve-tinka holky me se to trebas libi! Jako je fakt, ze by to mohlo vypapadat lip, ale vylozene amatersky mi to neprijde ![]()
@Nymphetamine píše:
@martina.se
@kve-tinka holky me se to trebas libi! Jako je fakt, ze by to mohlo vypapadat lip, ale vylozene amatersky mi to neprijde
zvětši si to a mrkni na detaily
je to hodně nedotažené.. i na dálku jsou vidět nelady ala mezery atd.. ![]()
Nápad super, ale…? Je opravdu potřeba mít potetovanou takto obrovskou plochu těla? Nestačilo by pod vlasy, nebo na zápěstí? A druhé mimčo přidat k prvnímu?
Dej si tam: hledala jsem inspiraci, jak vyjadrit lasku na emiminu ![]()
vubec se mi to nelibi, kdyby nekoho zajimal muj nazor
ale kazdyho vec a vkus. ![]()
Taky se mi líbí, že je to česky
Ale chtělo by to opravit gramatické chyby
@martina.se jo, ja nevedela, ze to jde zvetsit… No, tech nedokonalosti tam je docela dost ![]()
Holky u prvního sem si nechala na zada vytetovat : Krystof je me srdce, žijící mimo me tělo… ale teď mám dilema, jaký citát použit u druhého?… Krystufka mám na zádech a druhé mimco půjde na bok
nějaké nápady?
Příspěvek upraven 23.01.17 v 12:44