Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, která z vás byla teď v poslední době u kadeřnice nebo kosmetičky..dávaly jste nějaký dárek k Vánocům? Zítra jdu ke kadeřnici a nevím, jestli ji něco dát..
@Petra.brozova píše:Řekla bych, že postačí, když jí zaplatíš a popřeješ hezké svátky…
Ahoj, která z vás byla teď v poslední době u kadeřnice nebo kosmetičky..dávaly jste nějaký dárek k Vánocům? Zítra jdu ke kadeřnici a nevím, jestli ji něco dát..
Hodně záleží na tom jak to mas, zda si rozumíte apod. Já té svoji dala malou láhev (2dcl) s domácím zazvorovy likerem. Moc ji to potěšilo.
@Petra.brozova Chodím ke své kadeřnici mnoho let, dárky teda nedávám, ale před Vánocemi dávám větší dýško.
Dávala jsem Merci
Ale to hlavně proto, že tam už několik let jezdím a velmi si rozumíme
![]()
Dárek kadeřnici jsem nikdy nedávala. Ale nikdy jsem se svoji kadeřnicí neměla jiný vztah než zákazník - kadeřnice ![]()
Dala jsem ji vetsi dysko nez bezne, myslim ze to ji v teto dobe potesi vic nez bonboniera.
Byla jsem minuly tyden na nehty a nesla jsem jim Merci.
To je ze znamosti. Chodim k nim leta. V sobotu zavolam, ze urgentne potrebuji na predelani nehtu a v pondeli mam termin. Nemusim tyden cekat.
Moje kadeřnice dává malé dárečky před Vánoci. Chodím k ní teprve rok, takže minule Vánoce jsme to nečekala. Teď jsme už byla připravena a přivezla jsem jí jmelí a nějaký ty pidi Milka čokoládky.
Nic extra, ale vypadala, že ji to potěšilo.