Darovani vajicek 2019

Anonymní
25.10.19 09:18

Darovani vajicek 2019

Ahoj, mate zkusenost s darovanim vajicek? Jde mi hlavne o to, zda jste meli po darovani hyperstimulacni symdrom nebo jine problemy. Take me zajima co a v jakem mnozstvi jste si pichali. Moc dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5006
25.10.19 09:58

Spis napis jake mas parametry (vek, AMH, FSH apod) a pak muzes srovnavat davkovani stimulace u zen, ktere to maji podobne, a nemusi jit jen o darkyne… jinak porovnavas jablka a hrusky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.19 10:52
@Helca83 píše:
Spis napis jake mas parametry (vek, AMH, FSH apod) a pak muzes srovnavat davkovani stimulace u zen, ktere to maji podobne, a nemusi jit jen o darkyne… jinak porovnavas jablka a hrusky :nevim:

Ja se dozvim tyto informace az pristi tyden. Ted mam po prvni navsteve a genetickych testech.

Bojim se hlavne to hyperstimulacniho syndromu.

• Citovat
  • Upravit
5006
25.10.19 12:27

Aha, tak to je asi zbytecne se bat dopredu. Myslim ze to hrozi hlavne u zen s vyssim AMH a prave podle toho a dalsich parametru by doktor mel prizpusobit davkovani hormonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.19 12:32

@Helca83 Takze riziko je vetsi u mladsich zen, ktery maji vyssi AMH? Chapu to spravne? Me je tricet, a mam jiz dve deti. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
5006
25.10.19 14:51

Ano vyssi u vyssiho AMH, ale neda se rici, ze ho nutne maji vyssi jen mlade zeny, z logiky veci by to tak mohlo byt, ale nemusi - myslim ze i pri PCO je AMH vyssi, ale nejsem si jista. A naopak pri geneticke mutaci Ser680 muze byt nutna vyssi davka protoze telo nebude adekvatne reagovat na beznou davku hormonu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
25.10.19 17:44

Vzhledem k tomu, ze darujes a pak nejdes na transfer, tak v pripade hroziciho OHSS by ti dali vyvolavacku a leky, ktere jej vyrazne potlacuji na minimum ;) mela jsem to tak, akorat ja teda chtela i ten transfer s nemohla jsem, tak cekam na KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
25.10.19 17:46

Jo a AMH mam nizky, je mi 30…ale mam zvysenou reakci na luteinizacni hormon ;) a kvuli hodnote AMH jsem musela mit vysoke davky hormonu. Rekla bych, ze to je opravdu ciste individualni vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.19 17:53

Dekuji.
O ty vyvolavacce a lekach slysim poprve, ale je fajn, ze uz ted aspon nejak mohou v pripade hyperstimulacniho syndromu nebo nabehu na nej pomoci. Cetla jsem uz nekolik diskuzi, kam psali zensky co meli OHSS a zadna o vyvolavacce ani lekach nepsala, nevis co to je za leky?

• Citovat
  • Upravit
837
25.10.19 18:15

Leky Dostinex, vyvolavackou myslim tu, co si musis pichnout pred odberem na spusteni ovulace :) ja mela misto Ovitrelle Diphereline, ktery potlaci OHSS, ale brani narustu sliznice, takze kdyz to podstupujes v ramci IVF, tak nemuzes na emryotransfer v tom cyklu…ale to se te pri darovani netyka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová