Darování věcí - jak málo stačí ke štěstí :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4200
21.1.13 07:31

Asi trochu mimo téma, ale snad mi někdo poradí. Já spoustu věcí dostala po neteřích a jako dárky a nějak mi to je teď blbý prodávat. Ráda bych ale pomohla nějaké mamince, která to nemá lehké, ale nevím, jak to udělat, resp. jak dotyčnou najít. Mám tu nějaké oblečení, autosedačku, kosmetiku atd. Nevíte jak na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
21.1.13 07:36

Když už jsem měla vyřazený všechno miminkovský, tak jsem to chtěla darovat do kojeňáku nebo do nemocnice. Poslali mě doslova do pr**le, že nic nechtěj. A tím skončila moje dobročinost a hadérky jsem prodala na mimiaukci.

• Citovat
  • Upravit
69235
28.4.14 10:02

Ahoj, nevíte někdo o někom, kdo má holčičku, tak na rok. Momentálně vyřazuju věcičky, ještě něco 86 a 92, takové věcičky na doma a na písek, to značkové točím, ale tepláčky, trika, mikinka…nevíte o někom, kdo je v nouzi a pomohlo by mu trochu oblečení na dítě? Spíš holka, všechno je to nějak do růžova :lol: nechci dávat někde inzerát daruji, to jsem udělala dvakrát a byl to děs, nakonec jsem ještě dostala vybadáno, že už to má někdo jiný a jedna dokonce chtěla fotky a popis 8o kdyby třeba některá o někom věděla. Je mi líto to vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
28.4.14 10:22

@terinka4444 ahoj a co třeba je darovat do azylového domu matkám s dětma? My takhle darujeme vždy mega balík na vánoce, sbírá okolí a potom se to tam hromadně odveze a vždy jsou hrozně šťastný. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
69235
28.4.14 10:27

My tu nemáme azylový dům, jen jakousi charitu pod nějakou církví, tam jsem vezla onlečení po sobě a manželovi a extra nadšeně se tedy netvářili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.4.14 10:36

@terinka4444 je tu diskuze „věnujeme maminkám v nouzi“. Zkusím najít odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
28.4.14 10:37

@terinka4444 kdybys nenasla nikoho na darovani, tak koupim, mam prave strasne malo takovych veci, u kterych mi neni lito dat je na lezeni po trave nebo pisku a nejsem sekacovy typ, uplne nesnasim se prehrabovat v hadrech, vzdycky tam najdu jednu vec a jsem z toho na pul roku vystavena :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.4.14 10:39

Tak je tady… Věnujeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
28.4.14 11:46

A chce se ti platit poštu? Třeba Diakonie Broumov pořádá několikrát do roka sbírky oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stepanka888
1.10.14 00:03

Darování věcí, hraček

Ahoj holky, jsem tu nová, nevím, jak to tu chodí a chci se zeptat.. Mám doma dost věcí i hraček po svých třech dětech, které bych chtěla darovat. Nechci je prodávat. Myslela jsem, že bych si dala inzerát tady v bazárku, ale nikde tam není kolonka „zdarma“ či „darujeme“ a četla jsem tu pár diskuzí, kdy se maminy obořily na jinou, že dává svoje nabídky moc levně a že ony pak nemohou prodat to svoje, takže: Není blbé, když tam přidám i své inzeráty s věcičkama, které chci udat pouze za odvoz, či max. za poštovné?

• Citovat
  • Upravit
7.5.15 21:33

dobry den

Dobrý den měla bych velký zájem o věcičky sem šestem měsíci tehotensvi a čekam holčičku a pokavad ešte plati inzerat ozvete se mi na email dekuji predem moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
9.9.17 18:54

Vypoutštím v pytlech po rodině, nebo do kontejnerů charity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
9.9.17 18:57

Davam to do kontejneru Klokankum, berou obleceni, boty, hracky. Pripadne rozdavam kamaradkam-maminkam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27753
9.9.17 18:57

Po nás charita, po dětech zatím nevím asi daruju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
9.9.17 19:32

Vše dávám teťě (má tři děti a ty všichni mají také děti),tak si to přeberou, kdo co chce si vezme a zbytek dají na charitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová