Tripple test - Downův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12571
29.5.11 21:18

Je fakt, ze ten strach se v nas pestuje hodne prave diky tomu jejich strachu. Ten pak dela divy. Ty jsi se rozhodla spravne, prestoze te vsichni odrazovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
2.6.11 07:10

Ahoj holky, tak mě včera dopoledne konečně pustili domů. Trvalo to od první zaváděné tablety 28 hodin, ale už to mám za sebou a doufám, že ženských s takovýma otřesnýma zážitkama bude jen ubývat. Holky přeju nám všem, aby jsem se co nejdříve dočkaly svých vytoužených a hlavně zdravých děti :o)…děkuji všem za podporu, držely jste mě nad vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
2.6.11 07:42

Luci přeji hodně sil, aby jste to teď s manželem co nejlépe zvládli a doufám, že se tu brzy dočteme dobré zprávy. Moc ti to přeju, to by byla nejlepší náplast na velkou bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
2.6.11 08:54
krmar píše:
Luci přeji hodně sil, aby jste to teď s manželem co nejlépe zvládli a doufám, že se tu brzy dočteme dobré zprávy. Moc ti to přeju, to by byla nejlepší náplast na velkou bolest.

amen… líp bych to neřekla..
my se s mojim tehdy táááááák opili :oops:
asi jsme to oba potřebovali,abychom se odrazili ode dna a mohli jít dál.. byl mi velkou velkou oporou a furt je :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
2.6.11 09:00

Kači, tak to u Vás dopadlo jak nejlépe mohlo. To je dobře a Lucce to snad dodá hodně optimismu. Je pravda, že taková hodně smutná událost dokáže manžele hodně stmelit a alespoň to je na tom špatném opravdu to dobré. A koukám, že teď máš 2 krásné děti a ještě milujícího manžela, takže přímo happyend. Moc gratuluju a Lucce přeju to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
2.6.11 09:48

proto jsem to tu psala,abych Luci dodala naději!

:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
2.6.11 11:46

Luci: jsi velká hrdinka, ted to chce nějaký jiný cíl, nebo něco, aby jsi na ten hrůzný zážitek mohla zkusit zapomenout a zase se pak těšit na další a jistě zdravé miminko :hug: Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
3.6.11 00:46

Luci - :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
6.6.11 10:45

Ivet 23

neboj,to bude v pořádku!
Já měla při prvním riziko 1:250 a malej je v pořádku!A teď jsem měla opět a riziko 1:210.Výsledky čekám dneska.Takže jsem hrozně nervózní kdy se rozdrnčí telefon a potvrdí mi doufám zase zdravé mimi!!!!
Já jsem ráda,že jsem odběr podstoupila!Já bych také nedokázala mít postižené miminko :-(
Ale tvoje výsledky mi nepřijdou vůbec hrozné.Držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
6.6.11 12:42

Luci držím palečky na další štěstíčko :srdce: Hlavně,aby ta bolest a krutost zážitkz byla čím dál menší…jsi silná :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
7.6.11 10:39

Petrinko81 :-) dekuji ale ja uz mam nejaky ten mesic vysledky za sebou. takze budu drzet palecky ja tobe :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
4.7.11 22:42

tak jen doplním…vše dopadlo dobře a miminko by mělo být zdravé :srdce:

tobě také gratuluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
5.7.11 09:26
Petrinka81 píše:
tak jen doplním…vše dopadlo dobře a miminko by mělo být zdravé :srdce:tobě také gratuluji!

Tak to gratuluji :hug: ja uz se chystam na porod :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
6.7.11 00:45

Ivet, toto letí,viď? Kdy máš termín? My 1.10.,ale doufám,že to bude aspoň o týden dřív… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
6.7.11 08:51
oggyaozzy píše:
Ivet, toto letí,viď? Kdy máš termín? My 1.10.,ale doufám,že to bude aspoň o týden dřív… :lol:

To leti :lol: ja uz to mam vlastne za par :mrgreen: 1termin 7.8. a druhy 13.8. :-) uz se tesim az mala bude venku, dava mi pekne zabrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí