Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je fakt, ze ten strach se v nas pestuje hodne prave diky tomu jejich strachu. Ten pak dela divy. Ty jsi se rozhodla spravne, prestoze te vsichni odrazovali.
Ahoj holky, tak mě včera dopoledne konečně pustili domů. Trvalo to od první zaváděné tablety 28 hodin, ale už to mám za sebou a doufám, že ženských s takovýma otřesnýma zážitkama bude jen ubývat. Holky přeju nám všem, aby jsem se co nejdříve dočkaly svých vytoužených a hlavně zdravých děti
)…děkuji všem za podporu, držely jste mě nad vodou.
Luci přeji hodně sil, aby jste to teď s manželem co nejlépe zvládli a doufám, že se tu brzy dočteme dobré zprávy. Moc ti to přeju, to by byla nejlepší náplast na velkou bolest.
krmar píše:
Luci přeji hodně sil, aby jste to teď s manželem co nejlépe zvládli a doufám, že se tu brzy dočteme dobré zprávy. Moc ti to přeju, to by byla nejlepší náplast na velkou bolest.
amen… líp bych to neřekla..
my se s mojim tehdy táááááák opili ![]()
asi jsme to oba potřebovali,abychom se odrazili ode dna a mohli jít dál.. byl mi velkou velkou oporou a furt je ![]()
Kači, tak to u Vás dopadlo jak nejlépe mohlo. To je dobře a Lucce to snad dodá hodně optimismu. Je pravda, že taková hodně smutná událost dokáže manžele hodně stmelit a alespoň to je na tom špatném opravdu to dobré. A koukám, že teď máš 2 krásné děti a ještě milujícího manžela, takže přímo happyend. Moc gratuluju a Lucce přeju to samé.
Luci: jsi velká hrdinka, ted to chce nějaký jiný cíl, nebo něco, aby jsi na ten hrůzný zážitek mohla zkusit zapomenout a zase se pak těšit na další a jistě zdravé miminko
Držím palce ![]()
Ivet 23
neboj,to bude v pořádku!
Já měla při prvním riziko 1:250 a malej je v pořádku!A teď jsem měla opět a riziko 1:210.Výsledky čekám dneska.Takže jsem hrozně nervózní kdy se rozdrnčí telefon a potvrdí mi doufám zase zdravé mimi!!!!
Já jsem ráda,že jsem odběr podstoupila!Já bych také nedokázala mít postižené miminko ![]()
Ale tvoje výsledky mi nepřijdou vůbec hrozné.Držím palce ![]()
Luci držím palečky na další štěstíčko
Hlavně,aby ta bolest a krutost zážitkz byla čím dál menší…jsi silná ![]()
Petrinko81
dekuji ale ja uz mam nejaky ten mesic vysledky za sebou. takze budu drzet palecky ja tobe
![]()
tak jen doplním…vše dopadlo dobře a miminko by mělo být zdravé ![]()
tobě také gratuluji!
Petrinka81 píše:
tak jen doplním…vše dopadlo dobře a miminko by mělo být zdravétobě také gratuluji!
Tak to gratuluji
ja uz se chystam na porod ![]()
Ivet, toto letí,viď? Kdy máš termín? My 1.10.,ale doufám,že to bude aspoň o týden dřív… ![]()
oggyaozzy píše:
Ivet, toto letí,viď? Kdy máš termín? My 1.10.,ale doufám,že to bude aspoň o týden dřív…
To leti
ja uz to mam vlastne za par
1termin 7.8. a druhy 13.8.
uz se tesim az mala bude venku, dava mi pekne zabrat ![]()