Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dopadlo to tak,že mi na genetické kozultaci ......řekli,že se stouto kombinací rodí mentálně retardované děti a že mi doporučují přerušení těhotenství.Tak po třech letech ,kdy jsem čekala na pozitivní těhu test.....jsem šla na přerušení ve 24 týdnu těhotenství…v dubnu 2010. Tu bolest ,co jsme zažívali ani popisovat nebudu. ![]()
Kotysek- tak to jhe mi lito,ale ver, ze pro vas rodice i pro to male to je nejlepsi reseni. v dnesni dobe pecovat o postizene ditko je fakt narocne!!
To máš velkou pravdu.Víš možná to bude znít ,až neuvěřitelně ,ale o mimi jsme se snažili 3 roky a pořád nic z toho.
A jednoho dne …bydlíme v rod.domku…knám na parapet u okna přiletěl bílej holub nebo holubička a tak z ničeho nic nám seděla 3 dny na okně .Nasypali jsme ji i zrní,když tak tam seděla ty 3 dny…říkala jsem si ,že už musí být hladová. A po 3 dnech zničeho nic zase uletěla a už jsme ji nikdy neviděli .....
Já asi 4 týdny nato zjistila ,že jsem těhotná…já nevím…ale brala jsem to ,jako zázrak,
Luci - moc na tebe myslím, ať se správně rozhodnete.. Já osobně bych to také asi s postiženým mímem nezvládala, i když udělat to rozhodnutí musí být neuvěřitelně těžké
![]()
Kotýsku, zdravím…
Ale to je moc hezky, urcite priletela aby vam prinesla stesti
![]()
taky jsem to tak brala,že nám přinesla štěstí,viděla jsem vtom nějakou návaznost,symboliku…že to musí být v pořádku
a vidíš…nebylo,strašně mě to sklamalo ![]()
Je už to rok…a od října to zkoušíme zase a stejně se nedaří,tak možná nám není už přáno )))))
Příspěvek upraven 27.05.11 v 11:22
oggyaozzy píše:
Luci - moc na tebe myslím, ať se správně rozhodnete.. Já osobně bych to také asi s postiženým mímem nezvládala, i když udělat to rozhodnutí musí být neuvěřitelně těžké![]()
Kotýsku, zdravím…
taky zdravím…jak pokračujete v těhulkování??? ![]()
KOTYSEK- neboj ono to urcite pujde
vim, ze me se to rika dobre, ale urcite se dockate a budete mit krasne zdrave miminko ![]()
kotýsek urcite bych to nevzdavala… ja taky nemohla pomerne dlouho otehotnet, byla jsem i na umel. opl. a to se nepodarilo, kdyz jsem cekala na dalsi pokus, mela uz nachystane injekce na stimulaci a chtela kazdym dnem zacit, najednou jsem zjistila, ze jsem tehotnaono to prijde, kdyz to nebudes vubec cekat
lucielorenc uviodis co ti reknou na genetice, nadeje tu porad jeco dr. to jiny nazor…
marketta píše:kotýsek urcite bych to nevzdavala… ja taky nemohla pomerne dlouho otehotnet, byla jsem i na umel. opl. a to se nepodarilo, kdyz jsem cekala na dalsi pokus, mela uz nachystane injekce na stimulaci a chtela kazdym dnem zacit, najednou jsem zjistila, ze jsem tehotnaono to prijde, kdyz to nebudes vubec cekat
no snad…ale tet delší dobu,co mám rozhozenou psychyku…z toho všeho…tak mě stále provázejí kvasinkové záněty. NEVÍTE ,JAK STÍM ZATOČIT??? A TO NA DOBRO
MOC DĚKUJI ZA PŘÍPADNÉ RADY
KOTYSKU- je to tezky ale lepsi je se tolik nesoustredit na to tehotenstvi. jinak kvasinkove zanety mam taky neustale. uz od puberty trpim na vytoky a nic mi na to nepomohlo. mela jsem vselijaky cipky, tabletky a kremy a nic.
je to hrozně obtěžující…protože většinou to dostane i partner .....no,hrůza
tet 2.6 jsem objednaná k léčitelovi,aby mi poradil ,jak na kvasinky a výtoky.
Kamarádky říkali,že dostali čaje a tabletky a bylo to o hodně lepší,tak snad to bude působit i na mě))))))
kotýsek Teď už o těhu skoro nevím.. Krom rostoucího břicha. Já pořád pracuju, tak teď se soustředím hlavně na to a na tu moji malou treperendu… Za 3 tt jdu na OGGT, mě zas asi vychytaj, tak zas pak budu trochu řešit cukrovku, ale snad to nebude tak zlé.. To bě moc držím všechny palečky!!! ![]()
KOTYSEk- aha tak to me je lito, me prave dr rikala, ze klasicky vytok- lvasinky partner nechyti. ale jednou jsme si ze sauny prinesli chlamidie
to jsou teprve previti
tak pak dej vedet jak ti lecitel poradil ![]()