Tripple test - Downův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2069
27.5.11 09:46

dopadlo to tak,že mi na genetické kozultaci ......řekli,že se stouto kombinací rodí mentálně retardované děti a že mi doporučují přerušení těhotenství.Tak po třech letech ,kdy jsem čekala na pozitivní těhu test.....jsem šla na přerušení ve 24 týdnu těhotenství…v dubnu 2010. Tu bolest ,co jsme zažívali ani popisovat nebudu. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.5.11 09:53

Kotysek- tak to jhe mi lito,ale ver, ze pro vas rodice i pro to male to je nejlepsi reseni. v dnesni dobe pecovat o postizene ditko je fakt narocne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
27.5.11 10:10

To máš velkou pravdu.Víš možná to bude znít ,až neuvěřitelně ,ale o mimi jsme se snažili 3 roky a pořád nic z toho.
A jednoho dne …bydlíme v rod.domku…knám na parapet u okna přiletěl bílej holub nebo holubička a tak z ničeho nic nám seděla 3 dny na okně .Nasypali jsme ji i zrní,když tak tam seděla ty 3 dny…říkala jsem si ,že už musí být hladová. A po 3 dnech zničeho nic zase uletěla a už jsme ji nikdy neviděli .....
Já asi 4 týdny nato zjistila ,že jsem těhotná…já nevím…ale brala jsem to ,jako zázrak,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
27.5.11 10:16

Luci - moc na tebe myslím, ať se správně rozhodnete.. Já osobně bych to také asi s postiženým mímem nezvládala, i když udělat to rozhodnutí musí být neuvěřitelně těžké :cry: :cry:
Kotýsku, zdravím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.5.11 10:17

Ale to je moc hezky, urcite priletela aby vam prinesla stesti :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
27.5.11 11:18

taky jsem to tak brala,že nám přinesla štěstí,viděla jsem vtom nějakou návaznost,symboliku…že to musí být v pořádku
a vidíš…nebylo,strašně mě to sklamalo :-(
Je už to rok…a od října to zkoušíme zase a stejně se nedaří,tak možná nám není už přáno )))))

Příspěvek upraven 27.05.11 v 11:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
27.5.11 11:19
oggyaozzy píše:
Luci - moc na tebe myslím, ať se správně rozhodnete.. Já osobně bych to také asi s postiženým mímem nezvládala, i když udělat to rozhodnutí musí být neuvěřitelně těžké :cry: :cry:
Kotýsku, zdravím…

taky zdravím…jak pokračujete v těhulkování??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.5.11 11:30

KOTYSEK- neboj ono to urcite pujde :srdce: vim, ze me se to rika dobre, ale urcite se dockate a budete mit krasne zdrave miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7999
27.5.11 11:52
kotýsek urcite bych to nevzdavala… ja taky nemohla pomerne dlouho otehotnet, byla jsem i na umel. opl. a to se nepodarilo, kdyz jsem cekala na dalsi pokus, mela uz nachystane injekce na stimulaci a chtela kazdym dnem zacit, najednou jsem zjistila, ze jsem tehotna :) ono to prijde, kdyz to nebudes vubec cekat :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7999
27.5.11 11:53
lucielorenc uviodis co ti reknou na genetice, nadeje tu porad je :hug: co dr. to jiny nazor…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
27.5.11 12:11
marketta píše:
kotýsek urcite bych to nevzdavala… ja taky nemohla pomerne dlouho otehotnet, byla jsem i na umel. opl. a to se nepodarilo, kdyz jsem cekala na dalsi pokus, mela uz nachystane injekce na stimulaci a chtela kazdym dnem zacit, najednou jsem zjistila, ze jsem tehotna :) ono to prijde, kdyz to nebudes vubec cekat :wink:

no snad…ale tet delší dobu,co mám rozhozenou psychyku…z toho všeho…tak mě stále provázejí kvasinkové záněty. NEVÍTE ,JAK STÍM ZATOČIT??? A TO NA DOBRO :zed: MOC DĚKUJI ZA PŘÍPADNÉ RADY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.5.11 12:25

KOTYSKU- je to tezky ale lepsi je se tolik nesoustredit na to tehotenstvi. jinak kvasinkove zanety mam taky neustale. uz od puberty trpim na vytoky a nic mi na to nepomohlo. mela jsem vselijaky cipky, tabletky a kremy a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
27.5.11 12:46

je to hrozně obtěžující…protože většinou to dostane i partner .....no,hrůza
tet 2.6 jsem objednaná k léčitelovi,aby mi poradil ,jak na kvasinky a výtoky.
Kamarádky říkali,že dostali čaje a tabletky a bylo to o hodně lepší,tak snad to bude působit i na mě))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
27.5.11 12:52

kotýsek Teď už o těhu skoro nevím.. Krom rostoucího břicha. Já pořád pracuju, tak teď se soustředím hlavně na to a na tu moji malou treperendu… Za 3 tt jdu na OGGT, mě zas asi vychytaj, tak zas pak budu trochu řešit cukrovku, ale snad to nebude tak zlé.. To bě moc držím všechny palečky!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.5.11 13:02

KOTYSEk- aha tak to me je lito, me prave dr rikala, ze klasicky vytok- lvasinky partner nechyti. ale jednou jsme si ze sauny prinesli chlamidie :cry: :cry: to jsou teprve previti :twisted: tak pak dej vedet jak ti lecitel poradil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí