Tripple test - Downův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14552
12.5.11 13:14

Lucie já si zase říkám, že ted máme sice fakt nerva jak blázen, ale co maminy, kterým vše vyjde v pořádku a po porodu zažijí opravdu velké překvapení.....my když neco, tak nám vlstne dávají i čas se s tím srovnat, případne se rozhodnout.
Ale treba hluchotu ani slepotu asi neodhali nic…nebo autismus prý taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
12.5.11 13:54

Miriska..To je pravda, radši ani nemyslet co všechno se může stát…já bych řekla, že i tak teď máme nervy v kýblu, tak si raději nebudem přidělávat další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
18.5.11 17:22

Holky hlásím, že stále nic nevím :-( 14 dní sice dnes uplynulo, nikdo naštěstí nevolal, ale hledala jsem na stránkách fakultky v Hradci info a tam mají, že výsledky z amniocentézy jsou za 21 dní.....tak vám nevím, zda se už radovat, že nikdo nevolal za těch 14 dní, které uplynuly a které nám slibovala ta naše MUDra z genetiky, nebo ještě ten týden se nervovat :-( Je to hrozný nápor na psychiku.

A jak vy? už někdo s výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
18.5.11 21:46

Mirisko za 14 dní už jsou určitě alespoň předběžné výsledky hotové. Aby ses nenervovala ještě další týden, zkus tam zítra zavolat. Určitě se na Tebe zlobit nebudou. Kdyžtak se zeptej, jestli už nemají alespoň předběžné výsledky z plodovky. Mě po 14ti dnech taky po telefonu sdělovali (genetika Pardubice) předběžné výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7999
19.5.11 09:46
Miriska presne po 14ti dnech jsem chytla taky nerva, vim, jak ti je… a tak jsem tam obden volala a az presne ten 21. den mi po telefonu rekli, ze uz je tam maji a ze je vse ok… ale ty predbezne, i kdyz jsme na nich nebyli domluveni, mi rekli po tydnu, taky po telefonu, kdyz jsem tam volala… zkus to, za to fakt nic nedas, teda aspon u nas na genetice v Usti jsou desne fajn sestry a chapaly, jak mi je…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
19.5.11 10:07

Když dneska nikdo nic, tak zkusím sebrat zítra odvahu a brnknout. Holky, řekla vám to do telefonu sestra nebo vás přepojovala na lékaře? Telefon na tu naši MUDru totiž v seznamu není, jen telefon na oddělení genetiky. No kdyžtak mě prostě někam spojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
19.5.11 10:07

No nebo radši snad v pondělí.....zas aby jsme si nekazili víkend :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7999
19.5.11 10:15
Miriska nebooooj, ja tam taky volala v patek, pac pres vikend bych se uz snad zblaznila a neuzila bych so ho, zavolej zitra! jinak u nas zveda tlf sestra a ta ma prehled, jestli prisly nejake vysledky, dr. vubec nevolala a nerikala ji nic ;) drzim palce, ale bude to ok, jinak uz by se ozvali ;) … joooo a mela jsem si pokazde volat az po obede, odpol spis, ze to teprve vozi ty papiry…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
19.5.11 10:19

No asi to zkusím někdy okolo 13h, mají totiž ordinační hodiny do 14h v pátek…tak aby mi to tam někdo odpo zvedl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
19.5.11 13:54
Miriska píše:
No asi to zkusím někdy okolo 13h, mají totiž ordinační hodiny do 14h v pátek…tak aby mi to tam někdo odpo zvedl.

Držím pěsti!!! U nás tam volal manža… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
19.5.11 21:55

Mirisko zítra tu chceme vidět dobré zprávy. Přes víkend by ses taky mohla zbláznit. Určitě to bude ok. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
20.5.11 10:55

ahoj holky,me dneska došli vysledky
došlo tohle
karyotyp-46XY
bežnymi cytogeneckymi metodami neprokazana chromozomalni chyba
kvalita preparatu 500pruhu mamitozy
od setřičky vim že tam melo byt čislo 46-pry to je v pořadku
tak asi se mam radovat??a je to kluk!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
20.5.11 11:03

Nadko: velká gratulka :kytka: a XY je opravdu kluk :palec:
A kde ty jsi byla? Já pořád nic nevím a zavolat se obávám…dnes je to 16. den po odběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
20.5.11 11:13

Mirisko v Brne a vysledky sem zjistila na jejich strankach!!!
určite to budeš mit taky o.k!!!veřim tomu!!!
ješte teda ten velky ultr aby dopadl dobře a už se začnu moooc tešit na dalšiho raubiře :-) :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
20.5.11 11:18

Tak to Hradec na svých stránkách nic takového nenabízí…bohužel.
No MUDra říkala, kdyby bylo něco zlé, tak volám já vám na mobil dřív jak za 14 dní, jinak výsledky budou za 14 dní…a pošleme je poštou na vašeho lékaře. To než dojde poštou :roll:
A o tom, že bych si zkusila zavolat jsme se nebavili vůbec, tak nevím. Fatk se bojím, i když když nevolala, tak to vypadá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí