Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
My máme v záloze Martu, nejdřív to byla favoritka, ale mojí mamce se moc nelíbí, tak Magdička zatím vede. Taky dofám, že to bude jedno z těchto jmen: Marta nebo Magda.
Mirisko Magdaléna je moc krásné jméno. U nás ho má rezervované brácha, jinak bych nad ním taky uvažovala. My budeme mít Karolínu. Doma už máme pětiletýho Filipa.
Oggyaozzy tak to dobře děláš. Mě taky moje gyndařka říkala, že je to dost opruz ta dia poradna. A odvažování jídla to je další opruz.
Karolínka se mi taky moc líbí, jenže tu už má zas u nás rezervé sestřenice…ale Magdaléna je hezké české a občas se sice vyskytne, ale nepřijde mi tak častá, jako třeba Terezka nebo Nikolka, či Nela…nebo i Anička.
JEště tu straším, přítel jel na letiště pro zákazníka a zatím tam není čas příletu…stále jen zpozděno
a to normálně byl přílet v 23:15
Chudák, to zase přijede třeba až ve 2 ráno ![]()
Mirisko ta Magdalenka je i hodně tvárný jméno, jako že se hodí pro malinkou i pro dospělou, Marta mi přijde spíš už pro tu dospělou - i když je fakt, že dospělá bude většinu života… Tak ať se ti manžel brzy vrátí.
My máme doma Adélku a v bříšku Tobiase
![]()
Krmar No já jsem v pondělí zvědavá na svou gyndařku, jak mě k čemu bude nutit… Ale ona na mě asi tlačit nebude, bere mě jako skorokolegyni, i když dělám se zvířaty… Protože já se tím opravdu tentokrát nenechám tak plašit jak tenkrát.. Doufám
![]()
Miriska píše:
Karolínka se mi taky moc líbí, jenže tu už má zas u nás rezervé sestřenice…ale Magdaléna je hezké české a občas se sice vyskytne, ale nepřijde mi tak častá, jako třeba Terezka nebo Nikolka, či Nela…nebo i Anička. CASTE JMENA JSOU, ALE ME TO TREBA NEVA, NEBO DAVAM JMENO KTERE SE LIBI MEA JESTLI BUDOU VE SKOLCE TREBA 3ANICKY TAK ME TO NEVADI. PROC BYCH TO NEDALA? JEN KVULI TOMU, ZE TO MAJI V ULICI? MYSLIM, ZE DULEZITE JE, ZE SE LIBI RODICUM.JEště tu straším, přítel jel na letiště pro zákazníka a zatím tam není čas příletu…stále jen zpozděno
a to normálně byl přílet v 23:15
Chudák, to zase přijede třeba až ve 2 ráno
Ivetko, to je jasná věc, že záleží hlavně na tom, jaké jméno se líbí rodičům. My chtěli vybrat trochu méně časté a snad se povedlo. Anička je moc hezké, jmenuje se tak jedna z mých babiček a druhá je Maruška, to taky není ošklivé jméno…ale těch už u nás v rodině máme dost - asi 4 Marie. Nelinku zas má přítelův kolega, takže jména jsou to fakt krásná, to zas jsem nechtěla, aby sis myslela, že se mi nelíbí a hlavně je to opravdu vaše volba. To je jak s naší Martou, nám se líbila a moje mamka tak dlouho kafrala, až jsme vybrali Magdalénku…ale my měly tyhle dvě od začátku a nemohli se rozhodnout, tak nás mamka trochu pošoupla. No ted zase vymýšlí, že by to mohlo být ještě jiné jméno.....ale to už doufám neustoupíme.
jj Ivet, vždyť Karolína se taky dává hodně. Jen bych nechtěla mít stejné jméno ve vesnici, kde těch dětí není tolik a v podstatě se všichni vídáme. Když ho dá pak někdo po mě, to mi nevadí, ale já nechtěla dát to, co už tu je.
Oggyaozzy a ke komu chodíš? Já k Ditrichové do Polabin. A jen se drž, nedej se. Kdyby ti vyšli nějak hodně špatné hodnoty, je to něco jiného, ale když víš jak to je…
krmar píše:
jj Ivet, vždyť Karolína se taky dává hodně. Jen bych nechtěla mít stejné jméno ve vesnici, kde těch dětí není tolik a v podstatě se všichni vídáme. Když ho dá pak někdo po mě, to mi nevadí, ale já nechtěla dát to, co už tu je.Oggyaozzy a ke komu chodíš? Já k Ditrichové do Polabin. A jen se drž, nedej se. Kdyby ti vyšli nějak hodně špatné hodnoty, je to něco jiného, ale když víš jak to je…
Kmar na vesnici kde se uplne vsichni znaji je to jine
ale ve meste by to bylo dost tezky. nemam zadne zname co maji Nellinku a ani Anicku
MAGDALENKA je moc pekne. treba ja mam doma Kristynku a tech je akt hodne, Karolinek u nas je taky dost, jenom tri u tyny ve skolce.ja hrozne chtela ISSABEL rikala bych ji Belo. nebo Edwarda jako Edik
ale muj muz neee
![]()
Chodila jsem o dveře vedle k Sýkorovi, ale tím že nemá stále UTZ, tak jsem na druhé těhu provedla změnu a chodím k Maixnerové do Rokycanovky…
Ivetko, jestli v okolí u vás vaše vybraná jména nemáte, tak si opravdu nenech mnou kazit náladu
U nás mi zase prijde, že Aniček pribylo, Barunek obzvlášt a ted sem se setkala asi uz se dvema Adélkama jako malýma miminkama. Magdaléna zatím asi jednou jsem zaregistrovala. No uvidíme, nenecháme si do toho prece mluvit ![]()
Miriska píše:
Ivetko, jestli v okolí u vás vaše vybraná jména nemáte, tak si opravdu nenech mnou kazit náladuU nás mi zase prijde, že Aniček pribylo, Barunek obzvlášt a ted sem se setkala asi uz se dvema Adélkama jako malýma miminkama. Magdaléna zatím asi jednou jsem zaregistrovala. No uvidíme, nenecháme si do toho prece mluvit
Abych rekla pravdu tak by me asi nevadilo ani kdyby to mela sousedka
jsem beran desne tvrdohlava
![]()
oggyaozzy k Sýkorovi začnu asi od příšítho týdne chodit na kardiotokograf. S Mudr. Maixnerovou osobně nemám zkušenost, ale chodí k ní kamarádka s malou dcerou a ta si ji chválí.
Ivet já jsem taky Kristýna a za mě nás moc nebylo, až mi to zase vadilo. Chtěla jsem nějaké obvyklejší jméno. A pak když se začali Kristýnky hodně dávat, tak mi dlouho trvalo si zvyknout, než jsem se přestala za každým oslovením Kristýno otáčet. Segra má teď taky Týnku (1,5roku).
krmar píše:
oggyaozzy k Sýkorovi začnu asi od příšítho týdne chodit na kardiotokograf. S Mudr. Maixnerovou osobně nemám zkušenost, ale chodí k ní kamarádka s malou dcerou a ta si ji chválí.Ivet já jsem taky Kristýna a za mě nás moc nebylo, až mi to zase vadilo. Chtěla jsem nějaké obvyklejší jméno. A pak když se začali Kristýnky hodně dávat, tak mi dlouho trvalo si zvyknout, než jsem se přestala za každým oslovením Kristýno otáčet. Segra má teď taky Týnku (1,5roku).
Tak to budes mit brzy svatek
ja Kristyne ani tak nerikam, prevazne Tynko
Tyno nebo zmetku
![]()