Tripple test - Downův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122
4.1.12 13:33

To já uz jsem rozhodnutá,že tam půjdu..
Pro klid musím,to by mi ani nedalo..
V po tam jdu,tak snad mě objednají co nejdříve,at nemusím zase čekat další týden..
Jsem posledni dobou pořád nějaká nachcípaná,tak doufám,že mě vezmou..
Holky děkuju,po včerejší debatě jsem o trošku klidnější…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.1.12 13:45

Ahoj holky, nedá mi to a musím reagovat. Kdysi jsem sem chodila, taky mi vyšlo riziko na DS, už jsem se smířila s plodovkou a pak mi doktorka v HK na genetice zjistila, že mi sestra špatně napsala stáří těhotenství a nakonec byly testy NEGATIVNÍ. Ale nikdy nezapomenu na 10 dní plných hrůzy a strachu. Tak dlouho jsme čekali na konzultaci. Takže vám všem moc držím palce a přeju velice silné nervy a hlavně zdravá miminka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.1.12 13:49

Taky si říkám,že kdyz uz jsem smířená s plodovkou,tak třeba ani nebudu muset :)
Každopádně v po odpol.budu vědet víc..
Jsou to nervy…to teda!!
Vše ale bude dobré …musí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
4.1.12 14:00
danw píše:
to je pravda aspon ma clovek pak jistotu.....sice to neni nic prijemneho a mne to bolelo ale porad se to da vydrzet

Ja necitila teda nic,jen trochu takovy tlak, kdyz tu plodovku nabirali,ale jinak jsem byla v pohode ;) a i tak si myslim,ze proti porodu je ta bolest nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
4.1.12 14:03

Tak mne treba delali i kontrolni UTZ zda je miminko velke a stare tak jak ma na screeningu byt..aby prave nedoslo k nejakemu omylu.
A za sebe rikam, ze kdybych na plodovku nesla a jen by me treba udelali nejaky podrobny UTZ a rekli,ze je vse v poradku,stejne ve mne bude hlodat maly cervik nejistoty.. :nevim: ta plodovka me proste 100%tne uklidnila,ze mimi v naprostem poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
4.1.12 14:04
barby píše:
Jsou to nervy…to teda!!

Bude uvidis,jsou zensky s horsima vysledkama a dopadlo to dobre.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.1.12 15:16
barby píše:
Jsou to nervy…to teda!!

Neboj, miminko bude zdravé a spadne ti kámen ze srdce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14733
4.2.12 17:50

Ahoj holky, žije to tu ještě, mám stejné problémy jako vy.

z NZ screeningu ve 12. týdnu: nosní kůstka přítomna, šíjové projasnění 1,7.
z tripplů v 17. týdnu udělali kombinaci. Tedy integrovali výsledky screeningu do tripplů a to vyhodnotili. Máme riziko Downa 1:30 a Opitze 1:110. Je mi 21.

13.2. Jdu na genetiku - konzultace, UTZ a odběr plodové vody.

je tady ještě někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
8.2.12 16:28

jejej, drž se!!! To jsi mladinká, snad to bude dobré :hug: :hug: :hug: já měla Downa 1:40 ze screeningu, NT 2,8 a bez nosní kůstky a mám zdravého chlapečka :dance: :dance: :dance: a je mi 33…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
8.2.12 16:50

oggyaozzy - a to jsi měla z I screeningu?? A byla jsi na amnio nebo ne? :mavam: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
8.2.12 21:00

Juju, z 1.screeningu v 12.tt… Byla jsem na odběru choriových kluků. kterej zvratli, tak jsem za tři týdny musela i na amnio… Naštěstí v Pardubicích hlavní výsledek na ty tři hlavní choroby volaj druhej den, a celkovej výsledek i s pohlavím za 14 dní… :dance: Klky jsem zvolila kvůli tomu, že kdyby to bylo blbý, dala by se provést interupce ještě v narkoze. Pak už bych musela případně rodit :zed: naštěstí bylo nakonec vše ok!!! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misulanka
25.3.12 15:51

Dobrý den,v 15.tydnu jsem byla na odběru krve a dr. mi řekl,že musím do ČB na kompletní genetický ultrazvuk-na zprávě mám napsáno:screening neg.,vyšší AFP. Ptala jsem se dr. co to znamená,řekl jen že se nemám bát..Vůbec nevím o co jde :'(

• Citovat
  • Upravit
14733
25.3.12 21:57
@Misulanka píše:
Dobrý den,v 15.tydnu jsem byla na odběru krve a dr. mi řekl,že musím do ČB na kompletní genetický ultrazvuk-na zprávě mám napsáno:screening neg.,vyšší AFP. Ptala jsem se dr. co to znamená,řekl jen že se nemám bát..Vůbec nevím o co jde :'(

Ahoj :)
pokud máš jen vyšší AFP vůbec bych se nebála.
Já měla dvě hodnoty katastrofálně nízké, jedu vysokou a čekám zdravého chlapečka. Byla jsem kvůli tomu na odběru plodové vody, protože testy dopadly opravdu špatně a riziko jsem měla 1:30 na Downa, ale je to krásný zdravý chlapeček.
V tvém případě se AFP dá vyloučit z genetického ultrazvuku a byla bych naprosto, ale naprosto klidná!

Věřím v dobrý výsledek. Napiš nám… nebo kdyby jsi něco chtěla vědět.. poradím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misulanka
26.3.12 07:47

Moc děkuji za odpověď. Napíšu jak jsem dopadla. :o)

• Citovat
  • Upravit
14733
26.3.12 09:41
@Misulanka píše:
Moc děkuji za odpověď. Napíšu jak jsem dopadla. :o)

Není zač. Opravdu bych se nabála. Jestli je to jenom tohle, tak bych byla klidná. Protože já to měla fakt špatné a hele, po amniocentéze totálně zdravý kluk :)
A kdy tam jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky