Tripple test - Downův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122
3.1.12 19:45

Hani : děkuju za podporu..taky říkám,že je zdravoučký :)
Oggy : tak to ti vyšlo taky pěkně :,( …nechápu,proč takhle maminy nervují..
Nepatřím zrovna k těm,že bych se litovala,ale tohle mě rozhodilo.
a jak máš starýho klučíka?
gratuluju.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
3.1.12 20:26

Zítra nám budou tři měsíce :lol: Já si eště vyžrala to, že se biopsie choria nepovedla, odebralo se málo tkáně, nešlo jim to vyšetřit, takže další čekání - tři týdny do plodovky. naštěstí v Pardubicích mi druhý den po odběru volali předběžné výsledky, že Downa vyloučili!!! :lol: Sice jsem pak eště tři týdny trnula na ty definitivní výsledky, ale bylo to už odlehčenější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
3.1.12 20:39
oggyaozzy píše:
Zítra nám budou tři měsíce :lol: Já si eště vyžrala to, že se biopsie choria nepovedla, odebralo se málo tkáně, nešlo jim to vyšetřit, takže další čekání - tři týdny do plodovky. naštěstí v Pardubicích mi druhý den po odběru volali předběžné výsledky, že Downa vyloučili!!! :lol: Sice jsem pak eště tři týdny trnula na ty definitivní výsledky, ale bylo to už odlehčenější…

Koukam, jste se narodili o den dyl nez my :hug: :lol: my teda ale meli termin 10.11., byl na 34+4 a mel 3560g a 53cm :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
3.1.12 20:42

tak to přeji všechno nejlepší :) a gratuluji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
3.1.12 21:17
Hanka79 píše:
oggyaozzy píše:
Koukam, jste se narodili o den dyl nez my :hug: :lol: my teda ale meli termin 10.11., byl na 34+4 a mel 3560g a 53cm :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen:

jéééé, pěkneeej!!! Eště že šel o fous dřív :lol: :lol: Tak to jsi asi ve skupině s listopadovými mimiky,viď??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
3.1.12 21:22
oggyaozzy píše:
Hanka79 píše:
oggyaozzy píše:
Koukam, jste se narodili o den dyl nez my :hug: :lol: my teda ale meli termin 10.11., byl na 34+4 a mel 3560g a 53cm :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen:
jéééé, pěkneeej!!! Eště že šel o fous dřív :lol: :lol: Tak to jsi asi ve skupině s listopadovými mimiky,viď??

To jo doktor rikal, ze v terminu by mel 5kg 8o takze by sel urcite cisarem, to bych asi nedala normalne.. :think: :lol:
Nene, tam v diskuzi nejsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
3.1.12 21:52

Já císařem rodila obě děti, první pro nepostupující porod, druhý plánovaně kvůli odhadu váhy, těhu cukrovce a přenášení… Ani nevyvolávali, rovnou řezali… A odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
4.1.12 00:02

Ja cukrovku nemela, tak nechapu, ze byl tak brzo tak veliky.. :think: asi se mel u me dobre no :lol:
Krkonose, Vrchlabi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
4.1.12 00:08

Skoro kousek :lol: Já Pardubice :lol: :lol: (rodila jsem ale v HK)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
4.1.12 00:14
oggyaozzy píše:
Skoro kousek :lol: Já Pardubice :lol: :lol: (rodila jsem ale v HK)

Ja rodila taky v Hradci :lol:
Mne doktorka po posledni poradne v 34tt poslala do nemocnice (Jilemnice)pac jsem mela tlak 160/90,natekle nohy a podle krevniho obrazu malo krev. desticek…rikala,ze si mne tam nechaji 4 dny na pozorovani, jenze se jim ty krevni desticky taky nelibily, tak me poslali ihned do Hradce,ze kdybych zacala rodit, ze tam na to jsou pripraveny…transfuze apod. Pres vikend jsem tam lezela a v nedeli o pulnoci me preskla voda a uz to jelo.Nakonec jsem ale rodila uplne normalne, mudr.Podholova rikala,ze ta hodnota trombocitu je v poradku…ale nelituju toho porodu v Hradci, skvela porodni asistentka a skvely doktor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
4.1.12 08:03

No tak to jsme se tam museli potkat-aspon na jidle :-) mne Podholova prijimala,pac Pardubice zavrely porodku. a ona mi vypsala toho cisare. Rezal me super mlady doktor,byl uzasnej,este se na me byl mrknout den pred propustenim,jen tak mimo vizitu,jak se hojim.. od stredy jsem chodila uz normos do jidelny… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
4.1.12 11:52

Tak to jsme se tam asi nekde musely videt..to je dobry teda.. :lol: mne pustili ve ctvrtek pak domu, a v pondeli jsem pak nastoupila na detskou kliniku na oddeleni matek, pac maly, ze byl nedonoseny,ac veliky :-D tak si ho tam nechali do 37tt, ze zakona to tak pry musi byt.Tak jsme tyden za nim dochazela,krmila a prebalovala a pak me preradili na tom oddeleni na nejaky rooming, pokojik,kde uz jsem s malym byla cely den i pres noc :)jo a porodni asistentku sem mela pi.Ptacnikovou a rodil me Mudr. Dvorak , jestli mu je tak 30?mladej,peknej doktor :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
4.1.12 12:43

Ahojky právě minulý týden jsem byla na odběr plodové vody,hrozil my taky ds a hned ted den v pátek volaly že je vse v porádku,často vychází testy pozitivně a plodová voda to vyloučí..akorát budeš muset po tom pár dní lezet.Neboj to dobre dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
4.1.12 12:44
danw píše:
Ahojky právě minulý týden jsem byla na odběr plodové vody,hrozil my taky ds a hned ted den v pátek volaly že je vse v porádku,často vychází testy pozitivně a plodová voda to vyloučí..akorát budeš muset po tom pár dní lezet.Neboj to dobre dopadne

Tak gratuluju ze vse dopadlo dobre :hug: ..jojo klidovy rezim je dulezity..ale myslim,ze pro ten klid se to ma podstoupit a vydrzet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
4.1.12 12:51

to je pravda aspon ma clovek pak jistotu.....sice to neni nic prijemneho a mne to bolelo ale porad se to da vydrzet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí