Dáváte teď děti do školky?

3624
17.10.20 18:01

Dáváte teď děti do školky?

Dáváte teď děti do školky, když máte starší děti ze školy doma? Já jsem byla rozhodnutá, že dceru dávat budu, ale ve středu nám oznámili, že u nás ve třídě jsou pozitivní rodiče některého z dítěte/dětí, tak jsem dceru že školky do pátku stáhla. A teď se nemůžu rozhodnout, jestli ji mám od pondělí do školky dát :think: Dcera do školky chce, doma se nudí, navíc je předškolák..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10680
17.10.20 18:09

Mám tretacku a předškolacku a mladší chodí, pozitivní rodiče spolužáka už taky měla. Kdyby jsme bydleli dohromady s prarodičema, tak bych asi nedala. Ale pracuju z domu a čím míň děti je doma, tím líp :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
17.10.20 18:09

Já teda nejsem doma se starším (ale klidně bych doma být mohla a nebo bych mohla mít dceru v práci) ale do školky ji normálně dávám. Teď už má koronu každý druhý, neřeším to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
17.10.20 18:10

Nemám školkové dítě, ale já bych v této době určitě dítě do školky nedala-pokud tedy nemusím a jsem doma se školákem, ne jenom kvůli strachu ale tak celkově čím menší kolektiv tím líp,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
17.10.20 18:11

@Uju děkuji za názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
17.10.20 18:11

Není důvod nedat. Korona tady bude už navždy.

• Citovat
  • Upravit
Billi
17.10.20 18:12

Mám předškoláka a nedala jsem ho. Jsem doma, tak proč ho posílat.

• Citovat
  • Upravit
138
17.10.20 18:12

Jsem na mateřské, ale starsi do skolky chodi a dokud to pujde chodit bude, protoze doma by se nudila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
17.10.20 18:15
@Tarinka píše:
Mám tretacku a předškolacku a mladší chodí, pozitivní rodiče spolužáka už taky měla. Kdyby jsme bydleli dohromady s prarodičema, tak bych asi nedala. Ale pracuju z domu a čím míň děti je doma, tím líp :P

Já teda chodím do práce, ale dělám celodenní směny, takže mívám dny volna a to bych taky uvítala, kdyby byla doma jen starší dcera a měly bysme klid na učení, tak právě nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.20 18:16

Já ze školky obě děti předškolní stáhla. Pracuji teda z domova, takže teď práci dělám po nocích (takhle to bylo i na jaře). Jsme v každodenním kontaktu s prarodiči, můj táta je teď onkologický, takže nechci nic riskovat. V rodině jsme měli už dvě úmrtí na covid. Ano, bude to tady s námi, ale nemusím tomu jít naproti.

• Citovat
  • Upravit
999
17.10.20 18:16

Ano chodi a davam, i kdyz jeste pobiram RP a pracuji z domova… a modlim se za kazdy dalsi den se skolkou. Mala skolku miluje a pokud je zavrou bude nestastna.. takze u nas bude, dokud to pujde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
17.10.20 18:17

Já v pondělí dávat budu, mám doma dvouletou a jednu školní, teď jsem měla syna 5 doma a dcera pak nemá na učení klid, se 2 detma, zábavím jedno a druhé jí tam leze, takže v rámci klidné domácnosti půjde od pondělí do čtvrtka do školky… Pak mají zase volno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
17.10.20 18:18

Chodi, i kdyz pristi tyden bude trochu omezene. Potrebuju pracovat, do toho se ucit se starsim, navic mame diky rekonstrukci doma trochu bojove podminky.
Takze mi aktualne skolka vychazi porad lip, nez dite prilepene 4-6 hodin nekde u televize/youtube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
17.10.20 18:19
@Anonymní píše:
Já ze školky obě děti předškolní stáhla. Pracuji teda z domova, takže teď práci dělám po nocích (takhle to bylo i na jaře). Jsme v každodenním kontaktu s prarodiči, můj táta je teď onkologický, takže nechci nic riskovat. V rodině jsme měli už dvě úmrtí na covid. Ano, bude to tady s námi, ale nemusím tomu jít naproti.

Tak v tomto případě to chápu. Taky si na jednu stranu říkám, proč tomu jít naproti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
17.10.20 18:21

Pokud bych byla doma, tak bych dítě do školky určitě neposlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová