Dcera (15) odmítá chodit do tanečních

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2271
3.5.17 14:43

@Leni5 Už se v tvých příspěvcích ztrácím. Ty máš 3 nebo 4 děti? Kluka 17, dvojčata 15 a malou holčičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
3.5.17 14:44

Taky sem nechodila na tanecni, prislo mi to jako traparna, a nasi to teda tezce nesli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
3.5.17 14:44

Ja jsem taky do tanecnich nechtela chodit, ale nakonec jsem tam chodila a bylo to super. I kdyz dceru bych do toho netlacila, zbytecne se ti odcizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
3.5.17 14:46

Jen tak si ustřihla culík? Není psychicky trošičku „rozladěná“? Když si stříhá vlasy, obléká se tímto stylem. Nevím nevím no, ale já taky nechodila do tanečních a vůbec mi to nechybí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
3.5.17 14:46
@Leni5 píše:
@Svistice Ať si na sebe kupuje sama, ale až bude svéprávná. Do dospělosti o tom, jak bude chodit, rozhodujeme my.

Zatím mám pocit, že je svéprávnější než Ty. Domnívám se, že jsi myslela plnoletá. Hele, tak upřímně…máš tři roky na to, aby jsi u ní vůči své osobě vypěstovala co největší averzi. Protože s Tvým přístupem bude mít v den svých 18tých narozenin sbaleno a rovnou se i vykašle na všechny ty povinné koníčky i školu, jen aby byla co nejdál. Přesně takto bych uvažovala při takovém gestapáckém dozoru já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
3.5.17 14:48

Vůbec bych jí nenutila, když nechce chodit. Také jsem do tanečních nechodila a žiju…maturák a různé plesy jsem zvládla i bez toho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.17 14:48
@Adelka951 píše:
@Leni5 Už se v tvých příspěvcích ztrácím. Ty máš 3 nebo 4 děti? Kluka 17, dvojčata 15 a malou holčičku?

Kde jsi to vše dohledala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
3.5.17 14:49

Chudak vase dcera fakt… 8o je mi ji uprimne lito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.17 14:50

@Werushka77
Doufám, že psychicky rozladit se snaží maminku oba potomci:

@Leni5 píše:
Ahoj, mám pubertálního (15) syna, který si neustále vymýšlí hlouposti. Různé imaginární kamarády, se kterými si pěkně nahlas povídá i když je v pokoji sám, mluví o nich a když mu řeknu že ti kamarádi nejsou opravdoví, začne šašit a pak se vzteká, že to já nemůžu vědět. Párkrát jsem ho zkusila už i proplesknout, aby toho nechal ale on si nenechá říct a pořád mluví jako by sám k sobě, ale normálně diskutuje jako by mluvil s někým. Pořád si něco píše do bločku a je schopný před sebou hýbat rukama a „jako by“ něco dělat, jako když si děti hrají na něco. Je to už docela mazec, nevíte co s tím? Nemyslím si že je to v pubertě normální, u malých děcek to chápu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
3.5.17 14:51

Nenutila bych ji. Taky me nutili, odtrpela jsem, na plesy jsem nechodila, nic dnes uz neumim a nepotrebuji to. Manzel naleha na tanecni pro dospele, tak treba jednou ano. Vzdycky je moznost, kdyz to nekdy v budoucnu bude chtit, si tu zkusenost doplnit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
3.5.17 14:52

@Paralenka červená Tak to je psycho, zašla bych s ním k psychologovi a s tou slečnou taky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
3.5.17 14:53
@Paralenka červená píše:
@Werushka77
Doufám, že psychicky rozladit se snaží maminku oba potomci:

Jo ocividne (pokud jsou prispevky pravdive) maj decka doma vylozene teror, jedno to resi imaginarnima kamaradama druhe oholenou hlavou a zapiranim svoji zenske stranky. Pokud by to bylo jedno tak nereknu ale kdyz je problem u vsech deti tak bych vinu hledala spis na strane rodicu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.17 14:53

Tak já si přinesu popcorn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
3.5.17 14:55

Nebyla jsem tam ani jednou, naši mě naštěstí nenutili. No žiju, chlapa jsem si taky našla a nějakej syndrom z toho taky nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
3.5.17 14:55

@Kriss Tina No právě, někde se stala v průběhu dětství chyba a to napraví asi jen ten psycholog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí