Dcera se sama ostříhala!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42959
21.6.22 06:47
@BohunkaP píše:
Mám úplně stejnou zkušenost… dcera takhle jednou u šaten vztekle praštila batohem o zem plus si k tomu pronesla něco „od plic“, zahlédla ji učitelka a ještě týž den mi volala, jestli se něco neděje, není přetažená nebo toho nemá moc, že ji takto nezná. Paní učitelka je zároveň výchovnou poradkyní na škole, takže nechtěla nic podcenit…Připadá mi to úplně normální… a je to přesně to, co já osobně od pedagogů, kteří s mými dětmi v určitém období tráví v běžných pracovních dnech vlastně víc času než já sama, tak trochu očekávám.

Mám stejný názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12214
21.6.22 13:39

Jsou to jenom vlasy a dcera bude čekat, až ji to doroste a bude to zase vypadat normálně :lol:.
Já jsem se nechala ostříhat z polodlouhých na kluka nějak v sedmičce, za peníze z prasátka v holičství. Dcera si před 2 lety (v šestce) chtěla udělat ofinu, ale neporadila se, tak ji po vysušení vlasů vyskočila ofinka skoro navrch hlavy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
21.6.22 18:57

:lol: :mrgreen: promiň musím se smát :mrgreen: vidím sama sebe..cca ve 12 vlasy po ramena jsem se nechala kamarádkou ostříhat na vlasy sotva po uši, aby šli midi copánky :mrgreen: a pak hned na to jsem si z kapesného zaplatila kadeřnici a přišla domu skoro na pleš :mrgreen: v té době se nosil vzadu Ježek vepředu ulizané…

A reálně vidim tu situaci u nás doma máma se smála pak nadávala a tata se ožral a říkal něco o de..ilech :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
29.6.22 03:22

Kluky jsem cca 2 měsíce zpět stříhala. Dcera chtěla taky, tak jsem jí lehce zastřihla konečky. Očividně jí to nestačilo, protože si to pak upravila sama a naštěstí jsem jí chytila včas, takže nevypadá jako Kačenka z filmu S tebou mě baví svět, ale vpředu už se palmičky udělat dají a to měla vlasy nad zadek. Ale uklidňuji se tím, že než půjde do školy, tak to doroste a nebude to vypadat tak blbě. Jsou jí 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
29.6.22 11:33

Já si v tomhle věku ostrihala ofinu jak Natálie Oreiro když měla černý vlasy. Takovej trojúhelník, kdo pamatuje 😀 Fotek mají rodiče spoustu, smáli se mi úplně otevrene a já když to vidim, tak se jim vůbec nedivím. Později jsem dělala s vlasama větší cicoviny, tak treba ji to přejde v 11 a nebude delat voloviny pozdeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
3.7.22 15:35

Doroste? Co když si to chce nechat a udržovat? :D když jí řekněte že vypadá jako blbec nebo že je to hrozná tragédie co se sebou udělala, tak už se vám pak se svými touhami a přáními nikdy nesvěří :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
4.7.22 20:32

To je skoro na fotku :lol:

Ja si v tomto veku ustrihla ofinu na Natalii Oreiro a pozdeji rozcuch na Julii z Tatu (taky jsme si hraly na lesbicky). Vyholena hlava je ale dost ulet. No vysvetlila bych to ve skole a nechala dorust. Vic neudelas. Tu kapelu bych chtela znat.

Chapu, ze je ti to trapne, ale deti jsou deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí