Dcera si začala se starším

1110
26.12.15 21:37

Dcera si začala se starším

Dcera už dva měsíce chodí ven s nějakým devatenáctiletým mladíkem (je jí patnáct). Osobně z toho nemám dobrý pocit. Pořád jsou pryč a nechce se jí jezdit za babičkou, která se o ni tak pěkně starala. Navíc se mi pocitově vůbec nelíbí ten mladík, vypadá od pohledu jako úchyl (omlouvám se, že ho takto musím nazvat, ale vážně tak vypadá).
Navíc mi neustále lže do očí a tvrdí, že spolu nejsou, ale několik dobrých zdrojů mi potvrdilo, že je vidí držet se za ruce.
Co mám dělat, když mi vlastní dcera lže? Myslela jsem, že máme kamarádský vztah, ale během puerty se úplně změnila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8881
26.12.15 21:40

No každopádně co nejdříve si promluvit o antikoncepci, protože ten se s ní asi jen za ruce chtít držet nebude…pokud ji nedokážeš ohlídat jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
26.12.15 21:41

Mně bylo 16 a začala jsem chodit sk lukem, který byl o 7 let starší. Našim se taky nelíbil…a už z toho pocitu, že se jim nelíbil neměli ho rádi, neměli rádi, když jsem jela za ním…a těch průpovídek kolem jsem se chovala jako tvoje dcera…

není to třeba tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
26.12.15 21:43

Mě bylo 15 a randila jsem s 26letym chlapem… Taky to nemělo úspěch, ale už budeme slavit 10let od začátku vztahu i přes nevole okolí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.15 21:44

Taky sem svy mame o svejch pritelich nikdy nic nerikala… a jeste aby mi kecala dotoho s kym muzu a nemuzu se stykat boze je v puberte a jeji pritel neni o tolik starsi… mojim rodicum se nikdy zadnej muj pritel nelibil a nakonec mam pritele o 6 let mladsi nez rodice vypada jak kdyby byl 20 let zavrenej komplet potetovanej :D a co muzou nic mam s nim decko a sem spokojena :) a konec koncu z nasima s rozumi paradne :) jen si to chce zyknout.. ze Vase dcera neni mala holka ale dospiva :)

• Citovat
  • Upravit
2248
26.12.15 21:44

Nedáváš svou nelibost k mladíkovi nějak najevo? Třeba právě proto ti lže, bojí se, co jí řekneš…
Jinak souhlasím s tím, že je vhodné pohovořit o antikoncepci. A možná trochu méně zjišťovat od zaručených zdrojů, s kým se dcera vodí za ruce, přeci jen je jí 15 a ty nejsi špionážní služba:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
26.12.15 21:45

Vekovy rozdil mi prijde zcela v poradku. To bud rada, ze si nezacala neco se 40letym. Spis mi. neprijde v poradku dceru sledovat a vyzvidat kdo.co.videl. To ti o nem.nic.nerekla? Jestli si ji dala najevo, ze se ti nelibi, tak se ani nedivim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
26.12.15 21:46

To je ještě na základní škole? |kde ho proboha potkala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
26.12.15 21:46

A věkově to máš jako čerstvá prvanda na střední a maturant…nepřijde mi to tak strašné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
26.12.15 21:47

@me57h v 16 jsem začala chodit s o 11 let starším chlapem. V 17 jsem se k němu nastěhovala. Teď jsme spolu 11 let. Naši to brali v pohodě.
Souhlasím s antikoncepcí a také s tím, že čím víc na ni budeš tlačit, tím horší to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
26.12.15 21:48
@truelly píše:
To je ještě na základní škole? |kde ho proboha potkala?

Tak já na základce(byla jsem v devítce) taky potkala přes kamarádku na osmiletémém gymplu kluka, který tehdá měl 19. Doted je to skvělý kamarád a přítel, i přes ty naše neslavné začátky lásky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
26.12.15 21:49

Taky mi nepřijde 4 roky jako nějaký propastný rozdíl, taky jsem to tak měla cca v 16ti letech a mamka tím, že se snažila být v pohodě si vysloužila, že jsem jí o něm povídala a pak když jsem s ním byla déle, tak jsem ho dotáhla ukázat a naši se celkem vyklidnili
antiko jsem brala a mamka to věděla, takže byla jakžtakž v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
26.12.15 21:53

Je na střední, jeho nevím odkud vyhrabala, už je na vysoké. Ona je hodně vyspělá a vypadá na víc než patnáct, proto mám o ni velký strach…
O antikoncepci jsme mluvily hodněkrát, myslím, že zas tak hloupá není a hormony do ní nechci cpát v patnácti. Řekla jsem jí, že na tohle má hromadu času a že vím, že jsou spolu. O něm jsem zas tolik nemluvila, i když ona poznala, že se mi nelíbí.
Myslím, že na tyhle srandy má ještě času dost a myslela jsem, že si nikoho nenajde, protože vždycky byla hrozně uzavřená a pak toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
26.12.15 21:53

Já bych si s dcerou promluvila o antikoncepci. Jak předejít otěhotnění, jak se bránit chorobám. A to je všechno co můžeš udělat.
Je jí 15, už není malá. Má už i občanku..
Tobě nezbývá než jí věřit.

A já jsem si v tomhle věku taky začala se starším, bylo mu přes 30. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
26.12.15 21:54
@me57h píše:
Je na střední, jeho nevím odkud vyhrabala, už je na vysoké. Ona je hodně vyspělá a vypadá na víc než patnáct, proto mám o ni velký strach…
O antikoncepci jsme mluvily hodněkrát, myslím, že zas tak hloupá není a hormony do ní nechci cpát v patnácti. Řekla jsem jí, že na tohle má hromadu času a že vím, že jsou spolu. O něm jsem zas tolik nemluvila, i když ona poznala, že se mi nelíbí.
Myslím, že na tyhle srandy má ještě času dost a myslela jsem, že si nikoho nenajde, protože vždycky byla hrozně uzavřená a pak toto.

pro tebe srandy, pro holku v patnácti první láska rozhodně sranda není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect