Dcera si začala se starším

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9450
26.12.15 22:17

A naopak, já pak měla 19 a muj přítel 16…jej to bylo u jeho rodičů peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
26.12.15 22:19

Napisu ti to takhle.Muj otec mne v pubertě zakazoval všechno. V 16 jsem se nesměla malovat, s žádným klukem ani pozdravit.. To byl hned výslech a biti v lepším případě jen domácí vězení.. lhala jsem mu…nic jinýho mi taky nezbylo, v 18 jsem doslova utekla 200 km daleko. Nasla jsem si kluka kterého můj otec 2roky nemohl vystát, přestala jsem jezdit domu.Ted máme dcerku druhou na cestě a jsem spokojena a stastne vdaná už 10 let. Vztah s tatem je divný.. svoji vnucku miluje ale my kolem sebe chodíme a je toho mezi nama hodně nevyrecenyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
26.12.15 22:21
@Anonymní píše:
Tak já byla doma a kluka měla až po dvacítce…a zakladatelce, taky bych měla problém toto tolerovat v tomto věku…

Tak já měla prvního kluka už na základce (takový to vodeni za ruku).
A na střední jsem u kluků prespavala. Moji rodiče věděli kde jsem a s kym.

Zakladatelko. Spolužačka ze střední měla zákaz na kluky dokud nedodela školu. Jediný co dělala, bylo ze lhala. Teď z pohledu matky si uvedomuju, že měli právo ji to zakázat, ale je mi jasný, že puberťačce je to u…
Takže ja budu dceři a svoji výchově věřit. Než abych po nocích přemýšlela, jestli je skutecne tam kde říká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.15 22:28

Tak já v 16 začala chodit s 21letým. Pravda, měl auto, byl na VŠ, dobrá rodina. Ale ani tak se to moji mamce nezamlouvalo. Byl zdaleka, takže u nás mohl občas přespat, samozřejmě v jiném pokoji. Byli jsme spolu 5 let a byl to krásný vztah.

• Citovat
  • Upravit
23966
26.12.15 22:28
@Kattynka000 píše:
Uplne stejná, o to víc mamku miluji, ze i pres mou pubertu stala pri mě :* a ze je tu dodnes :)

Tak to jsme měli podobný. Mě stačilo doma říct, že budu tam a tam s tím a tím a vrátím se v tolik a tolik. A mohla jsem jet. Teda bylo to podmíněno dobrým prospěchem ve škole a musela jsem si to sponzorovat sama. Ale jinak jsem mohla kam jsem chtěla :mrgreen:
Mám v plánu to praktikovat i u svých dcer. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
26.12.15 22:31

Když jsem poznala přítele, bylo mi 14 a jemu 18. Jsme spolu přes 7 let… a když se ted podivam na naše fotky, tak taky vypadal divně :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
26.12.15 22:33
@Netopirek píše:
Tak to jsme měli podobný. Mě stačilo doma říct, že budu tam a tam s tím a tím a vrátím se v tolik a tolik. A mohla jsem jet. Teda bylo to podmíněno dobrým prospěchem ve škole a musela jsem si to sponzorovat sama. Ale jinak jsem mohla kam jsem chtěla :mrgreen:
Mám v plánu to praktikovat i u svých dcer. ;)

Presne tak to bylo u nas :) A taky se o tohle budu snažit :) bylo to super a mame s mamkou díky tomu krasny vztah i dnes, kdyz uz sem vdaná.. Takovy extra kamaradsky, kdy se ji muzu sverovat a zadat o rady, ta duvera diky té vychove funguje mnohem lip, nez kdyby zakazovala.. :)

• Citovat
  • Upravit
72725
26.12.15 22:34
@me57h píše:
Mi se nelíbí, jak to sklouzlo k tomu sexy - vy byste fakt tolerovaly takový vztah? Jak byste vy reagovaly, kdyby vám vaše dcera přivedla domů staršího, který navíc od pohledu vypadá… divně?

nechala bych to na ní a zajistila ji odpovídající antikoncepci - kondom je fakt málo :nevim: hele, náš kluk si ve 23 našel babu o 20 let starší, to jsme se fakt modlili, aby s ní nepočal, ale nic víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
26.12.15 22:38

Věk nehraje roli. (teda píšeš že vypadá jako úchyl…hm, to moc dobře nevypadá. Já si začala s chlapem o let starším. Mně bylo 16 a jemu 31. a jako bonus byl to můj profesor na střední. :mrgreen: Jsme spolu 8 let a máme dvě děti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.12.15 22:41
@Anonymní píše:
Tak to máš ještě dobrý, znám rodinu, kde to bylo stejné, ale nechala si udělat dítě, takže babička je stejně stará jako maminka :mrgreen:

no, tak jeho naštěstí neotěhotněla, kluk to vydržel rok :think: dost jsme si oddechli - jeho matka je o 2 roky mladší, než byla ta přítelkyně :lol: a můj chlap, tedy otec kluka, o 6 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
26.12.15 22:43
@me57h píše:
Mi se nelíbí, jak to sklouzlo k tomu sexy - vy byste fakt tolerovaly takový vztah? Jak byste vy reagovaly, kdyby vám vaše dcera přivedla domů staršího, který navíc od pohledu vypadá… divně?

Ano, já bych to tolerovala. Také jsem to tak udělala a moje mamka to vzala bezvadně. Sice si z něj dělala srandu, že je buran, ale nic víc. V patnácti jsem mohla jezdit na celé víkendy k příteli do jiného města (nejdřív k Českým Budějovicím, u druhého přítele do Plzně) a nikdy nebyl problém.
I o panenství jsem přišla v 15 a máma to věděla, jelikož jsem k ní měla důvěru a měly jsme bezvadný vztah, tak jsem jí to řekla.
V tomhle chci být stejná, jako moje mamka. Otevřená, respektující, se zájmem, bez odsuzování a bez blbých řečí typu „na to máš dost času,“ a „stejně se rozejdete.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
26.12.15 22:47
@me57h píše:

stalo se mi to před třemi lety (dcera měla těsně pod 15), řekla jsem na frajera svůj názor, zopakovala antikoncepční poučení a tím to zhaslo… uhlídat to nelze a pásy cudnosti myslím nikde neprodávaj… čím víc budeš zakazovat, tím hůř
dnes mi v klidu řekne, že jsem měla pravdu… bavíme se dost otevřeně… já svojí matce neříkala nic, všechno ji strašně vadilo, pohoršovalo,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
26.12.15 22:51

Prosím vás, zakladatelka tu píše tyhle faky každou chvíli. Vy si nepamatujete, jak tu měla tu dlouhou diskuzi o dceři, co se ráda učí jazyky, ona-matka je proti tomu a pak z toho byl flame o uprchlících? A o pár týdnů později další? Vždycky se došlo k závěru, že si to zakladatelka vymýšlí, že prý snad je i registrovaná na nějakém webu, který se zabývá trollením diskuzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
26.12.15 22:56
@fifinkaa píše:
Věk nehraje roli. (teda píšeš že vypadá jako úchyl…hm, to moc dobře nevypadá. Já si začala s chlapem o let starším. Mně bylo 16 a jemu 31. a jako bonus byl to můj profesor na střední. :mrgreen: Jsme spolu 8 let a máme dvě děti :srdce:

To se asi hodně bál aby to neprasklo, ne? U nás byl vztah mezi studenty a učiteli zakázán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
26.12.15 22:56
@me57h píše:

divně, neni to Fin?? Hlavně poučit o bezpečném sexu, víc neuděláš :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect