Dceru má rád více než syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2528
3.7.14 22:40

@Lasotka a nebude vtom něco jiného :think:,protože kvůli takové malichernosti se od rodiny neodchází, třeba má jiný důvod k odchodu a je posera to přiznat, tak mu tahle hádka ohledně nadržování jeho dceři přišla vhod. A samozřejmě to před rodinou pěkně přifoukne at jsi za tu největší potvoru :zed: :zed:.Upřímně chlap co si vymýšlí nemoci jen proto, že se mu nechce do práce a pak fnuká, že máte málo peněz za moc nestojí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
3.7.14 22:53

Ale prave ze jeho teta a mamka berou jenom ji a maleho ne…nemela bych aspon zajit na socialku a zajistit predbezne opatreni? jako at mam syna v peci? jak se to vubec dela? nemate nektera zkusenosti? a opravdu nechci aby ho dostal on, to bych neprezila, navic kdyz vim, ze se o nej nikdy nestaral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
3.7.14 22:54
@Lasotka píše:
Od manzela mi prisla odezva, ze posila zadost o rozvod. Jinak vcera sedel v hospode s mym brachou, na pivo asi ma, ale na odrazedlo pro syna bohuzel…

Na tvém místě bych se hned zajímala, kde to mám podepsat… alespoň má teď syn naději, že se k němu bude táta chovat líp :mrgreen: :andel:
No ale vážně - nejspíš nikam nic neposílá, jak už tu někdo psal. Přitáhne dom a bude dělat jakoby nic nebo koupí(utrhne) kytku a bude mít vyyřešeno. Otázka je, jestli je to ta lepší varianta… :nevim: Tak jako tak doporučuju začít se zajímat o možnosti zaměstnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.7.14 22:55

Na OSPOD je to na městském úřadě, oddělení právní ochrany dětí, tam ti se vším pomohou, vysvětlí, poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
3.7.14 22:56
@Lasotka píše:
Ale prave ze jeho teta a mamka berou jenom ji a maleho ne…nemela bych aspon zajit na socialku a zajistit predbezne opatreni? jako at mam syna v peci? jak se to vubec dela? nemate nektera zkusenosti? a opravdu nechci aby ho dostal on, to bych neprezila, navic kdyz vim, ze se o nej nikdy nestaral

A ty myslíš, že by ho chtěl do péče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
3.7.14 23:00

Pokud to myslí vážně, tak přeji aby jste si našli pořádného chlapa, který bude stát o vás dva. Já jsem měla taky nevlastního tátu. Sice jsem cítila, že má citový vztah jiný s bráchou než se mnou, ale nikdy se nestalo že bych dostala míň a nebo, že by se nějak zastával víc bráchy. Malej to ještě nechápe, ale pokud by v tom měl vyrůstat, tak by se mu nežilo ve vaší rodině moc hezky. Přerušila bych všechny kontakty s jeho rodinou, jemu bych to podepsala a už bych jen kroutila hlavou.

• Citovat
  • Upravit
72
3.7.14 23:02

Ja si myslim, ze by to udelal naschval, navic ma odeme dost sproste smsky, nenapadlo me, ze by to potom mohl pouzit u soudu, proto mi psal tak slusne, ale to mi doslo az ted no a rikam si, ze by to nerikal mamce ani babine, kdyby to opravdu nechtel udelat, protoze s tim uz nekolikrat vyhrozoval a nic, ale nikomu to nemluvil ale ted jo…a taky vi, ze mam navysenou materskou na 11500kc protoze jsem mela od unora jit delat rekvalifikaci na ridice autobusu, ale on ma ted vlastne jeste min penez jelikoz zacina treti mesic opet na nemocenske…mam si tu materskou radsi zase snizit? mam strach abych pak nemusela davat penize jeste jemu, navic jsem refinancovala spolecne s nim jeho pujcky co mel pred manzelstvim, tak abychom s malym potom nezili jako zebraci :( sakra, ze to doslo tak daleko, to jsem opravdu necekala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
3.7.14 23:06
@mončís píše:
Přerušila bych všechny kontakty s jeho rodinou, jemu bych to podepsala a už bych jen kroutila hlavou.

No, kéž by to bylo tak jednoduchý… Jenže i mizernej otec je otec a ti jsou dnes chránění. Takže zakladatelka může přerušit kontakty jak libo, ale dítě může schytat střídavou péči (zvlášť, když je otec netáhlo a bude chtít ušetřit na alimentech) a podobné názory příbuzenstva tak bude malý poslouchat každý druhý týden… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
3.7.14 23:10

@Lasotka Nejsem v tom kovaná, snad poradí někdo, kdo se rozváděl a přel o děti u soudu, ale netuším, jak by sprosté smsky mohly ovlivnit rozhodování soudu o svěření dítěte do péče. Teda pokud v nich nepíšeš sprostě o dětech nebo mu dítě nevnucuješ s tím, že ty ho nechceš… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
3.7.14 23:13

Myslím, že jenom vyhrožuje :nevim: Ale otázka je, jestli by ti bez něj nebylo líp. Takový nemakačenky fakt nesnáším :roll: Sedí doma na zadku, ale prckovi není schopnej koupit ani jetý odrážedlo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
3.7.14 23:22

No prave aby ty smsky treba nepouzil a nerekl: divejte se jak se vyjadruje…a tehle mam nechat svoje dite? aby takhle nadavala pred nim? jezis holky ted uz se fakt bojim teda…rozvod mu klidne podepisu, jsem rada za vase nazory aspon mi hodne veci doslo, ale abych neprisla o maleho to bych neprezila :,( nebo aby ho pak vsichni ockovali proti me a byl by vlastne nekde kde ho nemaji radi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
3.7.14 23:31

@Lasotka bud v klidu, kvůli sprostým SMS se děti neodebírají :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
4.7.14 12:13
@Lasotka píše:
Ja si myslim, ze by to udelal naschval, navic ma odeme dost sproste smsky, nenapadlo me, ze by to potom mohl pouzit u soudu, proto mi psal tak slusne, ale to mi doslo az ted no a rikam si, ze by to nerikal mamce ani babine, kdyby to opravdu nechtel udelat, protoze s tim uz nekolikrat vyhrozoval a nic,

Sprostý esemesky nikoho u soudu zajímat nebudou, nemá, jak by dokázal, žes je psala fakt ty. Ale pokud si se vyjadřovala o jeho dceři jako o čub. ce, tak je to fakt přes čáru. Lidsky, ne právně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí