Děda, zneužití?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dicentra
31.8.23 20:26
@Tajemnadama píše:
Jojo to mi povídej. Pracuji na ldn. Babka tyranka 87 let, šílená tchyne i matka. Na smrtelný posteli za ní teda rodina prisla, ale vyprávěla jaká byla symetrika. Tak to doma povídám svoji tchyni, a ta hned hanila rodinu jak jsou špatný že za babkou téměř nechodí… :zed:

Vždy si vzpomenu na legendární díl „Pošta pro tebe“ a hodnou babičku odvedle, za kterou se do důchoďáku určitě stojí fronty :cert: https://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
4789
31.8.23 20:28

@dicentra Ale jsou tam i dojemne veci, treba jedna babi chtela panenku. Tu bych ji koupila, ale uz mi to nekdo vyfouknul ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149898
31.8.23 20:29
@dicentra píše:
Vždy si vzpomenu na legendární díl „Pošta pro tebe“ a hodnou babičku odvedle, za kterou se do důchoďáku určitě stojí fronty :cert: https://www.youtube.com/watch?…

Ta byla jedlá, jedubaba. Nejdřív proklela dceru i její děti a pak brečela Ester na ramínku proč jsou lidi tak zlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
31.8.23 20:30
@dicentra píše:
Vždy si vzpomenu na legendární díl „Pošta pro tebe“ a hodnou babičku odvedle, za kterou se do důchoďáku určitě stojí fronty :cert: https://www.youtube.com/watch?…

Jo tak tu si pamatuju, hodna, mila chudinka a jak pak vsechny proklela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
31.8.23 20:31
@Anna766 píše:
Ta byla jedlá, jedubaba. Nejdřív proklela dceru i její děti a pak brečela Ester na ramínku proč jsou lidi tak zlí.

Vid, tu si pamatuju i po letech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
31.8.23 20:42

@Anna766 @jednoslunicko Na tu nejde zapomenout, koukám, že má přes 3 miliony zhlédnutí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
31.8.23 20:51
@dicentra píše:

Obě jsou boží, jako v divadle :lol:

• Citovat
  • Upravit
26905
31.8.23 21:00
@dicentra píše:

Takovou maminku si preje kazdy 🤦 🤦 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
31.8.23 21:23
@Anna766 píše:
Takové malé uklouznutíčko, kdo by co trestal. To by se člověk i zasmál, kdyby to nebylo k pláči.

Tohle je něco strašnýho. :cert: Ono i hromada sériových vrahů žila řádně, jen občas si zaskočili někoho zabít. :cert: A exces je podle mě něco, co se stane jednou, ne šestkrát. Vsadím se, že kdyby to soudila žena, že by ten ksindl šel sedět.

Nedávno jsem někde četla, kolik je nahlášených znásilnění. Úplný miminum z toho počtu, co se stane. A asi se tomu ani nedivím. Ženským se nevěří, chlapi to zlehčujou, policejní prezident vykládá, jak si to ženský vymejšlej. :cert:

Nedávno jem psala stížnost na řidiče autobusu, kterej vezl moji patnáctiletou dceru a měl na ni blbý kecy. Jeho nadřízený mi odpověděl, že řidič odmítá, že by na ni měl nemístný poznámky, jenom komentoval její vyspělost, protože chtěla jízdenku do 18 let. Ty vole, to si nemohl říct o občanku místo komentování jejich prsou? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3709
31.8.23 21:43
@dicentra píše:

Ano přesně tak…Děkuji za připomenutí této legendární epizody, komentáře pod ní bylo velmi úlevné číst, je fajn zjistit, že jediná nemám narcistní psychopatickou matku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
31.8.23 21:53
@inkakřivák píše:
Asi ten soudce má taky potíže s rovnováhou. Je to hnus. Ale při trošce štěstí se spoluvězni dozvědí, zač tam je. A pak si užije. A dobře mu tak.

On dostal podmínku, pokud to správně chápu. Do basy nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3709
31.8.23 22:09
@PetraJ píše:
Tohle je něco strašnýho. :cert: Ono i hromada sériových vrahů žila řádně, jen občas si zaskočili někoho zabít. :cert: A exces je podle mě něco, co se stane jednou, ne šestkrát. Vsadím se, že kdyby to soudila žena, že by ten ksindl šel sedět.

Nedávno jsem někde četla, kolik je nahlášených znásilnění. Úplný miminum z toho počtu, co se stane. A asi se tomu ani nedivím. Ženským se nevěří, chlapi to zlehčujou, policejní prezident vykládá, jak si to ženský vymejšlej. :cert:

Nedávno jem psala stížnost na řidiče autobusu, kterej vezl moji patnáctiletou dceru a měl na ni blbý kecy. Jeho nadřízený mi odpověděl, že řidič odmítá, že by na ni měl nemístný poznámky, jenom komentoval její vyspělost, protože chtěla jízdenku do 18 let. Ty vole, to si nemohl říct o občanku místo komentování jejich prsou? :cert:

8o 8o co prosím?? Hnala bych to dál a výš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
31.8.23 22:36
@dicentra píše:
Tohle jsem vůbec nepobrala a hlavně vysvětlení „žil spořádaně a bezúhonně“, no tak to doprde/e asi ne, když zneužil 6 dětí :poblion: A ještě nechápou, že to dehonestuje oběti, které pak vlastně nemají důvod tohle hlásit :cert:

Tak to mě podrž. Někdo si jde sednout natvrdo za mnohem méně nebezpečný ( teď mě nenapadlo lepší výraz) čin a třeba taky žil bezúhpnně a spořádaně, že ano a tenhle pra…sák dostane podmínku? Jako co to je? Svět se v p…l obrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
1.9.23 01:02
@cecetka píše:
Tohle snad napravi a uchyl dostane trest, jaky zaslouzi. :cert:

Kdo to napravi? Tam uz odvolani neni mozne. Je to schvalena dohoda o vine a trestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26905
1.9.23 06:04
@veria píše:
Kdo to napravi? Tam uz odvolani neni mozne. Je to schvalena dohoda o vine a trestu.

Neznam trestni zakonik, ale v pravu obecne plati, ze lze vyuzit jak radnych, tak mimoradnych opravnych prostredku. V tisku se pise, ze tato dohoda projde revizi, tak se snad pouziti mimoradneho opravneho prostredku vyuzije a dohoda bude zrusena. 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová