Pozvání na svatbu - nový přítel

71
30.8.23 15:30

Pozvání na svatbu - nový přítel

Ahoj,

mám 14 dní nového přítele a jeho kamarád bude mít za měsíc svatbu. Byl pozvaný když jsme se ještě neznali, takže logicky měl pozvání jen on, teď jsem ale dostala prý pozvání i já a chtěl by, abych šla jako jeho doprovod. Šly byste po takto krátké době, když tam nikoho neznáte? Jsem dost introvertní typ, on tam bude mít spousty kamarádů, já vůbec nikoho. Na druhou stranu nevím, zda není neslušné ho odmítnout a nechci ho tím nějak ranit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
30.8.23 15:37
@badmm píše:
Ahoj,mám 14 dní nového přítele a jeho kamarád bude mít za měsíc svatbu. Byl pozvaný když jsme se ještě neznali, takže logicky měl pozvání jen on, teď jsem ale dostala prý pozvání i já a chtěl by, abych šla jako jeho doprovod. Šly byste po takto krátké době, když tam nikoho neznáte? Jsem dost introvertní typ, on tam bude mít spousty kamarádů, já vůbec nikoho. Na druhou stranu nevím, zda není neslušné ho odmítnout a nechci ho tím nějak ranit.

Já bych šla, ale já nejsem introvert a seznamovat se s cizími lidmi mě baví. Taky se zadáčo nadlábnout a napít, s tím problém rozhodně nemám :lol: Ale pokud ti ta představa není příjemná, myslím, že není neslušné odmítnout, třeba i s tím, že bez tebe si to lépe užije, se svými starými přáteli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34263
30.8.23 15:44
@badmm píše:
Ahoj,mám 14 dní nového přítele a jeho kamarád bude mít za měsíc svatbu. Byl pozvaný když jsme se ještě neznali, takže logicky měl pozvání jen on, teď jsem ale dostala prý pozvání i já a chtěl by, abych šla jako jeho doprovod. Šly byste po takto krátké době, když tam nikoho neznáte? Jsem dost introvertní typ, on tam bude mít spousty kamarádů, já vůbec nikoho. Na druhou stranu nevím, zda není neslušné ho odmítnout a nechci ho tím nějak ranit.

Já bych šla, koho neznáš, toho poznáš. Ideální situace k seznámení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
30.8.23 15:46

Po 14 dnech vztahu bych se asi na svatbu úplně necpala, přišla bych si tam dost nepatřičně :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
30.8.23 15:49
@PepiKo píše:
Po 14 dnech vztahu bych se asi na svatbu úplně necpala, přišla bych si tam dost nepatřičně :oops: :mrgreen:

ona se tam necpe, oni ji tam pozvali. šla bych tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
30.8.23 15:51

Pokud je svatba ted někdy, nesla bych.

Pokud jr za pul roku a ty do te doby poznas aspon nekoho z te party, tak bych sla.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
30.8.23 16:00
@badmm píše:

Mne by to potesilo, ze to se mnou nejspis mysli vazne, kdyz me bere na svatbu coby ofiko partnerku. Nikoho jeste neznas, ale je to idealni prilezitost se se vsemi seznamit, aniz bys byla stredem pozornosti, takze pro introverta znacka ideal bych rekla. Normalne jdi a uzij si to. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6956
30.8.23 16:01

Šla bych. A po obřadu, na party, když tě to nebude bavit, tak můžeš vždycky jít domů dřív… teda pokud to není někde úplně mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
30.8.23 16:09
@andrasteia píše:
Pokud je svatba ted někdy, nesla bych.Pokud jr za pul roku a ty do te doby poznas aspon nekoho z te party, tak bych sla.

To je stejne zajimave, jak to lide vnimaji ruzne. Nedavno tu byla diskuse o tom, ze si sestrenice chce vzit s sebou na svatbu noveho pritele, ale nevesta se zenichem trvaji na tom, ze se typek ma prijit nejdriv aspon predstavit. Tady je nova pritelkyne pozvana coby +1, ale udajne se nehodi, aby sla, dokud se s nimi do par mesicu nejdriv neseznami. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10279
30.8.23 16:15

@badmm Pokud tě tam chce a je to tak domluvené se svatebčany, tak jdi. Je to i pro tebe příležitost poznat jeho okolí, jeho chování ve společnosti atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
30.8.23 16:39
@Karamba2020 píše:
ona se tam necpe, oni ji tam pozvali. šla bych tam

To cpaní bylo samozřejmě myšleno trochu s nadsázkou, cist umím, takže vím, ze je zvaná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
30.8.23 16:42

Asi to bere vazne, kdyz te tam chce, byla by skoda to odmitnout.
Tak holt trochu vystoupis ze sve komfortni zony, aspon poznas jeho kamose, poznas jak se pritel chova mezi lidmi, jak se mezi lidmi chova k tobe, uzijes si zranici, tancovacku a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
30.8.23 16:49

Šla bych. Já šla na svatbu partnerovo sestřenice po ani ne 2m vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.8.23 16:59

Ne, nešla bych. Přijde mi nevhodné jít na svatbu lidem, které jsem v životě neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17818
30.8.23 17:03

My měli jako první rande rovnou akci s celou jeho partou, nemelo to chybu. Poznali jsme se tak nějak nenásilně, samozřejmě se věnoval v 1. řadě mně, ale bavil i s nima normálně, mě ty holky hned vzaly mezi sebe, takový to „pojď na panáka“, zatímco s bývalým i když jsem byla už rok, jsem na svatbu jeho bratrance pozvaná nebyla, chtěl tam jen rodinu. Moc se nevídali a ten bratranec nejspíš třeba ani nevěděl, že on někoho má, no trochu to zamrzelo, nevim už jestli se ho třeba ex na doprovod zeptal nebo to ani nezkusil, byl předtím tyden pryč a ještě pak celý víkend…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová