Dědictví po zemřelé babičce

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
101920
3.5.25 11:35
@Monchichik píše: Více

Pokud to bylo pred datem umrti, tak klidně může.

• načítám...
3847
3.5.25 11:35
@Anonymní píše: Více

To je zas pohádka.

• načítám...
24765
3.5.25 11:36

To ti nikdo nebere. Ale o pohřeb a byt ses nepostarala, tak teď neobviňuj lidi, co to udělali za tebe, že jsou zloději, navíc bez důkazu. Mohla sis to ohlídat, kdybys chtěla. Navíc nemůžeš vědět, co tam bylo, když jsi tam nestrčila x let nos, sorry.

• načítám...
Anonymní
3.5.25 11:37

@Monchichik uznávám, byla. Já jsem na tyhle věci prostě jelito :roll: nenapadlo mě, jak to jednou bude důležité. Jenom dodám, že minulý rok si babička stěžovala, že ji ze šuplíku zmizelo 3000 Kč. Odkázala jsem ji na policii ale babička to nakonec odmítla řešit. Jen mi oznámila, že se jí akorát vysmějí, že už si toho moc nepamatuje a odmítla se o tom dál bavit. Snažila jsem se jí přesvědčovat dlouho ale nemělo to žádnou cenu. :roll: Těžko říct, jestli to byla pravda, nebo ty peníze založila někam jinam :nevim:

• Upravit
6626
3.5.25 11:38

Ty kokos…. Mně nezvedat dva dny telefon babička se kterou si denně volám, tak volám na policii, aby to prověřila, protože se o ni bojím a vím, že by se mohlo stát, že v bytě upadla a nemůže se zvednout, je po mrtvici nebo mrtvá. Obvolávat nemocnice je nesmysl, protože informaci stejně dát nesmí. Zakladatelka je buď úplná jalovice nebo troll nebo lže, jak když tiskne.

• načítám...
Anonymní
3.5.25 11:39

@lucad77 já jsem nikoho zlodějem nenazvala nýbrž se zeptala, jestli se to hlásí notáři. A dle všeho to bylo babičky přání, aby pohřeb vyřizovala ona.

• Upravit
Anonymní
3.5.25 11:40

@Sadman jasně, protože víš jak to bylo :potlesk:

• Upravit
24765
3.5.25 11:41

No přímo ne, ale už v úvodním příspěvku dost naznačuješ. Jak víš, že tam bylo zlato? Ty jsi ho viděla?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová