Dej mi pokoj !! Říkáte to dětem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11955
17.6.14 15:14

My jsme nedávno hráli hru, že já budu syn a on tatínek. Kluk si lehl k televizi a dělal že spí :mrgreen: Když byl maminka, tak říkám tak šup šup co dělají msminky… „říkají - no jo furt, dyť už jdu…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
17.6.14 15:16

@eumedon To byl vtip…moje dcera je v pubertě…

• Citovat
  • Upravit
19811
17.6.14 15:18

„Dej mi pokoj“ nebo „neotravuj“ mi přijde přiměřené na nějakého pouličního somráka, když už nic jiného nezabírá, ale ne na vlastní dítě. Asi tak.

Ale každý to má nastavené jinak a jak ti rodiče mluví s dětmi, tak děti budou mluvit s nimi. U nich doma to prostě takto bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
17.6.14 15:19

Tak teď jsem zjistila, že na emiminu jsou skoro samé supermatky, které dětem neřeknou žádné špatné slovíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19811

@Jitka1976 Aha, no, puberty se taky hrozím. Čeho se dočkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
@wobludka píše:
My jsme nedávno hráli hru, že já budu syn a on tatínek. Kluk si lehl k televizi a dělal že spí :mrgreen: Když byl maminka, tak říkám tak šup šup co dělají msminky… „říkají - no jo furt, dyť už jdu…“

Jooo, to dělá moje neteř, ona je maminka a my jsme děti. To se člověk dozví věcí, jak to chodí u nich doma. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15225
17.6.14 15:20
@eumedon píše:
„Dej mi pokoj“ nebo „neotravuj“ mi přijde přiměřené na nějakého pouličního somráka, když už nic jiného nezabírá, ale ne na vlastní dítě. Asi tak.

Jo, tohle je dobré shrnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
17.6.14 15:22
@eumedon píše:
@Jitka1976 Aha, no, puberty se taky hrozím. Čeho se dočkám.

mám to za sebou, a řeknu ti, že to opravdu někdy nebylo lehký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
17.6.14 15:23
@mojmira píše:
Tak teď jsem zjistila, že na emiminu jsou skoro samé supermatky, které dětem neřeknou žádné špatné slovíčko

Tak jsem konečně taky supermatka. :pankac: Protože se snažím chovat ke svým blízkým s úctou. Já bych prostě „dej mi pokoj“ neřekla ani dospělému, pokud by mi teda neubližoval nebo to nebylo v legraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
17.6.14 15:24
@mojmira píše:

Proč bych jim měla říkat špatná slovíčka? :-)

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
17.6.14 15:27
@Ukulina píše:
Tak jsem konečně taky supermatka. :pankac: Protože se snažím chovat ke svým blízkým s úctou. Já bych prostě „dej mi pokoj“ neřekla ani dospělému, pokud by mi teda neubližoval nebo to nebylo v legraci.

„Dej mi pokoj“ říkám automatiky chlapovi, když po mně chce přinést čisté oblečení do koupelny. Strašně mě s tím točí, že si ho nevezme rovnou, když tam jde. Ale pokaždý mu to jako správná submisivní manželka navzdory těmto „asertivním“ řečem donesu. :? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
505
17.6.14 15:32

Ja si myslim, ze tohle urcite jednou rekne kazda matka a nikdo mi nevymluvi, ze to v zivote svemu ditku nerekl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
17.6.14 15:38

Jestli to budu někdy říkat dětem netuším, ale já to občas řeknu příteli, když mě pořádně na.ere a furt do mě reje :mrgreen: Jinak mě to máma občas taky řekla, ale u ní se tomu moc nedivím, byla na všechno sama a kolikrát nebyla daleko od zhroucení. Asi sem to od ní pochytila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.14 15:41

@eumedon
Přesně to si myslím - jak se my rodiče chováme k dětem, tak se ony chovají k nám :- )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
17.6.14 15:43
@ncc1701 píše:
„Dej mi pokoj“ říkám automatiky chlapovi, když po mně chce přinést čisté oblečení do koupelny. Strašně mě s tím točí, že si ho nevezme rovnou, když tam jde. Ale pokaždý mu to jako správná submisivní manželka navzdory těmto „asertivním“ řečem donesu. :? :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Po mě se chce ještě ručník, pití, kapesník a nejlépe nějakou ňamku :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí