Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
5 let s nekolikamesicni pauzou. Nebyli jsme kompatibilni a me porad v hlave strasilo, jestli o neco neprichazim. Pak jsem si uzila bezstarostny singl rok a poznala manzela, se kterym jsme uz 7 let a mame dve deti ![]()
@slivovickapalena píše:
Takže se to stává častěji
Taky držím palce, ať to vydrží!
Určitě ano. Už jsme tři roky manželé. I vám přeji, ať to vydrží a jste spokojení. ![]()
První láska od 12 do 14, pak jsem potkala manžela a jsme spolu od mých 14, letos mi bude 30. ![]()
@andelka83 píše:
No.. bavíme se o lásce, ne sexu. Takže záleží, jestli v tom byly city, zamilovaní, z obou stran.
Pokud by se první láska počítala takhle, pak moje první láska trvala 3 roky a potkali jsme se v první třídě ZŠ, když nám bylo 6.
Já osobně mám ale trochu jiná pravidla na počítání první lásky - takže 14 let. Po 14 letech moje první láska skončila a jsem za to moc rád, byla to jen iluze. (Toltékovské „mitote“. Poznali jsme se jako děti, jí bylo 10.) Dospělé vztahy se dělají jinak, manželství funguje jinak. Nicméně… užijte si první lásku naplno!
Je nádherná! ![]()
@Montauk_INTJ no, tak já bych to ještě upravila na jinou než dětskou.
@andelka83 píše:
@Montauk_INTJ no, tak já bych to ještě upravila na jinou než dětskou.
A když se ti dva poznají třeba v 10 letech, a později spolu 20 let žijí, bydlí, založí rodinu… Je to nebo to není dětská láska?
![]()
Jsme spolu 6 let, z toho 5 let manželé. Tento rok jsme čekali první dítě, bohužel jsme se o něj přišli, v 6. měsíci mu přestalo bít srdce. Myslím, že nás ta smutná událost spíš posílí a jednou se snad dítěte dočkáme.
@Montauk_INTJ píše:A když se ti dva poznají třeba v 10 letech, a později spolu 20 let žijí, bydlí, založí rodinu… Je to nebo to není dětská láska?
![]()
Je to obojí, dětská i skutečná první.
@whitemirror píše:
Jsme spolu 6 let, z toho 5 let manželé. Tento rok jsme čekali první dítě, bohužel jsme se o něj přišli, v 6. měsíci mu přestalo bít srdce. Myslím, že nás ta smutná událost spíš posílí a jednou se snad dítěte dočkáme.
Taky se nám to stalo, v 5 měsíci, náhle. Stmelilo nás to a posílilo. Malej se narodil přesně rok na to. Taky se dočkáte, určitě 🍀