Demence dospělých

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8566
27.3.12 11:15
@Lynette píše:
Jak to vím že tam není přechodně? To je jednoduché - copak by mohli takovou blbku zaměstnat jinde? Jasněže je blbá - vždyť ona vstala od kasy úplně zbytečně, dětem nepomohla, nic neudělala, jen zdržovala. Co to její jednání mělo za smysl to teda nevím.

Lynette promiň ale ty si fakt úplně mimóza :lol: . To by mě fakt zajímalo kde takovou xxx (blbku jakty říkáš nepoužiju :mrgreen: )zaměstnali? Jaké je tvé povolání?

• načítám...
8996
27.3.12 11:16
@Anonymní píše: :mrgreen:
PRodavačky pomstěny :mrgreen: :pankac:Já za kasou dělala taky a VŠ mám dvě :jazyk:

A proč už tam neděláš když je to taková kreativní práce při které se člověk může rozvíjet a učit se stále něco nového, kde se můžeš skutečně realizovat? Takové zaměstnání snů a ty jsi ho opustila?

Příspěvek upraven 27.03.12 v 11:16

• načítám...
13943
27.3.12 11:16
@Baba píše:
Mě teda z tohohle a z tvých jiých příspěvků plyne, že seš prodavačka :think:
:lol: :lol: :lol:
@Lynette píše:
Jak to vím že tam není přechodně? To je jednoduché - copak by mohli takovou blbku zaměstnat jinde? Jasněže je blbá - vždyť ona vstala od kasy úplně zbytečně, dětem nepomohla, nic neudělala, jen zdržovala. Co to její jednání mělo za smysl to teda nevím.

Já prostě nepochopím, jak si můžeš dovolit urážet někoho, koho neznáš a v životě jsi ho neviděla a nepřišla s ním do kontaktu!! Možná že ta paní má nižší IQ než ty, ale to ti nedává právo takhle o ní mluvit. Ať je jaká chce. Já ji nechci obhajovat, taky by se mi její jednání nelíbilo a být tam, zachovala bych se stejně jako zakladatelka, možná bych ji i víc sprdla jak se znám. Jde ale o to, jak se chováš ty. Neuvěřitelné. Taky bych o tobě mohla napsat, že jsi blbá, ale nenapíšu. Neznám tě a nemůžu vědět, jestli blbá jsi nebo nejsi. I když se mi tvoje chování nelíbí.

• načítám...
1aktak1
27.3.12 11:20

Teda, nestačím koukat ;-) tak já studuju VŠ a prodávám dětskou obuv u toho. A rozhodně si teda blbá nepřipadám :think:
Na pozici prodavačky pracují i ženy se vzděláním nebo si snad myslíte, že by bylo lepší aby seděly doma a bez práce? Ano, jsou prodavačky, které nespočítají ani prsty na své ruce, ale házet je všechny do jednoho pytle? :poblion:

• Upravit
3412
27.3.12 11:21

Blbci jsou i na vysokých postech. Např. naše poslanecká sněmovna :mrgreen:

• načítám...
8996
27.3.12 11:23
@PetiteFillette píše:
Já prostě nepochopím, jak si můžeš dovolit urážet někoho, koho neznáš a v životě jsi ho neviděla a nepřišla s ním do kontaktu!! Možná že ta paní má nižší IQ než ty, ale to ti nedává právo takhle o ní mluvit. Ať je jaká chce. Já ji nechci obhajovat, taky by se mi její jednání nelíbilo a být tam, zachovala bych se stejně jako zakladatelka, možná bych ji i víc sprdla jak se znám. Jde ale o to, jak se chováš ty. Neuvěřitelné. Taky bych o tobě mohla napsat, že jsi blbá, ale nenapíšu. Neznám tě a nemůžu vědět, jestli blbá jsi nebo nejsi. I když se mi tvoje chování nelíbí.

Ježišmarjá! To že je to blbka je můj názor. Ano, můžu to napsat jinak aby měla tvoje dušička pokoj. Třeba že mi její jednání přijde nesmyslné a že to na mě dělá dojem že paní nebyla při smyslech a tak bych si z toho těžkou hlavu nedělala. Já jsem ale zvyklá mluvit jak mi zobák narost a nebudu to tu opisovat na x řádcích jen aby někdo nezačal vyskakovat jak čertík ze škatulky a nechytal mě za slovo.

• načítám...
Lenkaamimi
27.3.12 11:23

podle mě jí prostě blbost koukala z očí a vytočilo mě, že moc dobře věděla, že těm holkám nepomůže. já jsem na ní vyjet nechtěla, protože jsem už v sedmém měsíci a já se pak vždycky jen vynervuju, takže jsem rychle vyšla ven, že s holkama mrkneme na to tel. číslo a že bych tam brnkla a domluvila se, že by těm holkám tu pětikačku např. nechal na kase v drogérii, což nevím, jestli je ok, ale nějak by jsme se domluvili, i ohledně toho, aby se chlap domluvil s drogerii na postupu, v případě, že děti budou chodit opruzovat dovnitř, že se něco zaseklo. no tak jim chlap proplatí těch pár telefonů a péči no. každopádně

1. děti by měli volný automat
2. chlap by nepřišel o ryto
3. holky by nepřišly o iluze, že věci nejdou řešit a do budoucna by se leckde třeba i mrkly, jestli někde vidí vizitku, když chtějí řešit problém.

jenže holky už tam nebyly, automat stál ucpanej a bůhví kolik dětí baba ještě sprdne, co jí tam vlezou a budou chtít, aby to řešila.

• Upravit
27259
27.3.12 11:24
@Miarei píše:
Blbci jsou i na vysokých postech. Např. naše poslanecká sněmovna :mrgreen:
:D:D:D
hele u nás v práci dělala doktorka a ta teda taky zrovna výkvět inteligence nebyla :D
  • načítám...
Naima
27.3.12 11:26
@Lynette píše:
Já ale nikým neopovrhuju a ani se nad nikoho nepovyšuju. Moje máma byla prodavačka a můj přítel je skladník. Je ale pravda že matematický příklad z gymnázia nespočítá ani jeden z nich co si budeme namlouvat, že? Prostě né každý má na to hlavu a vztekejte se jak chcete, je to prostě tak. A z toho plyne, že když mi zapadne do automatu mince tak je lepší poradit si sám než se ptát prodavačky - tohle jsem pochopila díky mnoha zkušenostem s blbými prodavačkami a ty dvě malé holky to brzy taky pochopí.

Božíčku, já sice zastávám profesi, která je na pomyslné profesním žebříčku určitě daleko výš než prodavačka nebo skladník, ale matematický příklad z gymnázia nespočítám taky. Z toho plyne co? Maximálně to, že to ke své práci ani ke svému životu nepotřebuji a možná taky to, že nemám talent na matematiku. Rovnou odsuďme chirurgy, kteří si ve svém volnu také nepropočítávají goniometrickou rovnici :lol: .

• Upravit
8566
27.3.12 11:26

@Lynette přeskočila si můj příspěvěk :mrgreen: . Kde někoho jako si Ty zaměstnali? Jaké je tvé povolání?

• načítám...
Lenkaamimi
27.3.12 11:27
@1miss1 píše:
Teda, nestačím koukat ;-) tak já studuju VŠ a prodávám dětskou obuv u toho. A rozhodně si teda blbá nepřipadám :think:
Na pozici prodavačky pracují i ženy se vzděláním nebo si snad myslíte, že by bylo lepší aby seděly doma a bez práce? Ano, jsou prodavačky, které nespočítají ani prsty na své ruce, ale házet je všechny do jednoho pytle? :poblion:

prosím Tě nikdo neřekl, že prodavačky jsou blbé. jen některé. stejně tak některý vš jsou blbí. to si tady dělají holky prodavačky samy, že startují.

ale jako holky já to tu už vysvětluju poněkolikáté a vy jste tedy asi opravdu úplně blbé, když tady takhle brojíte, jak prdlý. :nevim:

• Upravit
Lenkaamimi
27.3.12 11:27
@Kallkapa píše:
@Lynette přeskočila si můj příspěvěk :mrgreen: . Kde někoho jako si Ty zaměstnali? Jaké je tvé povolání?

prosím Tě Ty se vzpamatuj. co blázníš ? a provokuješ ?

• Upravit
29
10219
27.3.12 11:28

To má spíš co dělat s chováním jedince než IQ.Mě sprdla prodavačka u pásu v Hypernově,že jsem ji mohla jogurty naskládat dle druhu k sobě 8o ,naštvaným tonem , tak taky padesátnice.Jsem ji odvětila,že za to je placená ona a ne já.Mimochodem jsem taky prodavačka a tohle bych si nedovolila ani k dětem.

• načítám...
1aktak1
27.3.12 11:29

Ano, i ti co mají VŠ jsou někteří na palici. Ale zrovna Lynette hodila všechny prodavačky do jednoho pytle. A věř, že kdybych ted neprodávala, ozvu se taky. Protože mi přijde vážně ubohé urážet někoho proto, že dělá prodavačku. Lepší než sedět doma na zadku a nedělat nic.

• Upravit
8566
27.3.12 11:29
@Lenkaamimi píše:
prosím Tě nikdo neřekl, že prodavačky jsou blbé. jen některé. stejně tak některý vš jsou blbí. to si tady dělají holky prodavačky samy, že startují.ale jako holky já to tu už vysvětluju poněkolikáté a vy jste tedy asi opravdu úplně blbé, když tady takhle brojíte, jak prdlý. :nevim:

Jasně všichni jsme tady úplně blbí :mrgreen: (Prodavačku nedělám a nikdy jsem nedělala, ale jak se vy dvě tady vyjadřujete se mi opravdu nelíbí). Co děláš ty milá Lenko? Pochlubila ses prací sestry o sobě ses nějak zapomněla zmínit.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová