Demence dospělých

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
byron
27.3.12 16:18
@Lynette píše:
Baba: Neříkám, že všechny prodavačky jsou hloupé ale většina z nich ano, když má totiž člověk na víc tak nesedí za kasou celý svůj život. Na takové pozici málokdy najdeš člověka co by vystudoval VŠ, je průbojný a ochotný dělat něco navíc zadarmo.

Primin ale ty jsi hloupá, tohle mě fakt naštvalo!

• Upravit
13674
27.3.12 16:18
@1miss1 píše:
Lenkaamimi - a co na nás třeba podat trestní oznámení za ublížení na zdraví? Jako fakt nestačím koukat co tady v tom posledním příspěvku píšeš. 8o
:lol: už v jedný diskuzi upozornila jednu holčinu, aby na ní nepoužívala tolik vykřičníků, že poprosí admina, aby to pohlídal :lol: , já už se nedivim tady ničemu :lol:
  • načítám...
8566
27.3.12 16:20
@Lenkaamimi píše:
stojím si za svým, že tady došlo opravdu k napadání mé osoby, kdy jsem několikrát dávala najevo, že to tak jak mi píšete nemyslím a i po mém shrnutí se po mě lidi vozí, že nevychovaný výkřik a výsměchy a tleskání příspěvku, kde se mi někdo směje, že jsem nedokázala odejít, i když jsem chtěla, dále další vysmívání po tom, co jsem se začala v klidu bavit o barvě nehtů.

já opravdu prosím o posouzení situace adminem, až si udělá chvilku času, protože tolik s**ček, co tu na mě bylo naházeno, přitom já se celou dobu vyjadřuju slušně a vše uvádím neustále na pravou míru, že nebyl můj záměr někomu ublížit, nebo hanět něčí zaměstnání.

obávám se, že tato diskuze vykazuje známky internetové šikany, kde já se nyní cítím traumatizována. a těhotná. takže to tedy opravdu ne.

nerada bych tedy měla nějaké následky, ráda bych to řešila.

Cítíš se být traumatizována a nechceš aby diskuze zanechala následky na tvém těhotenství tak prosíš o prošetření? 8o V tom případě je to s Tebou horší než jsem myslela a dala si právě jasně najevo, že slovo dement z tvých úst na jinou osobu je naprosto neoprávněné. Přestaň být vztahovačná, nevíš co to je šikana? Já se zepatla, jaké má lynette povolání a tys mi napsala, že ze mě sálá zloba, měla bych snad napsat, že mě šikanuješ? :lol: . Holka od toho jsou diskuze - aby se diskutovalo, asi na to nejsi zvyklá ale někdo může mít i jiný názor než Ty. A v případě, že začneš označovat Tobě neznámé osoby za dementy, je více než pravděpodobné, že ten opačný názor bude mít většina. Jestli si z toho traumatizovaná a obáváš se, že po přečtení této diskuze můžeš mít zdravotní komplikace, tak co tu ještě děláš? :nevim:

• načítám...
LouLou
27.3.12 16:24

vypnete ty internety a bezte si vyvetrat hlavu na cerstvej vzduch :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
8996
27.3.12 16:26

Mně by jen zajímalo co z toho ty dotyčné mají že do člověka šijou, rejpaj, chytají ho za každý slovo a pijou mu krev - že by orgasmus? Holky, povězte, proč to děláte? Dělá vám dobře do člověk rejpat a štvát ho? Přece umíte česky a umíte číst a snad i nějakou tu synapsi v mozku máte, takže přece musíte chápat že tady nikdo neřekl že jsou všechny prodavačky hloupé. :roll: Přesto tady o tom neustále žvaníte a osočujete mně a zakladatelku a to jen kvůli slovnímu spojení blbá prodavačka a slovu dementní. Vůbec nechápu co z toho máte. Jste grafomanky a musíte napsat na každé nelichotivé slovo 100 řádků? Nebo chcete aby zakladatelka potratila? O co vám jde? Pokud chcete diskutovat na téma jak jsou prodavačky inteligentní, tak si na to téma založte novou diskuzi a necpěte to sem. Všechno až na pár příspěvků je mimo téma!

• načítám...
1aktak1
27.3.12 16:31

Lynette - ted jsi na to kápla. Všem nám jde o to, aby Lenka potratila :palec: Jsi vážně geniální ;-) Nejste náhodou trochu přecitlivělé a nepřeháníte to? To s tím potratem, to je teda síla.

• Upravit
2693
27.3.12 16:33

Ta toto se již trochu zvrhlo na telenovelu šílenosti. Doufám, že je Lenka v pořádku, diskuze je od slova diskutovat, v té většinou padají různé názory, důležité je stát si za nimi a umět argumentovat. Nesmíš to brát osobně, to je taky důležité naučit děti.

• načítám...
8996
27.3.12 16:33
@1miss1 píše:
Lynette - ted jsi na to kápla. Všem nám jde o to, aby Lenka potratila :palec: Jsi vážně geniální ;-) Nejste náhodou trochu přecitlivělé a nepřeháníte to? To s tím potratem, to je teda síla.

Já se jen ptám proč to děláte. Ale odpovědi se asi nedočkám že?

• načítám...
8566
27.3.12 16:34

Promiň Lynette ale jestli si lenka myslí, že z této diskuze může potratit, tak tím, že jí čte úmyslně ohrožuje zdraví svoje i dítěte. Takže místo trestního oznámení na nás by bylo možná víc na místě navštívit psychologa. Člověk, který má rozum nedělá věci, které si myslí, že škodí mu a jeho dítěti, tak nevím o čem se tady bavíme. O potratu z diskuze jsem ještě neslyšela, ale když si to myslím, že z diskuze potratím tak do ní snad nelezu ne?

• načítám...
8996
27.3.12 16:35

Ptám se proč to děláte a co z toho máte. Odpoví mi někdo?

• načítám...
18305
27.3.12 16:36

Kallkapa: to bude asi něco podobného, jako když kuřák v USA žaluje tabákový koncern Phillip Morris… :mrgreen:

• načítám...
1aktak1
27.3.12 16:36

A co děláme? Nesouhlasíme s Vaším názorem, stejně tak vy nemusíte souhlasit s naším. Diskutujeme, to děláme… A proč? Protože je to diskuze, kde se vyjadřují názory, jak souhlasné tak nesouhlasné. Možná některé naše výroky byly méně vhodné (což teda si moc nemyslím), ale ty Vaše byly docela drsný.

• Upravit
8566
27.3.12 16:37
@Lynette píše:
Ptám se proč to děláte a co z toho máte. Odpoví mi někdo?

A na co Ti máme Lynette odpovědět? Proč máme svůj názor? Protože máme mozek? A bývá to tak? Že ten kdo má mozek, tak uvažuje a myslí si? Nechápu Tě.

• načítám...
29350
@Lynette píše:
Ptám se proč to děláte a co z toho máte. Odpoví mi někdo?

A můžeš být konkrétnější a upřesnit, kdo konkrétně tady co tak strašného dělá?

• načítám...
LouLou

kdyz uz tomu tedy rikate diskuze,najdete si pravidla konstruktivni diskuze.Protoze jinak to je jen zvaneni, napadani a urazeni se a plany kecy

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová