Demence dospělých

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1aktak1
27.3.12 16:56

Odpověd jsi nedostala, protože nikdo nedělá nic, čím by mohla potratit ;-)

• Upravit
8996
27.3.12 16:57

1miss1: Proč třeba ty jsi taková rýpalka? Co z toho máš? Proč se navážíš do mě a do zakladatelky?

• načítám...
1aktak1
27.3.12 17:00
@Lynette píše:
1miss1: Proč třeba ty jsi taková rýpalka? Co z toho máš? Proč se navážíš do mě a do zakladatelky?

Nemyslím si, že jsem rýpalka. Odpovídám na Tvé otázky a dovolila jsem si nesouhlasit s názory, které máte. Nejsem typ člověka, který by sklopil ocas a mlčel jen proto, že má jiný názor. Nedělám to z důvodu, abych z toho něco měla. Jen vyjadřuji svůj názor, bohužel jiný než je ten Váš.

• Upravit
8566
27.3.12 17:01

Lynette já mám pár posledních stránek dojem, že jediný kdo tady z toho dělá „slepičárnu“ si ty s tvými nesmyslnými otázkami.. Co by člověk měl asi mít z toho, že diskutuje v diskuzi?

• načítám...
marra
27.3.12 17:02

@Lynette

Ja ti odpovim- jo mam z toho vseho tady orgasmus.  :jazyk:

Jinak super vyber nehtu :palec: Ale pozor at ten puch z toho laku neuskodi mmiminu,to bychom nerady.

• Upravit
12978
27.3.12 17:05

Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá..

Pro jistotu se jdu zeptat manžela, proč to probůh pořád dělám… :think:

(ty nejhloupější diskuze, jsou pravidelně ty nejzábavnější)

• načítám...
3419
27.3.12 17:08

No, Lynette a zakladatelka vyloženě nařkly, že prodavačky jsou blbé, neprůbojné a schopné dělat zadarmo a já nevím co ještě. Teď když jim ostatní daly jasně najevo svůj nesouhlas, tak najednou za svým názorem už nestojí :nevim:
Celé mě to přijde směšné, protože aby pak zakladatelka řekla, že s toho může pomalu potratit, to už je vrchol všeho 8o
To mě stačí, abych si udělala svůj úsudek, ale reprezentovat ho tady radši nebudu, abych nebyla nařčena z toho, že chci aby Lenka potratila.
Jinak jsem se smála reakci CoceLady, na to, že tu Lenka furt je, ale před tím několikrát psala, že odchází… Prostě mě to přišlo legrační a trefné.
Já vím, v těhotenství bývají hormony rozladěné, takže rada pro zakladatelku… Aby jsi měla klid, tak se radši do takových diskuzí nepouštěj, nemyslím to zle :kytka:

• načítám...
8996
27.3.12 17:08
@Kallkapa píše:
Lynette já mám pár posledních stránek dojem, že jediný kdo tady z toho dělá „slepičárnu“ si ty s tvými nesmyslnými otázkami.. Co by člověk měl asi mít z toho, že diskutuje v diskuzi?

Ten byl dobrej. Diskutujete v diskuzi jo? A kde se držíte tématu? Téma diskuze není intelegence prodavaček ani moje ani zakladatelkya o ničem jiném tu drtivá většina z vás nepíše. Založte si na to svou diskuzi a tam si o tom jak jsou prodavačky inteligentní a jak my dvě jsme hloupé pište třeba do smrti ale proč to cpete sem to nechápu.

• načítám...
Baslerinda
27.3.12 17:11

Kallkapa a Marra :mavam:

Nepřispívám, jen se královsky bavím nad tím, co některé dokážou vypustit z klávesnice :roll: smajl klepající si na čelo tu není … opravdu debata jak fík.

• Upravit
marra
27.3.12 17:11
@Lynette píše:
Ten byl dobrej. Diskutujete v diskuzi jo? A kde se držíte tématu? Téma diskuze není intelegence prodavaček ani moje ani zakladatelkya o ničem jiném tu drtivá většina z vás nepíše. Založte si na to svou diskuzi a tam si o tom jak jsou prodavačky inteligentní a jak my dvě jsme hloupé pište třeba do smrti ale proč to cpete sem to nechápu.

Lynnet sakra, tak uz priznej, ze tady s tou akci si zacala ty :nevim: My jsme se tio jen snazily vsechny vyvratit tvuj hnusny nazor na prodavacky :nevim:

• Upravit
marra
27.3.12 17:13
@Baslerinda píše:
Kallkapa a Marra :mavam:Nepřispívám, jen se královsky bavím nad tím, co některé dokážou vypustit z klávesnice :roll: smajl klepající si na čelo tu není … opravdu debata jak fík.

Zdarr kocko :mavam:

Ja jsem se ani zprvu nechtela zapojovat, ale to ze tady nekdo narkne vsechny prodavacky za blbky, to je maras jako.To je jak kdyby rekla,kazda sestricka je sadomasochistka,protoze odebira krev a ani u toho nemrkne :lol:

• Upravit
27007
27.3.12 17:17
@Lynette píše:
Baba: Neříkám, že všechny prodavačky jsou hloupé ale většina z nich ano, když má totiž člověk na víc tak nesedí za kasou celý svůj život. Na takové pozici málokdy najdeš člověka co by vystudoval VŠ, je průbojný a ochotný dělat něco navíc zadarmo.

holka ty jsi ubohá :poblion:

• načítám...
8996
27.3.12 17:18
@Crystal87 píše:
holka ty jsi ubohá :poblion:

Na to jak jsem ubohá si založ jinou diskuzi - tohle nemá s tématem nic společného a jen mě tím urážíš.

• načítám...
27007
27.3.12 17:21
@Lynette píše:
Na to jak jsem ubohá si založ jinou diskuzi - tohle nemá s tématem nic společného a jen mě tím urážíš.

ne to ty urážíš prodavačky víš o jejich životech kulový a budeš soudit????!!!!!to dělá jen ubožák!!!

• načítám...
marra
27.3.12 17:22
@Lynette píše:

Lynnet a precetla sis ,co si vlastne napsala?Proste musis cekat odezvu ,. navic tady holky prispivaji a maji rozhodne jine pozice ,nez prodavacka,jedina ty tady prodavacky kritizujes.Uvedmujes si,co ony vlastne maji za drinu?A ja potkala prodavacky a s vysokou skolou,svobodne matky,kterym nic jineho nezbylo a musela proste vzit tu praci za kasou,nebo vykladani palet.Fakt to neni o inteligenci.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová