Demence dospělých

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8996
27.3.12 16:38

Diskutujete na téma??? Ale téma není inteligence moje a zakladatelky. Téma ani není inteligence prodavaček! To vám nějak uniklo co?

• načítám...
1aktak1
27.3.12 16:38

Tak tedy máme pouze diskuzi a ne konstuktivní :palec:

• Upravit
1aktak1
27.3.12 16:39

Ale kdo začal s tím, že jsou prodavačky blbé? Hmmm?

• Upravit
8566
27.3.12 16:39
@Jura007 píše:
Kallkapa: to bude asi něco podobného, jako když kuřák v USA žaluje tabákový koncern Phillip Morris… :mrgreen:

Jojo Juro :palec: teď si na to kápnul..Nicméně to nemění nic na mém údivu..

• načítám...
18305
27.3.12 16:40

Děvčata, kdo se u komplu necítí dobře, ať jde na chvilku na sluníčko… já jdu taky. :mavam:

• načítám...
LouLou

a nez nekdo zalozi dizkuzi o tom co to konstruktivni diskuze je a pak tam resit na padesati strankach h…o,tak tady par zakladu, prosim:

Můžete vyjádřit jakýkoliv názor. Můžete napsat, že příspěvek je hloupý nebo povrchní, ale neměli byste totéž napsat o autorovi. Proč? To první je názor, na který máte právo. To druhé je urážka a na tu už právo nemáte.

Totéž platí o urážení dalších diskutujích. Můžete s někým nesouhlasit, ale nezesměšňujte a neironizujte ho. Naopak pokud se Vás dotýká jednání nějaké osoby, sdělte ji, jaké pocity to ve Vás vyvolalo. Formulujte své prohlášení podle vzorce „Když uděláš to a to, připadám si tak a tak…“.

Vyhněte se osobně laděným příspěvkům, ve kterých zpochybňujete něčí inteligenci nebo se jinak snažíte dokázat, jak je ten druhý hloupý.

Vyhněte se nasíracím příspěvkům". Tedy takovým, které nediskutují, a jejichž jediným cílem je někoho naštvat.

V diskuzi se držte původního tématu, pokud se v průběhu diskuze otevře problém jiný, otevřete si na něj jinou diskuzi.

Komentujte s chladnou hlavou, protože hlava vychladne, komentář zůstane žhavý a domino efekt následuje.

Nebojte se říkat nevím, pokud neznáte odpověď. Nikdo na světě nezná vše a nikdo nemá právo vás za neznalost čehokoliv vás kárat. Když něčemu nerozumíte, nebojte se zeptat.

Nezapomeňte, že cíl všech diskuzií a hádek by mělo být zlepšení konkrétního stavu věci. Nezapomínejte pro prostředky a efektivní formulace a originální či podle Vás Vaše vtipné příspěvky na cíl diskuze a dejte jasně najevo, čeho tím chcete dosáhnout. Člověk se může hněvat, ale přesto se může ovládat. A pokud cítíte, že začínáte ztrácet hlavu, omluvte se a odejděte a uklidněte se. Během přestávky zvládnete své pocity a potom se můžete vrátit k přerušené diskusi. Zjistíte, že je možné naučit se ovládat, protože ztráta sebekontroly je většinou způsobena strachem.

Než své příspěvky odešlete, přečtete si je po sobě. Někdy neškodí i vícekrát.

Není žádnou hanbou mlčet a nejste povinni se vyjadřovat k ničemu, k čemu se vyjadřovat nechcete.

• Upravit
1aktak1
@Jura007 píše:
Děvčata, kdo se u komplu necítí dobře, ať jde na chvilku na sluníčko… já jdu taky. :mavam:

Aby to to sluníčko ještě nezhoršilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
8996
27.3.12 16:43

1miss1: Pleteš si pojmy s dojmy. To není diskuze co tu předvádíte. To je skupina ženských co se snesly jak slepice a klovou a klovou, chytají za slovo a uráží a zesměšňují mě a zakladatelku - tady už se nediskutuje pěkně dlouho. Neustále nám nadáváte za něco co jsme ani jedna nenapsala a to je celé. A já se ptám proč! Jaký to má smysl? Co z toho máte a proč to děláte.

• načítám...
1aktak1
27.3.12 16:46

Lynette promin - ale aby někdo psal, že potratí kvůli diskuzi - to mi směšné vážně přijde ;)

• Upravit
8996
27.3.12 16:47
@1miss1 píše:
Ale kdo začal s tím, že jsou prodavačky blbé? Hmmm?

Já jsem s tím nezačala. Za to si můžete sami tím, že si vykládáte slovní spojení blbá prodavačka jakože jsou všechny prodavačky blbé. Když napíšu že tam byla blbá ženská pochopíte to taky tak že říkám že jsou všechny ženský blbý? Asi ne co? Já jsem to tady x krát vysvětlovala jak to bylo myšleno, i jsem tu jasně napsala jaký na to celé mám názor. A už mě to nebaví psát posté.

• načítám...
23505
27.3.12 16:49
@Jura007 píše:
Kallkapa: to bude asi něco podobného, jako když kuřák v USA žaluje tabákový koncern Phillip Morris… :mrgreen:

Ne, není a ty to víš. PM vědomě lhal, tvrdil, že jeho produkt je bezpečný a zdravotně nezávadný i když měl v rukách výzkumy, které potvrzovaly opak. Tady je to asi trochu o něčem jiným než *Hallo, vím, že tahle diskuse mi může primárně zvednou tlak, vystresovat, možná sekundárně způsobit něco, co může negativně ovlivnit moje dítě, snad i nedejbože nějaký komplikace … *

• načítám...
8996
27.3.12 16:51
@1miss1 píše:
Lynette promin - ale aby někdo psal, že potratí kvůli diskuzi - to mi směšné vážně přijde ;)

A proč mi to píšeš? J8 jsem nic takového nenapsala. Nebo ty neznáš význam otazníku a nerozlišuješ otázku od kladné oznamovací věty?

• načítám...
1aktak1
27.3.12 16:52
Ty jsi se na to ptala, jestli chceme, aby potratila. To se nepletu nebo pletu? Jsem si jistá, že ne ;-)
@Lynette píše:
A proč mi to píšeš? J8 jsem nic takového nenapsala. Nebo ty neznáš význam otazníku a nerozlišuješ otázku od kladné oznamovací věty?
  • Upravit
8996
27.3.12 16:55

1miss1: Ano to jsem se ptala a odpověď jsem na to nedostala. Snažím se přijít na důvod proč děláte to co děláte a diskuzí se to opravdu nazvat nedá.

• načítám...
3419
27.3.12 16:56
@LouLou píše:
vypnete ty internety a bezte si vyvetrat hlavu na cerstvej vzduch :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová