Demence dospělých

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Lenkaamimi
27.3.12 11:29
@lleennttiillkkaa píše: :D:D:D
hele u nás v práci dělala doktorka a ta teda taky zrovna výkvět inteligence nebyla :D

jojo doktorky se všeobecně při komunikaci označují jako pomalejší. každý má buňky na něco jiného.

• Upravit
3412

Ono také, milé dámy, záleží na tom, co považujete za inteligenci.
I člověk s hromadou titulů může být s prominutím blbej jak tágo a člověk, co vylezl ze základky může mít navrch.
Osobně dávám přednost přirozené inteligenci před „nabiflovanou chytrostí“

• načítám...
13943
@Lenkaamimi píše:
prosím Tě nikdo neřekl, že prodavačky jsou blbé. jen některé. stejně tak některý vš jsou blbí. to si tady dělají holky prodavačky samy, že startují.ale jako holky já to tu už vysvětluju poněkolikáté a vy jste tedy asi opravdu úplně blbé, když tady takhle brojíte, jak prdlý. :nevim:

Já jsem tě třeba pochopila, psala jsem, že bych se chovala stejně jako ty, nebo možná i víc bych ji sprdla.
Ale teď se teda budeme urážet tady přímo navzájem, kdo je víc blbý??? :roll:

• načítám...
1212
27.3.12 11:31
@Kallkapa píše:
@Lynette přeskočila si můj příspěvěk :mrgreen: . Kde někoho jako si Ty zaměstnali? Jaké je tvé povolání?
@Lenkaamimi píše:
prosím Tě Ty se vzpamatuj. co blázníš ? a provokuješ ?

@Lenkaamimi, mě by teda taky zajímalo, jaké je povolání @Lynette.
Jako prodavačka nepracuji a přesto mě příspěvky Lynette nadzvedávají ze židle.

• načítám...
8566
27.3.12 11:32
@Lenkaamimi píše:
prosím Tě Ty se vzpamatuj. co blázníš ? a provokuješ ?

Já provokuju? :mrgreen: Přečti si ještě jednou diskuzi.. To víš, že ani jedna nenapíšete co děláte, protože potom, jak jste „odsoudily“ prodavačky byste se musely stydět..

A teda ještě k úvodnímu dotazu - prodavačka mi dementní nepřijde ani trochu. Úplně obyčejně neochotná jako spousta jiných, že je dementní bych teda usoudila úplně z jiné situace než, že nechce dětem pomoct vydolovat pětikačku z dětského automatu. Neochotná možná i dost protivná. Ale dementní?

• načítám...
Lenkaamimi
27.3.12 11:32
@Kallkapa píše:
Jasně všichni jsme tady úplně blbí :mrgreen: (Prodavačku nedělám a nikdy jsem nedělala, ale jak se vy dvě tady vyjadřujete se mi opravdu nelíbí). Co děláš ty milá Lenko? Pochlubila ses prací sestry o sobě ses nějak zapomněla zmínit.

teda z Tebe jde zlost, já jdu pryč, člověk se ještě vynervuje u emimina, že Ti to stojí za to.

jdu ven, je tam hezky..a nehtíky si udělám. večer mi přijede miláček tak už se tady na tu debatu můžu…:-)))

• Upravit
1aktak1
27.3.12 11:33
@Lenkaamimi píše:
hele to mi říká ségra : Leni ale co od ní chceš, ona je na téhle pozici, protože je prostě blbá. ty od ní chceš profesionální jednání, ale ona na to prostě nemá, ona neví, že to existuje. no jo, ale ty děti.

A toto moudro tvé sestry je teda síla - neznám ji, ale pokud toto dokáže vypustit z úst, tak to musí být velmi arogantní a povýšená ženská… :poblion:

• Upravit
8996
27.3.12 11:38
@1miss1 píše:
Ano, i ti co mají VŠ jsou někteří na palici. Ale zrovna Lynette hodila všechny prodavačky do jednoho pytle. A věř, že kdybych ted neprodávala, ozvu se taky. Protože mi přijde vážně ubohé urážet někoho proto, že dělá prodavačku. Lepší než sedět doma na zadku a nedělat nic.

Tak schválně napiš kde jsem hodila všechny do jednoho pytle ať se pobavíme :lol:

• načítám...
1aktak1
27.3.12 11:39

Lenkaamimi - je mi Vás líto, Tebe i Tvé sestry, nechápu jak můžete být tak zlé…

• Upravit
Lenkaamimi
27.3.12 11:39
@1miss1 píše:
A toto moudro tvé sestry je teda síla - neznám ji, ale pokud toto dokáže vypustit z úst, tak to musí být velmi arogantní a povýšená ženská… :poblion:

ty jsi ale drzá :-) to koukám tedy

• Upravit
425
27.3.12 11:40

Myslím,že v této diskuzi nešlo o to,že paní je prodavačka,ale co je to za člověka.S takovým jednáním se můžete setkat kdekoliv.Tak se neuražejte,každý má nějaké povolání.

• načítám...
Lenkaamimi
27.3.12 11:40
@1miss1 píše:
Lenkaamimi - je mi Vás líto, Tebe i Tvé sestry, nechápu jak můžete být tak zlé…

co blázníš ? :lol:

• Upravit
24320
27.3.12 11:41
@Kallkapa píše:
Jasně všichni jsme tady úplně blbí :mrgreen: (Prodavačku nedělám a nikdy jsem nedělala, ale jak se vy dvě tady vyjadřujete se mi opravdu nelíbí). Co děláš ty milá Lenko? Pochlubila ses prací sestry o sobě ses nějak zapomněla zmínit.

No to by me taky zajimalo.I ta lynett radsi mlci.

• načítám...
8566
@Lenkaamimi píše:
ty jsi ale drzá :-) to koukám tedy

Za to ty si hodňoučká a slušňoučká. Ten kdo se Ti nelíbí je pro Tebe hned dementní nebo z něho sálá zloba :pankac: :roll:

• načítám...
1aktak1

Lynette - „co chceš od blbé prodavačky“, pak jsi napsala, že ne všechny, ale většina - to se omlouvám, zde teda uznáváš, že všechny nejsou blbé, ale i z ostatních příspěvků od Tebe jde vidět, že jsou pro tebe prodavačky povl…

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová