Demence dospělých

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
27008
27.3.12 17:45
@Lynette píše:
Regina Hero: Prostě za život jsem se setkala s hodně prodavačkama a dle svých zkušeností mám na ně názor takový jaký mám. Setkala jsem se i s fajn příjemnýma hodnýma a ochotnýma ženskýma a proto bych nikdy neřekla že všechny prodavačky jsou blbé. Bohužel mám daleko víc negativních zkušeností s prodavačkama než těch pozitivních a tak podle mě je většina prodavaček hloupých. Neházím je do jednoho pytle. Ani nehodnotím podle jedince celou skupinu. Svůj názor jsem si utvořila podle svých zkušeností a myslím, že to dělá úplně každý. Pokud má někdo převážně kladné zkušenosti s prodavačkama a myslí si že většina jich je fajn tak mu to jen přeju. Nesouhlasíte s mým názorem, fajn já to beru ale pokud o tom chcete diskutovat tak si založte na téma prodavaček jinou diskuzi a necpěte to sem když je to mimo téma.

tak se můžeš vyjadřovat trochu jinak a ne hned urážlivě!

• načítám...
17310
27.3.12 17:50

:potlesk: :potlesk: Fakt tleskám, diskuze mně moooc baví. Už mi zbívá jen pár stran :mrgreen: Diksuze o ničem a 15 stran :palec:

• načítám...
8566
27.3.12 17:51

@Lynette Když se furt oháníš tím, že to je mimo téma, tak by sis měla přečíst úvodní příspěvek na jehož konci je věta „JESTLI K TOMU NĚCO MÁTE SEM S TÍM“. Žáden konkrétní dotaz tam není.

• načítám...
20830
27.3.12 18:44

Diskuzi uzamykám. Nemá žádnou informační hodnotu, téma akorát vyvolalo zbytečné dohady.

Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová