Demence dospělých

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8566
27.3.12 14:23
@29 píše:
Tak i prodavačka by měla zachovat profesionální přístup a svůj blbý den netahat do práce.Stejně jako soukromé starosti.Nezlobte se,ale to do žádné práce nepatří.Přece swi nemůžeme svoje naštvání ventilovat na druhých 8o .A už vůbec ne v pozici zákazník - prodavač?Chápu,že každý má nějaké trápení.Ale tvrdit,že je normální si to ventilovat na zákazníkovi v pořádku není.

Nenašla jsem jediný příspěvěk, ve kterém by bylo napsáno, že je normální či v pořádku ventilovat si na zákazníkovi špatnou náladu. Na co reaguješ?

• načítám...
12978
27.3.12 14:25

Ale mě přece vůbec nevadí, pokud si na neprofesionální prodavačku bude někdo stěžovat. Pokud se bude špatně chovat a prudit zákazníky - vrátí se jí to.
I když má špatný den, neomlouvám jí - chápu, ale neomlouvám..Kdo chce at si jde stěžovat.
Ale založit diskuzi a napsat, že paní , kterou ani neznám je dementí je jen další nevychovaný výkřik.

• načítám...
3419
27.3.12 14:44
@CokeLady píše:
Mně se líbí, jak uživatelka @Lenkaamimi už asi 5× odešla, aby se nenervovala s tím, že byla nepochopena, pak šla ven, protože je tam hezky a udělat si nehtíky, ale furt tu je :D
:potlesk: to se ti povedlo :lol: :pankac:
  • načítám...
29
10219
27.3.12 15:16

Kallkapa to bylo na Lizbeth.Mě to z toho jejího příspěvku přišlo jako,že to je jedno.Paní měla špatnou náladu, tak si to vylila jinde.Je taky jenom člověk tak vlastně o nic nejde. Tohle je moje zlehčená verze.Taky nesouhlasím s tím,že paní je dementní.Spíš neomalená.Chápu,že děvčata se z toho nezhroutí,ale pak si mají vážit starší generace 8o .někde to vše přece začít musí.A ono to začne vždycky blbostma a maličkostma.

• načítám...
marra
27.3.12 15:38

@Lenkaamimi A máš ty nehty?

• Upravit
Lenkaamimi
27.3.12 15:47
@marra píše:

mám :-)) růžový a prsteníček tyrkysovej, jako to teď nosí Dara, ale ona má oranžovou a tmavě modrou.

• Upravit
27259
27.3.12 15:47
@marra píše:
:mrgreen:
  • načítám...
Lenkaamimi
27.3.12 15:54

aha tak to je jen sranda jo ? :,(

• Upravit
Lenkaamimi
27.3.12 15:57

fakt nechápu, co jsem komu udělala, že jsem označila za dementní ženskou, která se svezla po dětech.

no koukám, že můj průzkum má docela zajímavý výsledek.

šikana v internetové diskuzi.

( viz. shrnutí mých příspěvků )

• Upravit
1aktak1
27.3.12 16:00

Lenko, ale většina pouze nesouhlasila s tím, že s Lynette označujete prodavačky za blbky… Žádnou šikanu nevidím :nevim:

• Upravit
27259
27.3.12 16:01
@Lenkaamimi píše:
fakt nechápu, co jsem komu udělala, že jsem označila za dementní ženskou, která se svezla po dětech.

no koukám, že můj průzkum má docela zajímavý výsledek.

šikana v internetové diskuzi.

( viz. shrnutí mých příspěvků )

Tak kdybych měla mluvit za sebe, tak mě vadí označení dementní a ,,to víš, vždyť je to jen blbá prodavačka(nevím jak přesně to bylo řečeno, ale v jádru to tak vyznělo)

• načítám...
Lenkaamimi
27.3.12 16:09

stojím si za svým, že tady došlo opravdu k napadání mé osoby, kdy jsem několikrát dávala najevo, že to tak jak mi píšete nemyslím a i po mém shrnutí se po mě lidi vozí, že nevychovaný výkřik a výsměchy a tleskání příspěvku, kde se mi někdo směje, že jsem nedokázala odejít, i když jsem chtěla, dále další vysmívání po tom, co jsem se začala v klidu bavit o barvě nehtů.

já opravdu prosím o posouzení situace adminem, až si udělá chvilku času, protože tolik s**ček, co tu na mě bylo naházeno, přitom já se celou dobu vyjadřuju slušně a vše uvádím neustále na pravou míru, že nebyl můj záměr někomu ublížit, nebo hanět něčí zaměstnání.

obávám se, že tato diskuze vykazuje známky internetové šikany, kde já se nyní cítím traumatizována. a těhotná. takže to tedy opravdu ne.

nerada bych tedy měla nějaké následky, ráda bych to řešila.

• Upravit
1aktak1
27.3.12 16:11

Ty brdo, tak to teda koukám - následky v těhotenství z diskuze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty máš teda dost… chuděrko…
EDIT: omlouvám se, ale musela jsem…

• Upravit
29350
27.3.12 16:13
@Lenkaamimi píše:
stojím si za svým, že tady došlo opravdu k napadání mé osoby, kdy jsem několikrát dávala najevo, že to tak jak mi píšete nemyslím a i po mém shrnutí se po mě lidi vozí, že nevychovaný výkřik a výsměchy a tleskání příspěvku, kde se mi někdo směje, že jsem nedokázala odejít, i když jsem chtěla, dále další vysmívání po tom, co jsem se začala v klidu bavit o barvě nehtů.

já opravdu prosím o posouzení situace adminem, až si udělá chvilku času, protože tolik s**ček, co tu na mě bylo naházeno, přitom já se celou dobu vyjadřuju slušně a vše uvádím neustále na pravou míru, že nebyl můj záměr někomu ublížit, nebo hanět něčí zaměstnání.

obávám se, že tato diskuze vykazuje známky internetové šikany, kde já se nyní cítím traumatizována. a těhotná. takže to tedy opravdu ne.

nerada bych tedy měla nějaké následky, ráda bych to řešila.

Tož to snad trošku přeháníš, ne? Ale vlastně jsi těhulka, tak hormony nadělají paseku, tak to je člověk víc emotivní a víc si všechno vztahuje… :?

• načítám...
1aktak1
27.3.12 16:14

Lenkaamimi - a co na nás třeba podat trestní oznámení za ublížení na zdraví? Jako fakt nestačím koukat co tady v tom posledním příspěvku píšeš. 8o

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová