Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@marra píše:
Zdarr kockoJa jsem se ani zprvu nechtela zapojovat, ale to ze tady nekdo narkne vsechny prodavacky za blbky, to je maras jako.To je jak kdyby rekla,kazda sestricka je sadomasochistka,protoze odebira krev a ani u toho nemrkne
Já už to tak jenom pročítám, protože povětšinou nemám slov, opravdu. Asi jsem ale taky moc inteligence nepobrala, protože nechápu, proč Lynette pořád píšeš, že jsi prodavačky za blbky neoznačila, ale bylo to jen slovní spojení, když z tohoto: Neříkám, že všechny prodavačky jsou hloupé ale většina z nich ano, když má totiž člověk na víc tak nesedí za kasou celý svůj život. Na takové pozici málokdy najdeš člověka co by vystudoval VŠ, je průbojný a ochotný dělat něco navíc zadarmo. já to jasně čtu ![]()
@PetiteFillette píše:
Já už to tak jenom pročítám, protože povětšinou nemám slov, opravdu. Asi jsem ale taky moc inteligence nepobrala, protože nechápu, proč Lynette pořád píšeš, že jsi prodavačky za blbky neoznačila, ale bylo to jen slovní spojení, když z tohoto: Neříkám, že všechny prodavačky jsou hloupé ale většina z nich ano, když má totiž člověk na víc tak nesedí za kasou celý svůj život. Na takové pozici málokdy najdeš člověka co by vystudoval VŠ, je průbojný a ochotný dělat něco navíc zadarmo. já to jasně čtu
Většina nerovná se všechny. Já si opravdu myslím že většina prodavaček nebude moc inteligentních. Za tím si stojím a i jsem napsala důvod proč si to myslím. Nikdy bych ale neřekla že jsou všechny prodavačky hloupé!
@Kallkapa píše:
@Baslerinda čau kočando![]()
Je to zvláštní pocit, že se tentokrát nikdo nepustil do mě, že bych byla zapomenutá?
![]()
A když už jsme u toho, že by někdo z mojí rodiny byl hloupá prodavačka? Asi ano - babička byla majitelkou značkových oděvů OP Prostějov v Mostě a tchyně již řadu let vlastní drogerii, která položila několik konkurencí …
Příspěvek upraven 27.03.12 v 17:28
@Lynette píše:
Většina nerovná se všechny. Já si opravdu myslím že většina prodavaček nebude moc inteligentních. Za tím si stojím a i jsem napsala důvod proč si to myslím. Nikdy bych ale neřekla že jsou všechny prodavačky hloupé!
Oč ušlechtilejší je tvůj názor, že tedy ne všechny, ale většina, protože většina z nich tedy nemá VŠ vzdělání… pak jsi tedy urazila tu většinu, budu-li se snažit reagovat po tvém způsobu… a pak bych si dovolila oponovat, že i člověk s VŠ, několika tituly a doktoráty může být obyčejné hovado a totální blbec, protože ani inteligence nezaručuje, že se člověk bude chovat slušně, neurážet a nebude paušálně odsuzovat všechny dle jednoho jedince…
A jaké máš ještě otázky? ![]()
@Baslerinda píše:
Je to zvláštní pocit, že se tentokrát nikdo nepustil do mě, že bych byla zapomenutá?![]()
![]()
Trochu nuda, že
No jako nedalo mi nereagovat i když už jsem po přečtení první stránky věděla, že tak stupidní diskuzi jsem už dlouho nečetla ![]()
Ale mám pocit, že si dnes té viagry lehce zoblo víc než jedna uživatelka tohoto fora… naštěstí jen zoblo, takže nepíchá, leč jen popichuje…
@Kallkapa píše:
Trochu nuda, žeNo jako nedalo mi nereagovat i když už jsem po přečtení první stránky věděla, že tak stupidní diskuzi jsem už dlouho nečetla
Souhlas, že něco tak debilního už tu dlouho nebylo
![]()
@Regina Hero píše:
Oč ušlechtilejší je tvůj názor, že tedy ne všechny, ale většina, protože většina z nich tedy nemá VŠ vzdělání… pak jsi tedy urazila tu většinu, budu-li se snažit reagovat po tvém způsobu… a pak bych si dovolila oponovat, že i člověk s VŠ, několika tituly a doktoráty může být obyčejné hovado a totální blbec, protože ani inteligence nezaručuje, že se člověk bude chovat slušně, neurážet a nebude paušálně odsuzovat všechny dle jednoho jedince…
A jaké máš ještě otázky?
S tím naprosto souhlasím. Na blbce člověk narazí všude - ale i tohle jsem tu už psala. Všechny podle jednoho jedince neodsuzuju - za svůj život jsem měla tu čest s mnoha prodavačkami - to je překvapení že?
@Lynette píše:
Opět nemám slov
Dál budu jen číst, protože už ze začátku jsem řekla, že nebudu o někom prohlašovat nějaké soudy či názory, když ho neznám, abych nikoho neurazila. Myslet si ale budu svoje a diskuzí se bavit a pohoršovat dál. Doufám, že nepřijdu k nějaké psychické úhoně, páč jsem taky v 7. (nebo 8.? - já se v tom nevyznám) měsíci ![]()
@Baslerinda píše:
Souhlas, že něco tak debilního už tu dlouho nebylo![]()
![]()
Náhodou, tyhle debilní diskuze jsou nejzábavnější
Většinou se do nich nezapojuju, ale často a ráda je louskám ![]()
@Lynette píše:
S tím naprosto souhlasím. Na blbce člověk narazí všude - ale i tohle jsem tu už psala. Všechny podle jednoho jedince neodsuzuju - za svůj život jsem měla tu čest s mnoha prodavačkami - to je překvapení že?
Ne, překvapení by bylo, kdyby ses s nimi nesetkala… to bych fakt čuměla jak péro z nudlí, že nechodíš vůbec nakupovat… případně že tam máte jen samé chlapy prodavače… i když sem tam v obchodech nejsou prodavači, ale jen podavači…
@PetiteFillette píše:
Náhodou, tyhle debilní diskuze jsou nejzábavnějšíVětšinou se do nich nezapojuju, ale často a ráda je louskám
Tak je známo, že cokoliv někam napíšu já, okamžitě se na mě snese vlna kritiky - holt některé nedokážou strávit, že si za svými názory stojím ( což není moje starost ) - to sem ale teď nepatří, dneska jen čtu a bavím se bez potřeby přispívat, jen si myslím své ![]()
Regina Hero: Prostě za život jsem se setkala s hodně prodavačkama a dle svých zkušeností mám na ně názor takový jaký mám. Setkala jsem se i s fajn příjemnýma hodnýma a ochotnýma ženskýma a proto bych nikdy neřekla že všechny prodavačky jsou blbé. Bohužel mám daleko víc negativních zkušeností s prodavačkama než těch pozitivních a tak podle mě je většina prodavaček hloupých. Neházím je do jednoho pytle. Ani nehodnotím podle jedince celou skupinu. Svůj názor jsem si utvořila podle svých zkušeností a myslím, že to dělá úplně každý. Pokud má někdo převážně kladné zkušenosti s prodavačkama a myslí si že většina jich je fajn tak mu to jen přeju. Nesouhlasíte s mým názorem, fajn já to beru ale pokud o tom chcete diskutovat tak si založte na téma prodavaček jinou diskuzi a necpěte to sem když je to mimo téma.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat