Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Milkiway píše:
Myslím,že v této diskuzi nešlo o to,že paní je prodavačka,ale co je to za člověka.S takovým jednáním se můžete setkat kdekoliv.Tak se neuražejte,každý má nějaké povolání.
Přesně tak, ale jako urážet lidi podle toho co dělají za práci? To snad není v pořádku ne? Asi proto se to tu zvrhlo jinam…
@Lenkaamimi píše:
podle mě jí prostě blbost koukala z očí a vytočilo mě, že moc dobře věděla, že těm holkám nepomůže. já jsem na ní vyjet nechtěla, protože jsem už v sedmém měsíci a já se pak vždycky jen vynervuju, takže jsem rychle vyšla ven, že s holkama mrkneme na to tel. číslo a že bych tam brnkla a domluvila se, že by těm holkám tu pětikačku např. nechal na kase v drogérii, což nevím, jestli je ok, ale nějak by jsme se domluvili, i ohledně toho, aby se chlap domluvil s drogerii na postupu, v případě, že děti budou chodit opruzovat dovnitř, že se něco zaseklo. no tak jim chlap proplatí těch pár telefonů a péči no. každopádně1. děti by měli volný automat
jenže holky už tam nebyly, automat stál ucpanej a bůhví kolik dětí baba ještě sprdne, co jí tam vlezou a budou chtít, aby to řešila.
2. chlap by nepřišel o ryto
3. holky by nepřišly o iluze, že věci nejdou řešit a do budoucna by se leckde třeba i mrkly, jestli někde vidí vizitku, když chtějí řešit problém.
Ale šlo by to udělat i jinak a celá záležitost by tě stála maximálně 7,– Kč (v závislosti na tvém tarifu). Holkám jsi mohla dát 5,– Kč, když jsi jim chtěla tak moc pomoci a měla jsi dobrou náladu. S paní prodavačkou jste mohly na automat nalepit lístek „mimo provoz“ a provozovateli jsi mohla poslat SMS, že automat nefunguje. Jak je možné, že tě tohle nenapadlo???
![]()
@1miss1 píše:
Lynette - „co chceš od blbé prodavačky“, pak jsi napsala, že ne všechny, ale většina - to se omlouvám, zde teda uznáváš, že všechny nejsou blbé, ale i z ostatních příspěvků od Tebe jde vidět, že jsou pro tebe prodavačky povl…
Děvče jsi úplně mimo. To, jak jsem myslela tu blbou prodavačku jsem vysvětlila a jestli jsi to nepochopila tak tvůj problém. A že z ostatních příspěvků je vidět že jsou pro mě prodavačky povl? Nebumbala jsi náhodou něco?
@Lenkaamimi píše:
@Trojlístek : to řešení, které jsi vymyslela, je celé špatně, promiň.
A proč je špatně? ![]()
@Lynette píše:
Děvče jsi úplně mimo. To, jak jsem myslela tu blbou prodavačku jsem vysvětlila a jestli jsi to nepochopila tak tvůj problém. A že z ostatních příspěvků je vidět že jsou pro mě prodavačky povl? Nebumbala jsi náhodou něco?
@Lenkaamimi píše:
jojo doktorky se všeobecně při komunikaci označují jako pomalejší. každý má buňky na něco jiného.
To všeobecně… to myslíš sebe, ne? Já nic takovýho nikdy neslyšela ![]()
Koukám že vysokoškolačky se tady projevují jako ještě větší blbci,než prodavačky.každej nemůže být chytrej a mít vystudovanou VŠ
.Kdo by vám pak prodával jídlo…Mám teda jen střední školu,ale neopovrhuju nikým.Tohle je fakt děs
.
@kamikaa píše:
Koukám že vysokoškolačky se tady projevují jako ještě větší blbci,než prodavačky.každej nemůže být chytrej a mít vystudovanou VŠ![]()
![]()
.Kdo by vám pak prodával jídlo…Mám teda jen střední školu,ale neopovrhuju nikým.Tohle je fakt děs
![]()
![]()
.
Kamikaa,ty dvě co to tady tak rozproudily,ještě nenapsaly,ani jedna,jaké vlastně to jejich povolání je ![]()
@boball píše:
Kamikaa,ty dvě co to tady tak rozproudily,ještě nenapsaly,ani jedna,jaké vlastně to jejich povolání je
Taky by mě to zajímalo a taky to, proč byl můj návrh řešení situace špatně ![]()
@kamikaa píše:
Koukám že vysokoškolačky se tady projevují jako ještě větší blbci,než prodavačky.každej nemůže být chytrej a mít vystudovanou VŠ![]()
![]()
![]()
![]()
.
Můžu Tě ujistit, že se mnou na VŠ chodilo tolik hloupých, pro život absolutně nepoužitelných lidí, že názory lynette jsou absolutně mimo mísu. Konkrétně mám na mysli (parafrázuji, nechce se mi dohledávat citace)Na pozici prodavačky málokdy najdeš vysokoškoláka, který je ochoten dělat spoustu věcí navíc zadarmo, všechny prodavačky nejsou hloupé ale většina ano, protože jinak by neseděly za kasou. - toto je opravdu názor jak noha
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat