Den před MS jsem na odstřel

1450
24.12.15 09:00

Den před MS jsem na odstřel

Ahoj :mrgreen:
tak jsem dnes dostala jako první dáreček - dostala jsem TO :lol:
Těšila jsem se na vánoce, byla plná pohody..a včera večer jsem se stala protivnou
a chlapa nesnášející ženskou.. a došlo mi že to mám pokaždé když to mám dostat. Hlavně
to působí na chlapa - já ho ten celý den před tím úplně nesnáším a jsem na něj alergická :jazyk: Jenže - ono se to měsíc co měsíc stupňuje :roll: máte to některá taky tak?
Chlapovi je to vždycky jasné a říká že to mám určitě dostat :mrgreen:
Ale mě štve jak jsem prostě protivná nejen okolí ale i sama sobě :pocitac:
Nemáte radu jak to zvládnout bez těchto nálad? :mrgreen: Chci mít pohodové vánoce :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19131
24.12.15 09:04

Mám to úplně stejně, nezabírá nic…ale chlap už si tak nějak zvyknul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.12.15 09:07

Jen jeden den? Já mám PMS skoro 14 dní a nevím co s tím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
24.12.15 09:08

Taky to tak mám a bohužel od porodu jsou tyto stavy mnohem intenzivnější :zed: chudák chlap, protože on to ví a snaží se na mě být hodný, což mě vytáčí ještě víc :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
24.12.15 09:08

Taky je na mně ms poznat. Údajně to lze zmírnit nějakými úpravami jídelníčku. Do té doby nos neprůstřelnou vestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
24.12.15 09:15

Taky bývám na odstřel a ne jenom jeden den… Jsem většinou protivná i sama sobě. Co naděláš, nic. A chlapi to s námi musí nějak vydržet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
24.12.15 09:17

@Pajka89 no někdy se divim že mi chlap neuteče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
24.12.15 09:21

Já bychto někdy chlapům přála, aby si to aspoň jednou zkusili :mrgreen: To bysme možná viděly, kdo by se choval protivněji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.12.15 09:51

Mám to stejně, bohužel jsem ale tyto stavy měla celé těhotenství a šestinedělí, teď už jen 3 dny před MS. Ten můj to ale neustál a šli jsme od sebe a ani, když se to vrátilo do normálu a komunikujeme spolu, tak už to nechce prožívat ani 3 dny. Nedá se s tím nic dělat, hormony jsou svi…ně :nevim: :nevim:
Krásné a hlavně pohodové vánoce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
24.12.15 10:01

Tak podle mne se s tím nedá nic moc dělat. Já jsem taky na zabití a nemůžu s tím nic moc dělat. Nejhorší je, že jsem protivná i na syna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
24.12.15 10:46

Taky se hlásím do klubu protivnejch žennskejch před MS. Manžel už si zvykl ale taky mě štve že se pár dní chovám jako magor a nedokážu s tím nic udělat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
24.12.15 10:55

Ano taky :? Nemám na nikoho a nic náladu, plno věci mi vadí a sem protiva :cert: pak mě to štve a mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.15 12:03

Kdysi jsem mela pred MS takove deprese, ze jsem si chtela ublizit (jizda autem, v proti kamion - ‚Stacilo by lehce stocit volant…‘ prochazka v horach - ‚Kdybych ukrocila o pulmetr vedle…‘ atd). Pomohl mi psychiatr (spolupracoval s gynekolozkou, byl to vylozene nasledek hormonalnich zmen).
Pak jsem byla par let relativne OK, jen klasicle nalady spojene s PMS. Pak prisla HA a ja mela najednou pocit ze ziju. Sice vim, ze mnoho lidi povazuje HA za svinstvo, ale me fakt pomohla. S planovanym vysazenim se deprese vratily… Shodli jsme se, ze dite jeste nechceme, takze beru dal. Otazkou je jestli vubec tehotenstvi riskovat a predavat toto dalsi generaci.

(prosim o zachovani anonymu)

• Citovat
  • Upravit
25123
24.12.15 12:49

Mám to uplně stejně a nic moc s tim neuděláš… je to přirozenej koloběh. takpevný nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí